Sizce ben fedakar degil miyim

Umut var kadinlarda biliyordum. bazilarinda gercekten var. kutlarim sizi
umut hep var. sen de bosuna sinirini bozma bazen kk da oluyor boyle.
kk yi buyuzden seviyorum.Turkiye'nin kucuk ve yazili kayitli ornegi. Ac tez yaz :)
bu konuda da oyle olmus.
bence al humanistligini koynuna yat UYU fazla gelmis bu konudaki yorumlara senin humanistligin. ben ban bekliyorum su yorumumla. sana garanti ban geliyor haberin olsun. :)

konumunu da sosyoekonomik konumunu da bilmiyorsun. demek ki bir kosu bakkaldan alacak hali yoktu hatta Esine bana da al diyecek durumu.
ben bu kismi anlatamadim. "bakkaldan alsalardi soyleselerdi parasi mi yoktu" diyen kisiler suan sana katiliyorlar:)) kimin anlattigi onemli deil dogruyu anlasinlar da:)

ben solediklerimi anlattim. usluplu bi sekilde. gelecekse de gelir napalim:) anlasilmak guzel. tesekkur ederm.

ben bu kismi anlatamadim. "bakkaldan alsalardi soyleselerdi parasi mi yoktu" diyen kisiler suan sana katiliyorlar:)) kimin anlattigi onemli deil dogruyu anlasinlar da:)

Siz gerçekten anlamamışsınız benim ne dediğimi Beni alıntılayın hadi atıyorsunuz lafı ortaya öyle bir şey dediysem çıkarın koyun önüme. Böyle bir cümle benden çıkmadı çıkamaz.

alintilayim bari.

catacak derken? sen kimsenin aklina gelmeyen dahiyane bi fikirle geldin ya buraya ben de diyorum ki makarna o an icin evde yoktu baska belki diyorum. bunu fakirlikle alakasi ne diorm? senin tez curudu die ben nie catmis oluyorum.

alintilayim bari.

Yahu ben o yorumu bunun fakirlikle ne ilgisi var cümlenize örnek olarak yazdım anlamıyor musunuz gerçekten?????
"bakkaldan alsalardi soyleselerdi parasi mi yoktu" bu cümleyle ''Makarna bulması zor birşey değil, gidip kocasına aldırtabilirdi veya sipariş verebilirdi. Burada yorum yaparken alınacak kıstaslardan biri maddiyat olabilir pek ala. Çünkü en basitinden bir kaç kişi sipariş verseydin dedi.'' bu cümleler bir mi ?? Şok içindeyim gerçekten.

Pes vallahi kaç yorumdur size maddiyat konusunun yorumlardaki önemini savundum siz kalkmış benzer görüşe doğruyu anlasınlar da kimin anlattığı önemli değil yazıyorsunuz kahkaha attım :):):)

şaka? artik sakasin kasitli yapilan birsey baska aciklamasi yok. diger uye nete giriyosun paran war makarna almayami yok gibi bisi yazmis. ben de fakirlikle makarna olmamasi ne alaka dedim. ian icin belki yok bu hisleriyle alakali deil dedim. inun ustune esini yollasaydi sipars verseydi cozumlerini getiren siz guya maddiyatla ilgili deilse bunlari yapsaydi dediniz. ben israrla bn kadinin ruh haliyle ilgileniyorum msji werdim her cumlemde. bu saat oldu olay bnm icin 8.5 hamile kadinin bu duygusallgnin simarklik deil olmasinin normal karsilanmasi gereken bi durum oldugunu anlatmaya calisiyorum. bu da son cevabmdi. ben sanirim fazla seviye dusurmeden devam edemicem. bi sinraki msji yazmak istemyrm.

Beni diğer üyenin yazdığı yorum ilgilendirmiyor o an o dikkatimi bile çekmedi hatta, benim gözüme batan fakirlikle makarna olmaması ne alaka cümlesiydi ben de ona yorum yazdım, alakası var çünkü yorumlar makarna aldırmaya veya sipariş vermeye yönelikti. Ben maddiyatla ilgili değilse bunları yapsaydı falan demedim sallamayın bir taraflarınızdan. Siz okuduğunu anlamayan bir insansınız kesinlikle. Türkçeniz, yazım şekliniz de gözlerimi kanattı bu arada anladım neden anlamakta zorlandığınızı iyi geceler :)

hayattaki tek basarin sanirim karsidaki kisiye anlamiyosun falan yazmak. bi tarafimdan dediginiz yer nerem merak ettim? nete giriosun makarnami alamiosun diyen uyeye he ya siparis vereydi cumlenle zaten onunla aramdaki diyaloga dahil oluosun seni ilgilendirmiyosa nie dahil oldun. ben anlamadim olayi madem oke ama sen yanindan bile gecmedin kabul et. dur tahmn edim beni anlamadin diceksin. ki demezsen sasiricam cidden. algili geceler:)

He ya sipariş vereydi demişim? Totonuzdan sallıyorsunuz gerçekten. Siz ikinci üyeliksiniz bence. Söylenenleri bu kadar çarptırmanın başka izahı olamaz. Sizi şaşırtmak istemem gerçekten algılamada sıkıntınız var onu da bozuk yazım tarzınıza veriyorum :)

nie ikinci uyeler soyleneni carpitma ozelligindemi? ben buraya yazarken kasmam yazim yanlisi yapiomuyum die cok da takmam. daha onemli islerimde dikkat ettigim bi konu o cunku kimseyi de yazisindan iq testine sokmam. nasi yazdigi deil ne dedigi onemlidir. senden alamadigim o algi sinyalini sadece gunaydin dedigim komsumdan alabiliyorum. dusun saatlerce yazistik bir de:)))) hayde buralar sana emanet:)))

Size çok önemli işlerinizde başarılar dilerim :) şu an ayakta alkışlıyorum efso laf soktunuz böyle zirvede kalsın ki mutlu uyuyabilin ben de gözlerimi dinlendireyim malum kanaya kanaya aktı :)

bu neyin sınavı be canım?

evde makarna yok başka benim canım çekti diyip gömülseydin, çıkıp yeni makarna alsaydı o da.

sınava sokup bi de alınganlık yapmışsın. erkek işte, robotik. düşünememiş yani. aynı anda iki şey düşünemeyen bi canlıdan bahsediyoruz.

Reactions: anu
Sen aç olduğunu söylemezsen nereden bilsin adam, zaten bilse peygamberliğini falan ilan eder. Benim karnım aç az ye derdim çoğunu da ben yerdim ya da git makarna al derdim, adama kızıp çocuğumu aç mı bırakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…