Sizce ben fedakar degil miyim

yemınle hamıleyken kafayı yıyoruz..suç senın degıl hayatım Allah o hormonların cezasını versin..

Ya o kadar guzel anlatmissin ki. Daha fazla katilamazdim.

kız 8,5 ay adet olmayınca vucutta kımya falan mı kalır ..kadın mantıklı dusunemıyo.şımarıklık oldugunu sanmıyorum kuzum ama adet olamamak cinayete 5 kala demek

Reactions: anu
kız 8,5 ay adet olmayınca vucutta kımya falan mı kalır ..kadın mantıklı dusunemıyo.şımarıklık oldugunu sanmıyorum kuzum ama adet olamamak cinayete 5 kala demek

Tam 8,5 aydır regl olmadım bende.
Bomba gibiyim ya regl olmayı unuttum eve gelen biri ani regl olursa verecek ped bile yok hangi markayı kullanıyordum acaba
Asıl her ay regl olmak kahır geliyor düşününce yemin ederim. Sende doğurdun tabi her kadın bir değil işte

Makarna konusuna gelince, ben olsam "hacı makarna ikimize yetmez yürü bakkala ben de yiycem" diye baştan çöreklenirdim. Zira benim eşim de "al bi çatal" insanı değil. Zaten azsa hele ki ağzını açmaz Zaten pazara çıkınca zeytin alsak "istediğinden ye canın çeker hamilesin sen!!!!"cilere gıcığım. (İyi niyetliler tamam ama istesem alırım ya) yalnız ciddi ciddi ben hamileyken gösterilen özel ilgiden çok sıkıldım. Doğursam da bana yarım insan, her şeyi canı çeken insan, koca göbeğinden önünü göremeyen insan muamelesini kesseler artık öf.

Reactions: anu
Bu fedakarlık deil bana göre
Adamın sihirli küresi yokki, sizin canınızın çektiğini anlasın
Bu iletişimsizlik asıl sorun, bi çatal makarnayı mı kıskanacaktı sizden.

Fedakarlık yaparak karşınızdaki kişi için (bu her kim olursa olsun) değerli olacağınızı sanıyorsanız... Çok yanılıyorsunuz.

Makarnayı canının çekmesi ve bunun için ağlamak hormondan tamam.
Ama çatal alıp tabağa ortak olmamak, hatta baştan "makarna çok az, yetmez" dememek, "benim de canım istedi, azcık yiyeyim" diyememek. . . . . İşte bunlar saçma valla kimse kusura bakmasın.
Adam müneccim mi, herşeyi de karşıdan bekleye bekleye iyice çıtkırıldım oldu bazı kadınlar ..
Neyse . . Sabaha kalmayacak bir dertmiş, geçmiştir inşallah sıkıntı.
Bol makarnalı günler dilerim, ben de pek severim

regl olmak nimet anam ben onu hamileyken anladım.ki cok agrılı gecer ona ragmen şükür edecegımı bılmezdım.bi kere ateş basıyo ani sinirlenmeler alınganlıklar ooff...ee bı de konu sahıbı gıbı uçarı duygu inş çıkışları olunca nimeeeeet dıyorum..ama ben makarna azsa ortak yeme taraftarıyım yada bı koşu gıtsın alsın derım.

patttiiss doğumdan sonra külkedisine döneceksın o zman konusalım.eey gıdı eey şimdi kimse ayaklarımı ovmaz corap gıydırmez.ama o zmanlar piremmmsesstım beeeee

Bende hamileyim esime onune yemek koysam banada gel ye demez aslada alinmam canim cekse otururum anlar kendi yedirir. Sonucta hamilesin yemis olabilecegini dusunmustur. Ac duracak halin yok ayrica canin çektiyse önündeki tencereylede olsa bir lokmalikta olsa beraber yiyemeyecegin bir adamla mi evlisin? ben esinde bir kabahat göremedim hormonlar yuzunden cok hassassin bence takilma bu kadar.

Hamile olmasaydım eğer bu konunun çok saçma olduğunu yazardım. Ama gel gör ki bu hamilelik bambaşka birşeymiş dostum Ben kendimi tanıyamıyorum en saçma şeylerde ağlıyorum, alınıyorum vs. Ama ben senin yerinde olsam 1 çatal alır oturur eşimle yerdim. Senin psikolojinde o an öyle davranmanı gerektirmiş demekki bir şey diyemeyeceğim. Boşver takma kafana bak bebişini kucağına almana az zaman kalmış. Onu düşün

ahhhh ahhhh aslında çok komik bir konu gibi geliyor ama hamilelik çok başka bir olay...
aynısı bende de oluyor nedense eşim salatanın bile sonunu yerken bana sormasını isttiyorum Allahtan gözüne bakınca anlıyor galiba al canım sen bitir diyor, iyice manyaklaştım ben...
ufacık şeylere aklım takılıyor üzülüyorum, sonra neye üzüldüğümü bile unutuyorum hatırlamaya çalışıyorum ahhh hormonlar nelere kadiiirrrrr

İyi de sen ona senin de canının çektiğini söyledin mi? Nereden bilsin adam. İçini okuyacak hali yok. Çok abartmayın bu hamilelik olayını. Ben de hamileyim. Biliyorum hormonlar falan tavan da o kadar da değil yani. Sen isteklerini, beklentilerini eşinle konuşmazsan onun anlaması mümkün değil. Biz hamileyiz diye bizde coşan hormonlar onlarda coşmuyor. Müneccimlik yapmasını bekleme.

Zaten bir mucize gerçekleşiyorsa bunu hayvanlar başarıyor bebeklerini oraya buraya bırakan insanlar değil 10 tane doğurup hepsiyle kendi ilgilenip birde kendi açken tek tek yavrularına yemek taşimıyorlar mı işte mucize o

Hamile kalmadan önce ben de aynen böyle düşünüyordum. Gerçi hala böyle düşünüyorum. Mucize olayı ve hastalık muamelesi yapılması bana inanılmaz itici geliyor.

Yalnız şöyle bir durum var, cidden insan kendini tanıyamıyor. Dün, nişantaşına eskisi gibi yılbaşı süsü koymamışlar diye ağladım. Sonra ağladığım için kendime kızdım. sonra kendime kızdığım için ağladım. Bazen beynim yokmuş gibi hissediyorum.

kendi gibi hödük sanmıştır
yemek istese yerdi gbi düşünmüştür
kendinizi gaza getirmetin

Bana çok garip geliyor bu tür karı koca ilişkileri.Evde çok az vardıysa,makarna az var demelisin ki almalı.Kişiye göre porsiyonluk makarna yapmak anlamsız.Düşünememiş olabilir,sormak aklına gelmemiş olabilir.Bi de başkasının evinde misafir değilsin ki,istesen bi tabakta kendine koyarsın diye düşünmüştür.Bunun için ağlayacak duruma gelmek...
Yani sizin akşam yemeği olayınız nasıl oluyor onu da çözemedim.

ben olsam o an derdim. yuh yumuldun bi karının canı ister mi diye sormadın derdim.

Ay canlarım ya çok merhametliler :)

Bence üzülmesinde, karmaşık şeyler hissetmesinde sakınca yok

Ancak bunu çarpıtıp da fedakarlığa bağlaması, kocasından isteyememesi burada eksiyi oluşturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…