- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Derindeniz18
-
Eşim de kesinlikle istemiyor hatta ben git yeğenini gör dedimEşin istiyorsa onun hatrına git, sonuçta yeğeni doğmuş. Ama eşin istemiyorsa zaten senlik bişey yok, kayınvalideyede oğlun istemiyor dersin.
İyi geceler kk nin güzel kadınları ilk defa böyle bir konu açıyorum çünkü canım çok sıkıldı.ismimden de anlaşılacağı gibi buraya farklı bir konu üzerinden üye olmuştum ama bu akşam bişey oldu.Ben 26 yaşında çok iyi bir işi olan devlet memuruyum eşim de aynı çok güzel bir hayatım mutlu bir evliliğin var maddi durumum çok iyi herseyim tam bir bebeğim eksikesim in bir abisi var evlendigimizden beri onunla sorunlar yaşıyoruz evime geldi eşiyle beraber bana terbiyesizlik yaptı akşama kadar arkamızdan konuştular aldığımız araba kazandığımız para yaptığımız düğün evinizdeki eşyalar hepsi kulağımıza gelirdi ve bunlarla kesinlikle gorusmuyoruz.bunlarin bebeği oldu alıp memlekete gelmişler bugün kaynanam aradı konu açıldı işte gelip onları görün barışın konusun.ben kimsenin ayağına gitmem çünkü ben asla suçlu diil im dedim eşim de gitmiyor konuşmak istemiyor sağolsun hep arkamda yanımda oldu esim. Orda burda yok benim eşimi kıskanıyor gibi konuşmalar dedim ki neyini kiskanicam ben onun eşinin ileri geri konuşuyor .o hala savunma yapıyor sinirlerim çok bozuldu uzak kalınca da kurtulamiyoruz daha yapılan çok şey var da uzun yazmak istemiyorum eğer suçlu olsaydım gider görürdüm adım atardım ama haklı olduğum yerde asla kendimi ezdirmem ama yine de canım çok sıkıldı sanki biz biseyler yapmak zorundayız gibi davranıyorlar sizce haksız mıyım kusura bakmayın uzun oldu biraz.
Normalde takmam bunları ama canım sıkıldı bugün bı de bana dedi ben ne desem yapmayacaksın dimi evet iyi akşamlar dedim kapattım.Barışmamakta haklısınız da kendinizi bu kadar hırpalamakta haksızsınız. Bırakın, önemsemeyin.
Normalde takmam bunları ama canım sıkıldı bugün bı de bana dedi ben ne desem yapmayacaksın dimi evet iyi akşamlar dedim kapattım.
Kaynanam aradi normal konuşurken onların konusunu açtıTelefonda niye konuştunuz ki?
Bende aynısını söyledim canım eşim e bı sürü hakaret etti barışmak istiyorsa o gelsin bu kadar şeyin üstüne bizden mı bekliyorsun dedim ama eşim kesinlikle gelmesin konuşmayacam onunla demiş eşime çok ağır hakaretler etti çünkü geçmişteBarismanizi çok istiyorsa oğlunu sizin evinize göndersin her ailede var böyle tipler bizde de aynı türden elti ve kocası var ne kadar uzak o kadar iyi
İnanın yaptıklarını anlatsam hicbirinizin içinden gelmez barismak. Eşim e konuşmak istiyorsan sen konuş dedim ama o da kesinlikle istemiyor.Eşinle ortak karar verin . Dünya'da ölüm var küste olmayın ama mesafenizi de koruyun .
Hayat kısa
Kaynanam aradi normal konuşurken onların konusunu açtı
Canım bak ben seni diğer topiklerden biliyorum ben de sen gibi bebek için yanıp tutusanlardanim zaten bizim acımız stresimiz bize yetiyor eşin de her şeyim farkindaymis boşver hiç takma ben de bunlar gibi şeyler yaşadım artık eltim de yok kaynım da benim için boş ver bir de bunlar için üzme canınıBende aynısını söyledim canım eşim e bı sürü hakaret etti barışmak istiyorsa o gelsin bu kadar şeyin üstüne bizden mı bekliyorsun dedim ama eşim kesinlikle gelmesin konuşmayacam onunla demiş eşime çok ağır hakaretler etti çünkü geçmişte
Aynen öyle sanki bizim derdimiz az bı de böyle boş işlerle uğraşıyorum o yüzden canımı sıkıyor bunlar. İkisi benim için de bitti aynı durumdayız.Canım bak ben seni diğer topiklerden biliyorum ben de sen gibi bebek için yanıp tutusanlardanim zaten bizim acımız stresimiz bize yetiyor eşin de her şeyim farkindaymis boşver hiç takma ben de bunlar gibi şeyler yaşadım artık eltim de yok kaynım da benim için boş ver bir de bunlar için üzme canını
O zaman kv yi bosver.Eşim de kesinlikle istemiyor hatta ben git yeğenini gör dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?