Sizce ben mi haksız im?

Pozitif yaklaşımın çok hoşuma gitti
Gerçekten kk böyle yorumlara hasret

Eşin arkandaymış görüşmek istemiyormuş görüşmeyin işte boşver ne konuşurlarsa konuşsunlar umursama taş yerinde ağırdır..

Pozitif yaklaşımın çok hoşuma gitti
Gerçekten kk böyle yorumlara hasret
Çevremde bu Tür olaylar çok var çünkü . Genelde iki erkek kardeşin arası ikisi de evlenince el kızları Yüzünden bozuluyor . Çok Anlamsız halbuki sırf kadınların kıskançlığı sebebi de çoğunlukla . Abisi o elbette kızacak elbette sinirle ağzından kötü sözler çıkmışta Olabilir ama geçici Şeyler bunlar . Ilerde küslükle gecen Zaman'ım telafisi olmuyor Çünkü

Ama bazen o ağızdan çıkan sözlerin de telafisi olmuyor...

Abi olabilir ama hakarete hakkı yok ve hep kadınların kıskançlığındAn da olmuyor bir insan sizi af edersiniz ama kullanıp işi bitince kötü davransa hoşunuza gider mi el kızı olan eltiniz

Abi olabilir ama hakarete hakkı yok ve hep kadınların kıskançlığındAn da olmuyor bir insan sizi af edersiniz ama kullanıp işi bitince kötü davransa hoşunuza gider mi el kızı olan eltiniz
Öyle insanların karakterini sorgulamak lazım var mı acaba diye?böyle insanları affetmem ben çok katiyim bazı konularda.sana da katılıyorum canım abisi olmasi kimseye hakaret etme hakkını vermez o zaman kardeşlerimize hakaret edelim nasılsa bı önemi yok diye.

Di mi bizden küçükler hakaret edelim ne de olsa büyüğüm ve onlar bizden küçük haklı da olsalar onlar barışmaya gelsin kimse kusura bakmasın ama büyükse büyüklüğünü bilecek herkes ben bu kadar polyanna değilim olamam da canım senin de düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum başına gelen anlar bunu ancak

Aynen canım en büyük şansım eşim.
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah boşver konuşsunlar dursunlar sen muhattap olma sakın sana anlatanlarada yorum yapma unutma onun lafını sana taşıyan senin lafınıda ona götürür bu böyledir sen yuvana mutluluğuna bak.Bu arada haklısın sinir bozucu bir durum ama her ailede mutlaka böyle olaylar oluyor.

Kesinlikle bazı konularda asla taviz vermem ki vermemek gerekiyor bazı insanlar bundan anlıyorlar çünkü şimdi gidip konuşsan içine siner mı onlarla bu yaptıklarını gördüğün halde?

Ben kendimi Eltime kullandırmam her zaman aramda mesafe vardır . Ama eşimle abisinin arasına da girmem . Zaten elti ile de mesafemi korurum çokta samimiyete gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…