Sizce ben mi haksız im?

Derindeniz18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
3.507
5.647
158
İyi geceler kk nin güzel kadınları ilk defa böyle bir konu açıyorum çünkü canım çok sıkıldı.ismimden de anlaşılacağı gibi buraya farklı bir konu üzerinden üye olmuştum ama bu akşam bişey oldu.Ben 26 yaşında çok iyi bir işi olan devlet memuruyum eşim de aynı çok güzel bir hayatım mutlu bir evliliğin var maddi durumum çok iyi herseyim tam bir bebeğim eksikesim in bir abisi var evlendigimizden beri onunla sorunlar yaşıyoruz evime geldi eşiyle beraber bana terbiyesizlik yaptı akşama kadar arkamızdan konuştular aldığımız araba kazandığımız para yaptığımız düğün evinizdeki eşyalar hepsi kulağımıza gelirdi ve bunlarla kesinlikle gorusmuyoruz.bunlarin bebeği oldu alıp memlekete gelmişler bugün kaynanam aradı konu açıldı işte gelip onları görün barışın konusun.ben kimsenin ayağına gitmem çünkü ben asla suçlu diil im dedim eşim de gitmiyor konuşmak istemiyor sağolsun hep arkamda yanımda oldu esim. Orda burda yok benim eşimi kıskanıyor gibi konuşmalar dedim ki neyini kiskanicam ben onun eşinin ileri geri konuşuyor .o hala savunma yapıyor sinirlerim çok bozuldu uzak kalınca da kurtulamiyoruz daha yapılan çok şey var da uzun yazmak istemiyorum eğer suçlu olsaydım gider görürdüm adım atardım ama haklı olduğum yerde asla kendimi ezdirmem ama yine de canım çok sıkıldı sanki biz biseyler yapmak zorundayız gibi davranıyorlar sizce haksız mıyım kusura bakmayın uzun oldu biraz.

Iclerindeki fesatligi genelleme yapar bu tur insanlar narsist bi kisilik... O tur insanlar karsidakilere zerre kadar saygi duymazlar bu tur insanlar cocuk olmamasini bile bi kusur gorurler.. Bosverin cehalet basa bela cahili yenemezsin

Zaten barışmayacaz ama konuyu açması canımı sıktı hala biz adım atmak zorundayız gibi davranıyorlar

Barışmamakta haklısınız da kendinizi bu kadar hırpalamakta haksızsınız. Bırakın, önemsemeyin.

Barismanizi çok istiyorsa oğlunu sizin evinize göndersin her ailede var böyle tipler bizde de aynı türden elti ve kocası var ne kadar uzak o kadar iyi
Bende aynısını söyledim canım eşim e bı sürü hakaret etti barışmak istiyorsa o gelsin bu kadar şeyin üstüne bizden mı bekliyorsun dedim ama eşim kesinlikle gelmesin konuşmayacam onunla demiş eşime çok ağır hakaretler etti çünkü geçmişte

Canım bak ben seni diğer topiklerden biliyorum ben de sen gibi bebek için yanıp tutusanlardanim zaten bizim acımız stresimiz bize yetiyor eşin de her şeyim farkindaymis boşver hiç takma ben de bunlar gibi şeyler yaşadım artık eltim de yok kaynım da benim için boş ver bir de bunlar için üzme canını

Aynen öyle sanki bizim derdimiz az bı de böyle boş işlerle uğraşıyorum o yüzden canımı sıkıyor bunlar. İkisi benim için de bitti aynı durumdayız.

Kim haklı kim haksız anlaşılmıyor. Benim konuda tek gördüğüm sizin kinli bir yapıya sahip olduğunuz, tabii yanılıyor olabilirim. Ona bakarsanız karşı tarafa sorsak onlar da kendilerini haklı bulurlar yani. Ben haklıydım demekle olmuyor hak meselesi.

Görüşmeyecekseniz görüşmeyin. Birbirinizi görmüyorsunuz diye iki taraftan da bir şey eksilmez. Kayınvalide sizin değil, iki oğlunun arasının açılmasına üzülüyordur, hiç bir anne istemez çocuklarının birbirine küsmesini çünkü.

Cahillerin zulmu de ayri oluyor.
Bence kv nin dediklerini bosverin. Bir anne olarak cocuklarinin kus kalmasini istemez tabiki. Ama esin ve abisi sicak bakmiyorsa ozaman sizde bosverin. Onlar barisirsa barisir zaten. Eltinizle de gorusmek zorunda degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…