- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Aaa hoşbuldumaaa hosgeldin ben de kim bu yorumu yapacak diye okuyordum ki fazla sayfa gecmeme gerek kalmadi 50 yas ustu kadinlarla fazla mi icli dislisin. Klasik bir Turk hamilesi Hamileligi suresince en az bir kez hatta belki de daha fazla zamaninda analarimiz nasil doguruyordu tarlada tapanda is yapiyorlardi simdikiler de pek nazli yauvvv gibi yorumlarla karsilasir. ilk hamileligimde de simdikinde de karsilastim. valla tatlim eskiden boylemis. eskiden senin soz hakkin yokmus. hormonlar cok da muhim degilmis..cocuk olmayinca kadin suclaniyormus hatta. ninemi ilk esi cocugu olmuyor diye bosamis sonrada uc tane daha evlenmis Onlari da bosamis cocugu olmuyor diye.
o tarlada tapanda dusuk yapiyorlarmis. Evlat onemsizmis. doguruyorlarmis anne de bebek de oluyormus. Ac bir bak bakalim anne bebek olum oranlari annenin anneannenin zamaninda nasilmis?
doktorlar hastaneler oyuzden var.
ayrica konu sahibi kadinin sosyolojik konumunu da sosyoekonomik konumunu da bilmiyorsun. demek ki bir kosu bakkaldan alacak hali yoktu hatta Esine bana da al diyecek durumu.
konu sahibi. az kalmis dogumuna saglikla Hayirla al kucagina. bosver makarnayi da. esin hele bir alsin kucagina o mucizeyi iste o zaman daha iyi hissedeceksin kendini.
ya cool oldugunumuzu saniyorsunuz su yorumlarla minnos. amma da bilgilisiniz ha ama hiccc cool degilsiniz.
kadin hamile size oradan nasil gorunuyor? yok makarna ordaydi yok regl yok kontrol edilebilir. ben evdeki domatesleri kimse yemesin diye saklayan hamilelerle tanistim. simariklik demissiniz. merakimi mazur gorun hamile kaldiniz mi? kadin cocuk doguracak basli basina mucize yaratilirken araci olmus. abartmayinlar kadinlarimiz soyle de boyle.Turk kadinlarini gommek de yeniyaklasim.
ben size simdi bunun fizyolojik bilimsel yonunu de anlatsam duygusal yonunu de anlatsam dinsel yonunu de anlatsam o yureginizde bir filize su bile veremem.
simdi bence siz bu konudan katran yureginizi de alin gidin. vicdaninizi kaybettiginiz yerlerde belki bir isik belki bir guzellik bulursun.
hamıle olabılır ama arkadasın dedıgı gıbı bır catal alıp masaya oturabılır bende hamılelık gecırdım hıc oyle canım bısı cekmedı cekersede bır sure sonra gecıyordu zaten oyle abartılacak bır aserme olmuyor sadece naz nıyaz oluyor bu kadar...8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de
sen bole yasadin bu sureci bu sekilde gecirdin die genelleme durumu olmak zorunda mi? siz de hamileligi bu kadar hafife almayin. bi insanin bi omur de en fazla belki de 2 kere yasayacagi bir duygu
şaka? artik sakasin kasitli yapilan birsey baska aciklamasi yok. diger uye nete giriyosun paran war makarna almayami yok gibi bisi yazmis. ben de fakirlikle makarna olmamasi ne alaka dedim. ian icin belki yok bu hisleriyle alakali deil dedim. inun ustune esini yollasaydi sipars verseydi cozumlerini getiren siz guya maddiyatla ilgili deilse bunlari yapsaydi dediniz. ben israrla bn kadinin ruh haliyle ilgileniyorum msji werdim her cumlemde. bu saat oldu olay bnm icin 8.5 hamile kadinin bu duygusallgnin simarklik deil olmasinin normal karsilanmasi gereken bi durum oldugunu anlatmaya calisiyorum. bu da son cevabmdi. ben sanirim fazla seviye dusurmeden devam edemicem. bi sinraki msji yazmak istemyrm.
8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de
Bence biri trollemeye çalışıyor. bosuna tartismayin konu sahibi fake bana kalirsa
yalniz seni sadece kiblemekle kalmayacgimi simdiden soyleyeyim. internette kimligin belirsizken hakaret etme hakkini kendinde goren ve tespit edilemeyecegini dusunen fikirlerini hakaret etmeden soyleyemeyen senin gibi bir kisiyle daha once yuzyuze gelmisligim oldu. gerekli hukuki surecin isledigi yerlerde. "basitligin" kelimesini cumle icinde kurmuslugun benim icin surecin baslamasi icin yeterlidir. bilgine.+1 baksana tenezzül edip yorum bile yapmadı
Hümanist olanda ikinci üyeliği heralde
yalniz seni sadece kiblemekle kalmayacgimi simdiden soyleyeyim. internette kimligin belirsizken hakaret etme hakkini kendinde goren ve tespit edilemeyecegini dusunen fikirlerini hakaret etmeden soyleyemeyen senin gibi bir kisiyle daha once yuzyuze gelmisligim oldu. gerekli hukuki surecin isledigi yerlerde. "basitligin" kelimesini cumle icinde kurmuslugun benim icin surecin baslamasi icin yeterlidir. bilgine.
konunun uzmani olarak sunu soyleyim sana. dalga ve sabir sinanan durumu destekleyen hakaret yoksa sikayet edecegin pek de bir yer yoktur. seninle diyalogumuz forumda tam bu noktada bitmistir.Konuya 'iştirak ettin' diyip her yorumumu alıntılayp dalga geçip üste çıkan sabrmı sınayan sana ne demeli peki ben seni nereye şikayet ediym???
Orneginiz konuyla alakasiz olmamis mi sizce de?dogumuma 3 gun kala, 3 gun boyunca 2 arti bir evin esyalarini monte ettim. 3 gun sonunda montajdan cikip doguma gittim. lutfen hamileligi abartmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?