Sizce ben güzelmiyimmmmm??

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce güzelmiyimm?

• Mükemmelsin.hayallerimdeki insansın....

OY: 11 13,9%
  • Çok güzelsin...allah sahibine bağışlasın....

OY: 5 6,3%
  • Dul Karıdan Hallicesin.....

OY: 2 2,5%
  • Allahım pc bile dayanamadı bu güzellige...ram , anakart , monitör paramparça.

OY: 5 6,3%
  • Ben bilmem beyim bilir....

OY: 7 8,9%
  • Vuruldum sana ne olur ver Bana bi soda...(kendıne gelmek maksatlı)

OY: 1 1,3%
  • Rüyalarıma Kadar Girersin Artık...hiç unutmam seni....

OY: 4 5,1%
  • Benim Kalp İlaçlarım nerede ????????

OY: 2 2,5%
  • Euzübillahimineşşeytanirraciiimmmmmmmmmmm........

OY: 38 48,1%
  • Bende Bir Fikir Oluştu seni görünce....

OY: 4 5,1%

• Ankete Katılan
    79
B

busra_tuna

Ziyaretçi
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Şahsen hendimi çok beğenirim :KroNick: ama birde sizin fikrinizi alayım dedim..Sizce ben güzelmiyimmmmm?şakkıdı

Ne demek beğenmedim..benden güzelini 40 yıl arasan bulamazsın klava:

seni gören çarpılmaşa döner :))))hele o bakışlardaki mana ve derinlik sanki gizemli bir hayatın perdelerini aralıyor...dudaklardaki hafif açık kıvrımlar adeta 'beni öp ' dercesine öne doğru hareket ediyor...sende insanları kendine çeken bir güç var sanki...heykeli dikilecek kadınsın:)))

Canım benim bunları başkalarından duymak insanın kendine güvenini daha çok yerine getiriyor tabi..O hafif kıvrımlı dudaklarımla öpüyorum seni :Roflol:

bu ne güzellik yarapbii ömrümde görmedim böyle bişey tam hayallerimdeki yaşlı kadın tipi;:)

şıklardan birisini çıkarırmısın içinden lütfen

besmeleyi lütfen

ilk önce mutlu yıllar güzel senelera.s.sonra şayet sence de uygunsa biz ailecek izdivacınıza talibiz.bakar bakmaz beni çarpan resmini dedeme gösterdim yıllardır aradığım aşk bu dedi.sencede uygunsa gelip istemeye niyetliyiz olursa o ahu gözünü kırp anlarız.

Sence ben o kadar basit bir insanmıyım??:mymeka: ne ayıp ne ayıp..Öncelikle sormam gereken sorular var..mesela dedenizin yaşı? çalışıyorsa maaşı?yada emekli maaşı?
ayrıyetten..beni ne doktorla mühendisler istedi..elimden ne saraylar altınlar geldi geçti??tatlicadiarzu sorularıma cevap almedan birşey diyemiyiciğimtatlicadiarzu

aşk olsun aşk olsun ne demek asaletinizi duruşunuzdan ve bakışlarınızdan hissetmemek mümkünmü.biz asil bir aileyiz ve asaleti 1 km öteden anlarız..paşa dedem paşa paşa oturken sizi aniden görünce saraylarım,hanlarım,hamamlarım yalılarım saçının bir teli,uğruna feda olsun diye zıpladı yerinden.siz he deyin yeter.a.s.

hyymmm paşa dedeniz paşa paşa otururken beni görünce herşeyini feda ettiğini söyledi demek..fisfisfis
o kadar yatlar katlar varsa başka soru sormama gerek yok tabi..dedenin mallarından başka neyi vardırki artıkjeyyaryarın gelin beni benden isteyin..şimdi bile olabilirtatlicadiarzu

Rüyalarıma Kadar Girersin Artık...hiç unutmam seni....

Yorum bile yapamıyorum Nefesim kesildi..

Ayyy..Maşallah de kız nazar değdiriceksin..seninde yokmu deden? belki onun daha çok malı vardırjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…