Evet çalışıyor. Çalıştığını giyimine gezmesine borçlarına harcıyor eve katkı saglamiyo.Evde babanız dururken kardeşinize ne oluyor ki emir veriyor.?ayrica kardesiniz çalışıyorsa illa ki eve katki saglar.bahsettiğiniz üvey kardeş çalışıyor mu?
Orta diyebiliriz analar ayrı olan kardeşle. Diğer kardeşim başka o daha özel benim içinNormalde nasıl bi kardeşlik ilişkiniz var ki birbirinizle? Bunu bilmeden yorum yapmak pek olmaz gibi.
Son zamanlarindaEvet çalışıyor. Çalıştığını giyimine gezmesine borçlarına harcıyor eve katkı saglamiyo.
O zamman o da vermek zorunda.kendi vermeyip başkasına fatura ode demekte sacma.ama ne olursa olsun burada en son sözü babanız söyler.kardesinize laf düşmez.bir daha emir verirse böyle söylersiniz.Evet çalışıyor. Çalıştığını giyimine gezmesine borçlarına harcıyor eve katkı saglamiyo.
Kardesiniz kendini savunabilecek konumda, bir şey soyleyecekse babanız söyler siz sadece diger kardesinizi tanımış oldunuz. Boşanan kardesinize de destek olursunuz yapabileceğiniz buMerhaba hanımlar
4 kardeşiz 2 aynı anne ve babadan. Diğer 2 de baba bir anneler ayrı kardeşiz. Aynı anneden kız kardeşim boşanma sürecinde. Yaklaşık 2 senedir baba evinde.birde 2 tane dünyalar tatlısı kızları var. Babaları ne yazık ki hiç arayıp sormuyorkız kardeşim yeni işe başladı. Adına çok sevindim. Kendisi ayakları üzerinde duran güçlü kadın analar ayrı olan kız kardeş ise biraz tavirlanmis.ortada birşey yokken. Buna işe başlamasına bağlıyor kız kardeşim. En son tartışma olmuş aralarında analar ayrı olan kız kardeş demiş ki kardeşime;
Haddini bil evi de temizliyeceksin, faturada ödeyeceksiniz felan filannn.. ama kendisi hiçbir şey ödemiyor üstelik... borcum var diye Kredi kartı vs çeyiz taksidi falan filan......
Babamizda kız kardeşime bu ev senin de evin hiç bir yere gitme. Demiş bu arada üvey ana habire kızını dolduruyormus.
Onlara bişey demiş mi bilmiyoruz
Coook üzülüyorum. Sütümun kesilmesinden de korkuyorum.
Sizce ben analar ayrı olan kız kardeşe ne demeliyim. Ablana destek ol felan mi diyeyim sonuçta aralarinda 10 yaş var. Az değil sen küçüksün mi diyeyim....Teşekkürler
Niye emir vererek konuşuyor kiEvet çalışıyor. Çalıştığını giyimine gezmesine borçlarına harcıyor eve katkı saglamiyo.
Üzülmekten objektif olamıyorum lütfen biraz daha açabilir misinSizin kızkardeşiniz 2 çocukla dönmüş eve. Çocuklar dağıtır, kirletir, yediği içtiği ayrı masraf olur. Küçük kardeşle bir tutmayın.O da çalışıyor diye. Ben üvey anne ve küçük kardeşi de anlayabiliyorum.
Üvey kardeş yok bu konudaEvde babanız dururken kardeşinize ne oluyor ki emir veriyor.?ayrica kardesiniz çalışıyorsa illa ki eve katki saglar.bahsettiğiniz üvey kardeş çalışıyor mu?
Nasil yok yav ne anlatiyor kadin konuda sayfalarcaÜvey kardeş yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?