- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 buçuk aylık hamileyim eşim akşam Benden ona makarna pisirmemi istedi Evde çok az vardı ona pişirdim oturdu yedi canım çok istedi ağlayacak duruma geldim çok canım çekti ama hiç demedi ki hayatım yer misin yada sende yesene diye çok zoruma gitti ben olsam ona öyle yapmazdım eşim başka zaman da tartışma anında falan da bana sen benin için ne yapıyorsun ki sen beni hiç düşünmüyorsun diyo çok mu salağım sizce
Kadınlar bazen gereksiz yere tartışıyorsunuz haberiniz yok.
Kimse kimseyle bir olmak zorunda mi?
Bana göre eline çatal alıp masaya oturamadın mı yorumu da mantıklı, bunu soyleyemeyip ağlaması üzerine gelen yorum da.
Biz kadınlar hamile değilken bile bazı olaylara çok değişik tepkiler veriyoruz da hormonlarin etkisiyle daha da garip tepkiler niye vermiyelim?
Kimisi hamileliginin son gününe kadar iş yapar. Kimisi de ilk aydan yatarak geçirir.
Kiminin canı pektir kiminin tatlı.
Kimi kocasından ilgi görmez hamileliği kullanır, kiminin karakteri nazlıdır her zaman aynı :) kimi de cool kadındır hamilelikte bile pas atmaz kocasına..
G Gozdehfz
Bu konu senin fedakâr olup olmamanla alakalı değil ki konu sahibi. Yukarıda yazdığım gibi eşinden bir çatal isteyebilirdin ama yapmadın.
Adamın düşünceli olması gerekirdi belki olmadi. Duygusallıktan dolayı istemek yerine ağladın.
Nasıl olsa yarına düzelirsin.
Kocana bir paket makarna siparişi ver doya doya ye.
Haklılık haksızlık, fedakarlık düşüncesizlik mevzusu değil bence.
Ayni kefeye koymadim. "En basitinden regli bile ruh halimizi degistirebiliyorken tabiki hamilelikte de ruh hali değisiyordur" dedim. Okudugunuzu anlayin sonra mantik arayın.
Ancak bu kontrol edilebilir birsey. Aklını yitirmiyor kimse sonucta hamile diye. Hamile olup kendisinin farkinda olan, fazla duygusalliginin sebebini bilen ve bu yüzden kendini sakinlestirip düsunebilen insanlar var gayette. O yuzden hamile gormemis degilim dedim.
kız 8,5 ay adet olmayınca vucutta kımya falan mı kalır ..kadın mantıklı dusunemıyo.şımarıklık oldugunu sanmıyorum kuzum ama adet olamamak cinayete 5 kala demek
Tam 8,5 aydır regl olmadım bende.
Bomba gibiyim ya regl olmayı unuttum eve gelen biri ani regl olursa verecek ped bile yokhangi markayı kullanıyordum acaba
Asıl her ay regl olmak kahır geliyor düşününce yemin ederim. Sende doğurdun tabi her kadın bir değil işte
Makarna konusuna gelince, ben olsam "hacı makarna ikimize yetmez yürü bakkala ben de yiycem" diye baştan çöreklenirdim. Zira benim eşim de "al bi çatal" insanı değil. Zaten azsa hele ki ağzını açmazZaten pazara çıkınca zeytin alsak "istediğinden ye canın çeker hamilesin sen!!!!"cilere gıcığım. (İyi niyetliler tamam ama istesem alırım ya) yalnız ciddi ciddi ben hamileyken gösterilen özel ilgiden çok sıkıldım. Doğursam da bana yarım insan, her şeyi canı çeken insan, koca göbeğinden önünü göremeyen insan muamelesini kesseler artık öf.
İyi de sen ona senin de canının çektiğini söyledin mi? Nereden bilsin adam. İçini okuyacak hali yok. Çok abartmayın bu hamilelik olayını. Ben de hamileyim. Biliyorum hormonlar falan tavan da o kadar da değil yani. Sen isteklerini, beklentilerini eşinle konuşmazsan onun anlaması mümkün değil. Biz hamileyiz diye bizde coşan hormonlar onlarda coşmuyor. Müneccimlik yapmasını bekleme.Iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 buçuk aylık hamileyim eşim akşam Benden ona makarna pisirmemi istedi Evde çok az vardı ona pişirdim oturdu yedi canım çok istedi ağlayacak duruma geldim çok canım çekti ama hiç demedi ki hayatım yer misin yada sende yesene diye çok zoruma gitti ben olsam ona öyle yapmazdım eşim başka zaman da tartışma anında falan da bana sen benin için ne yapıyorsun ki sen beni hiç düşünmüyorsun diyo çok mu salağım sizce
Zaten bir mucize gerçekleşiyorsa bunu hayvanlar başarıyor bebeklerini oraya buraya bırakan insanlar değilYanlış işte.
Bilimsel/fizyolojik yönü açıklanabilen bir şey mucize olamaz.
Bilimde mucizelere yer yoktur.
Zira zaten hamilelik de seks sonucu xx ve xy kromozomlarının farklı varyasyonlarda bir araya gelmesiyle oluşan olağan bir durumdur.
Bazı şeylere gereğinden fazla anlam yükleniyor.
Hamilelik = mucize gibi.
Ama değil, her gün kaç kadın hamile kalıyor.
Üstelik de gayet temel bir içgüdü sebebiyle.
Yani...
Yanlış işte.
Bilimsel/fizyolojik yönü açıklanabilen bir şey mucize olamaz.
Bilimde mucizelere yer yoktur.
Zira zaten hamilelik de seks sonucu xx ve xy kromozomlarının farklı varyasyonlarda bir araya gelmesiyle oluşan olağan bir durumdur.
Bazı şeylere gereğinden fazla anlam yükleniyor.
Hamilelik = mucize gibi.
Ama değil, her gün kaç kadın hamile kalıyor.
Üstelik de gayet temel bir içgüdü sebebiyle.
Yani...
Bana çok garip geliyor bu tür karı koca ilişkileri.Evde çok az vardıysa,makarna az var demelisin ki almalı.Kişiye göre porsiyonluk makarna yapmak anlamsız.Düşünememiş olabilir,sormak aklına gelmemiş olabilir.Bi de başkasının evinde misafir değilsin ki,istesen bi tabakta kendine koyarsın diye düşünmüştür.Bunun için ağlayacak duruma gelmek...Iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 buçuk aylık hamileyim eşim akşam Benden ona makarna pisirmemi istedi Evde çok az vardı ona pişirdim oturdu yedi canım çok istedi ağlayacak duruma geldim çok canım çekti ama hiç demedi ki hayatım yer misin yada sende yesene diye çok zoruma gitti ben olsam ona öyle yapmazdım eşim başka zaman da tartışma anında falan da bana sen benin için ne yapıyorsun ki sen beni hiç düşünmüyorsun diyo çok mu salağım sizce
Zaten bir mucize gerçekleşiyorsa bunu hayvanlar başarıyor bebeklerini oraya buraya bırakan insanlar değil10 tane doğurup hepsiyle kendi ilgilenip birde kendi açken tek tek yavrularına yemek taşimıyorlar mı işte mucize o
Hamile kalmadan önce ben de aynen böyle düşünüyordum. Gerçi hala böyle düşünüyorum. Mucize olayı ve hastalık muamelesi yapılması bana inanılmaz itici geliyor.
Yalnız şöyle bir durum var, cidden insan kendini tanıyamıyor. Dün, nişantaşına eskisi gibi yılbaşı süsü koymamışlar diye ağladım. Sonra ağladığım için kendime kızdım. sonra kendime kızdığım için ağladım. Bazen beynim yokmuş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?