Sizce ben analar ayrı olan kız kardeşe ne demeliyim?

Kendimizi üvey annenin yerine koyalım en başta. Eşinin eski kızı gelmiş tamam sığınmış babasının yanına iki çocuğuyla eyvallah. Ama hem iki cocuga bakılacak hem yedirilecek icirilecek hemde boşanan kız eve kuruş vermeden yiyecek içecek bu olacak şey değil. Deseek ki kendide harcamiyor ev ayırmak için yemeden içmeden biriktiriyor hadi bu insanlar destek olsunlar ama yok kadın çalışıyor yiyor içiyor geziyor çocuklara baktiriyor eee para vermeye evde iş yapmaya gelince yok. En basiti eşim evde hiç iş yapmiyor diye konu açılsa helal olsun yapmasin diyormuyuz hayır. Neden iki çocuklu bir kadın bu kadar sorumsuz davraniyor ? Bosanmaksa herkes boşanıyor.. kolay mı iki çocuğun daginikli vs kız kardeşler ve üvey anne arka toplamak zorunda mı ? Bence tek kişiyi uyarmalisin oda öz kardeşin.. Minnettar olmalı o kadına.. işten gelince kadının gönlünü hoş tutmalı. Kim ne derse desin yapmak zorunda da değil üvey anne

Üzülmekten objektif olamıyorum lütfen biraz daha açabilir misin
Üzülmekten objektif olamıyorum lütfen biraz daha açabilir misin
Kast ettiği şu sanırım. Tek kişinin yediği yemekler ikisi çocuk 3 kişinin yediği yemek,kullandığı enerji ( elektrik su vb.) Ortalama bir insanın evi kirletmesiyle çocukların ev kirletmesi aynı değil. O nedenle kardeşinizin ev giderlerine ve ev düzenine destek olması gerekiyor.

Ben şeyi anlamadım. Kardeşiniz gece çalışsa bile illa gün içinde uyuyacak. O uyurken kim bakıyor çocuklara?

Esi cocuklarla ilgilenmiyor asgari ucretle ayri eve mi cikilir demissiniz ama mahkeme sonuclaninca adam mecbur nafaka vermek zorunda kalacak ayrica bir arti bir ev tutsun bir sure para biriktirmeye baksin baba evinde sonra hem nafaka hem biriktirdigi parayla cikar eve. Kimsenin lafini cekmesin olene kadar baba evinde kalmyi dusunmesin bir plan yapsin kendisine.

Küçük kardeşiniz her ne kadar usturupsuz konuşsa da haklı. Keza siz de küçük kardeşiinizle ilgili "kardeşim" bile diyemiyorsunuz analar ayrı olan kız kardeş nedir? Büyük kardeşim küçük kardeşim deseniz de biz anlardık. Siz ve büyük kardeşiniz, küçük kardeşinizi nasıl benimsemiyorsanız o da sizi benimsemiyor olabilir. Size dünyalar tatlısı gelen yeğenleriniz ona rahatsızlık kaynağı oluyor olabilir. Ablana destek ol dedikten sonra küçük kardeşiniz size "çok seviyorsan 3-5 ay da senle kalsınlar madem" diyebilir hazırlıklı olun derim.

Tamam bibişko yav kardes diyorsan oyledir tabi. Ben hissedemezdin sanirim yani sahsi fikrim tamamen bana has. Sen bana gore daha insancilsin demek ki
Öyle kardeşim yok hiçee insancıl değilimdir ama öyleyse öyledir buna ben karar vermiyorum babamın baskasından çocuğu olsa ne hissederdim hiç bilmiyorum

Reactions: JES
Analar ayrı olan kız kardeş demelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…