Sizce ben fedakar degil miyim

Aaa hoşbuldum
Yo sadece 50 yaş üstülerle içli dışlı değilim her yaştan insanla iletişimdeyim size ne lazımdı :)
Yalnız sizin söylediklerinizle konunun hiçbir alakası yok. Eskiden hamile kişinin söz hakkı olmaması, çocuk olmayınca kadının suçlamasıyla aşermenin hiçbir bağlantısı yok. Dede bey eşlerini boşamış çocuğu olmuyor diye e o kadar kadının çocuğu olmuyorsa büyük ihtimalle dede beyde vardır bir sorun. Anne bebek ölüm oranları dediğiniz gibi gerek teknolojik gerekse doktora gidilmeden geçirilen sorunlu gebeliklerdendir bu konuda doğru dediniz ama bunun aşermeyle inanın hiçbir ilgisi yok. Sanki aşerip yiyemedikleri için ölüm oranları artmış gibi konuşmuşsunuz komik olmuş.
Yapmayın lütfen ya canı dana rosto istememiş alt tarafı makarna. En fazla 2 tl birşey. Kocası karısına bir makarna bile alamıyor mu? Yahu kimden istese (akraba, komşu hatta bakkal bile) hamile bir kadını boş çevirmez konu sahibini savunacağım diye alakasız örnekler vermişsiniz resmen yazmasam olmazdı.

Yanlış işte.

Bilimsel/fizyolojik yönü açıklanabilen bir şey mucize olamaz.

Bilimde mucizelere yer yoktur.

Zira zaten hamilelik de seks sonucu xx ve xy kromozomlarının farklı varyasyonlarda bir araya gelmesiyle oluşan olağan bir durumdur.

Bazı şeylere gereğinden fazla anlam yükleniyor.

Hamilelik = mucize gibi.

Ama değil, her gün kaç kadın hamile kalıyor.

Üstelik de gayet temel bir içgüdü sebebiyle.

Yani...

Son düzenleme:
Çok saçma ya kusura bakma da. Vallahi çok saçma. O zaman iki yanaş bölüp beraber yeseydiniz. Yada ay dur canım çekti deyip dalsaydınız kocanızın tabağına. Yada hayatım valla Benin de canım çekti makarna kalmadı bi koşu al gel kendime de yapayım deyin. Yani bınu bu kadar takıp ağlayacak kıvama gelene kadar başka derdiniz yoksa hayat size güzeş

8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de
hamıle olabılır ama arkadasın dedıgı gıbı bır catal alıp masaya oturabılır bende hamılelık gecırdım hıc oyle canım bısı cekmedı cekersede bır sure sonra gecıyordu zaten oyle abartılacak bır aserme olmuyor sadece naz nıyaz oluyor bu kadar...

sen bole yasadin bu sureci bu sekilde gecirdin die genelleme durumu olmak zorunda mi? siz de hamileligi bu kadar hafife almayin. bi insanin bi omur de en fazla belki de 2 kere yasayacagi bir duygu

Ama hamilelik bir duygu falan değil ki

Doğal bir süreç

Tüp bebek ile hamile kaldım ilk ve tek hamileliğimdi yine de ayyy tekrarı yok her şeyi abartayım demedim

Hayır nasıl evlilikler yaşıyorsunuz canım çekti hamileyim ben de yiycem demeye çekindiğiniz adamla niye evlenir çocuk yaparsınız.
Çekindiğim utandığım için değil onun düşünmesini bekliyordum derseniz de adam sürekle herşeyi akıl adip düşünemeyebilir. Belki de normal olarak canı çekse isterdi aramızda böyle şeylerin lafı olmaz biz karı kocayız nihayetinde diye düşündü adam.
Bazı insanlar hayatı kendine çok zorlaştırıyor.

Makarnayı pişiren ve servis eden sensin. Canın istese kendine de pişirirdin ya da servis ederken alırdın diye düşünmüş olabilir.
Kendine eziyet edecek, başkasını insan yerine koyup kendini aşağlayacak seviyedeki davranışlar fedakarlık değildir.
Bütün yenmeği ona koyuyorsun, kafanda kuruyorsun bana da sorsun diye.. Sormayınca kırılıp tribe giriyorsun. Tuhaf..
Yemeği o pişirse, hepsini kendine koysa, sana sormasa amenna da. Kendi kendinize olay çıkartıp, içselleştirmeniz tuhaf..

O üye bu üye şu üye diye sanki konu sahibi kendinmiş gibi herbirimizi alıntılayp seviyelerimize (!) ineceğine beni itina ile kib.ledğn gbi gözardı da etseydin ya

hamilelikten olsa gerek duygusallık ve alınganlık var sanırım
bu günlerde eşinizden ilgi alaka bekliyor olmanız çok normal olsa gerek
canınızı sıkıp üzmeyin kendinizi
bazı incelikler erkeklerden beklenmiyor ne yazık ki

Hiç hamilelik yaşamadım ama gözlemlediğim bazı hamilelerin hamileyim diye yapmadığı naz niyaz kalmıyor,bir aile dostumuz (doğurdu çok şükür) 9 ay boyunca tabiri caizse burnumuzdan getirdi.Evet mutlaka hassas oluyorlar anlıyorum ama bunu abartıp dikkat çekmeye çalışanlar da var,inanın varHerşeye alınıp gücenmeler,hep ön plana çıkmak istemeleri gerçekten itici oluyor.Tabi tüm hamileler için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Eşiniz açlıktan belki sormayı unutmuştur,siz bir çatal üstünden alsaydınız.En kötü 1 paket makarna aldırsaydınız pişirseydiniz çok zor olmasa gerek?

+1 baksana tenezzül edip yorum bile yapmadı
Hümanist olanda ikinci üyeliği heralde
yalniz seni sadece kiblemekle kalmayacgimi simdiden soyleyeyim. internette kimligin belirsizken hakaret etme hakkini kendinde goren ve tespit edilemeyecegini dusunen fikirlerini hakaret etmeden soyleyemeyen senin gibi bir kisiyle daha once yuzyuze gelmisligim oldu. gerekli hukuki surecin isledigi yerlerde. "basitligin" kelimesini cumle icinde kurmuslugun benim icin surecin baslamasi icin yeterlidir. bilgine.

Konuya 'iştirak ettin' diyip her yorumumu alıntılayp dalga geçip üste çıkan sabrmı sınayan sana ne demeli peki ben seni nereye şikayet ediym???

Konuya 'iştirak ettin' diyip her yorumumu alıntılayp dalga geçip üste çıkan sabrmı sınayan sana ne demeli peki ben seni nereye şikayet ediym???
konunun uzmani olarak sunu soyleyim sana. dalga ve sabir sinanan durumu destekleyen hakaret yoksa sikayet edecegin pek de bir yer yoktur. seninle diyalogumuz forumda tam bu noktada bitmistir.

dogumuma 3 gun kala, 3 gun boyunca 2 arti bir evin esyalarini monte ettim. 3 gun sonunda montajdan cikip doguma gittim. lutfen hamileligi abartmayin.
Orneginiz konuyla alakasiz olmamis mi sizce de?
Konuda duygusal/psikolojik bir olaydan bahsediliyor ama siz fiziksel/dayaniklilikla alakali bir ornek veriyorsunuz.
Ayrica hadi orneginiz konuyla bagdasti diyelim, konu sahibi sizinle ayni dayaniklilik seviyesinde olmak zorunda midir? Kisisel farklilik ve rahatsizliklar olabilir. Siz cok dirayetli ve guclu dururken, karsinizdaki insan naif ve kirilgan olabilir ve bu da bir suc ya da abarti degildir.

Konu sahibi arkadasim, canin cektiyse soyleyip birazini da sen yiyebilirdin ama o anki duygusalligini da anlayabiliyorum. Keske soyleseymissin ya da bekledigin sekilde esin teklif etseymis ama olmamis, burda hakli haksiz yok yani, esinin de bir sucu yok. bunda bu kadar uzulecegin birsey yok inan.
Bir daha boyle birsey olursa cekinmeden alip catali sen de yanas, kimse uzulmemis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…