- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Üzülmekten objektif olamıyorum lütfen biraz daha açabilir misin
Kast ettiği şu sanırım. Tek kişinin yediği yemekler ikisi çocuk 3 kişinin yediği yemek,kullandığı enerji ( elektrik su vb.) Ortalama bir insanın evi kirletmesiyle çocukların ev kirletmesi aynı değil. O nedenle kardeşinizin ev giderlerine ve ev düzenine destek olması gerekiyor.Üzülmekten objektif olamıyorum lütfen biraz daha açabilir misin
Ben şeyi anlamadım. Kardeşiniz gece çalışsa bile illa gün içinde uyuyacak. O uyurken kim bakıyor çocuklara?Yorum yapan herkese Çok teşekkür ederim kardeşim gece çalışıyor hastanede. Gündüz ise ise evde oturduğu odayı temizliyor birde ortak alan olan mutfak tuvalet ve banyo. Babam evet evli. Kendi ayakları üzerinde duruyor. Bu ülkede kim asgari ücret ile ayrı eve çıkabilir. Eski eşi ise çocuklarını dahi sormuyor. Maddi olarak bişey de yok kendisinde
Baba veya anne ortaksa kardeş üvey olmaz. Üvey olması için ortak ebeveyn olmaması gerekiyor.Nasil yok yav ne anlatiyor kadin konuda sayfalarca
Bana göre uvey ama tabi bilimselini bilmiyorumBaba veya anne ortaksa kardeş üvey olmaz. Üvey olması için ortak ebeveyn olmaması gerekiyor.
Babalar bir ya üvey kardeş yok diyorumNasil yok yav ne anlatiyor kadin konuda sayfalarca
Sana göresi bana göresi yok maalesefBana göre uvey ama tabi bilimselini bilmiyorum
Yav ana bir olmayinca nasil oz kardes oluyor allah icinSana göresi bana göresi yok maalesef
Ben sana nasıl anlatayım ki bunu kabul etmiyorsunYav ana bir olmayinca nasil oz kardes oluyor allah icin
Küçük kardeşiniz her ne kadar usturupsuz konuşsa da haklı. Keza siz de küçük kardeşiinizle ilgili "kardeşim" bile diyemiyorsunuz analar ayrı olan kız kardeş nedir? Büyük kardeşim küçük kardeşim deseniz de biz anlardık. Siz ve büyük kardeşiniz, küçük kardeşinizi nasıl benimsemiyorsanız o da sizi benimsemiyor olabilir. Size dünyalar tatlısı gelen yeğenleriniz ona rahatsızlık kaynağı oluyor olabilir. Ablana destek ol dedikten sonra küçük kardeşiniz size "çok seviyorsan 3-5 ay da senle kalsınlar madem" diyebilir hazırlıklı olun derim.Merhaba hanımlar
4 kardeşiz 2 aynı anne ve babadan. Diğer 2 de baba bir anneler ayrı kardeşiz. Aynı anneden kız kardeşim boşanma sürecinde. Yaklaşık 2 senedir baba evinde.birde 2 tane dünyalar tatlısı kızları var. Babaları ne yazık ki hiç arayıp sormuyorkız kardeşim yeni işe başladı. Adına çok sevindim. Kendisi ayakları üzerinde duran güçlü kadın analar ayrı olan kız kardeş ise biraz tavirlanmis.ortada birşey yokken. Buna işe başlamasına bağlıyor kız kardeşim. En son tartışma olmuş aralarında analar ayrı olan kız kardeş demiş ki kardeşime;
Haddini bil evi de temizliyeceksin, faturada ödeyeceksiniz felan filannn.. ama kendisi hiçbir şey ödemiyor üstelik... borcum var diye Kredi kartı vs çeyiz taksidi falan filan......
Babamizda kız kardeşime bu ev senin de evin hiç bir yere gitme. Demiş bu arada üvey ana habire kızını dolduruyormus.
Onlara bişey demiş mi bilmiyoruz
Coook üzülüyorum. Sütümun kesilmesinden de korkuyorum.
Sizce ben analar ayrı olan kız kardeşe ne demeliyim. Ablana destek ol felan mi diyeyim sonuçta aralarinda 10 yaş var. Az değil sen küçüksün mi diyeyim....Teşekkürler
Tamam bibişko yav kardes diyorsan oyledir tabi.Ben sana nasıl anlatayım ki bunu kabul etmiyorsunbence anne bir baba başka bile olsa üvey olmaz zaten de işte baba bir olunca üvey olmuyor
Öyle kardeşim yok hiçee insancıl değilimdir ama öyleyse öyledir buna ben karar vermiyorumTamam bibişko yav kardes diyorsan oyledir tabi.Ben hissedemezdin sanirim yani sahsi fikrim tamamen bana has. Sen bana gore daha insancilsin demek ki
Analar ayrı olan kız kardeş demelisinMerhaba hanımlar
4 kardeşiz 2 aynı anne ve babadan. Diğer 2 de baba bir anneler ayrı kardeşiz. Aynı anneden kız kardeşim boşanma sürecinde. Yaklaşık 2 senedir baba evinde.birde 2 tane dünyalar tatlısı kızları var. Babaları ne yazık ki hiç arayıp sormuyorkız kardeşim yeni işe başladı. Adına çok sevindim. Kendisi ayakları üzerinde duran güçlü kadın analar ayrı olan kız kardeş ise biraz tavirlanmis.ortada birşey yokken. Buna işe başlamasına bağlıyor kız kardeşim. En son tartışma olmuş aralarında analar ayrı olan kız kardeş demiş ki kardeşime;
Haddini bil evi de temizliyeceksin, faturada ödeyeceksiniz felan filannn.. ama kendisi hiçbir şey ödemiyor üstelik... borcum var diye Kredi kartı vs çeyiz taksidi falan filan......
Babamizda kız kardeşime bu ev senin de evin hiç bir yere gitme. Demiş bu arada üvey ana habire kızını dolduruyormus.
Onlara bişey demiş mi bilmiyoruz
Coook üzülüyorum. Sütümun kesilmesinden de korkuyorum.
Sizce ben analar ayrı olan kız kardeşe ne demeliyim. Ablana destek ol felan mi diyeyim sonuçta aralarinda 10 yaş var. Az değil sen küçüksün mi diyeyim....Teşekkürler
Öyle kardeşim yok hiçee insancıl değilimdir ama öyleyse öyledir buna ben karar vermiyorumbabamın baskasından çocuğu olsa ne hissederdim hiç bilmiyorum
Anamin bile boynuna atlamiyorumCanim kardesim diye boynuna atlardin bence
Kedi kovalamaktan firsat mi kalıyorAnamin bile boynuna atlamiyorum
Doğru diyorsun daha yarım saat önce o gördüğüm ağ ile yakaladım bitane daha bu evden kaçmış sahipleri yakalıyamıyordu koştum kaptım yakaladım oniKedi kovalamaktan firsat mi kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?