Bence senin hatan yok , müneccim değilsin ya
Ya bırak Allah askına arkadasım.
Adam tutmus sana duygusomurusu yapıyor.
2 hafta gecmis birde ustunden.
Boyle dengesizlerle ugrasıcagna sevgini hakedecek insan evladı bulsana..
Nereden bileceksin arkadaşım.. çok içine dert olduysa bilmiyordum bilsem böyle yapmazdım deyiver ama o da söyleseymiş canım böyle böyle diye
Benim de başıma iki ya da üç kez geldi aynı olay. İnsan kendini faka basmış gibi hissediyor. Yani daha açığını yazamıyorum şu an.
Haber vermiyorlar sonra da ben ne haldeyim sen ne diyorsun muhabbeti yapıyorlar. Haber verseler bile gelişmelerden haberdar etmiyorlar, merak ediyorsun ister istemez. Ama bunun bi duygu sömürüsü olmadığından eminsen alttan almaya devam et, durumunun nasıl olduğunu sor derim. Eğer duygu sömürüsü olduğunu düşünüyorsan ki onu en iyi sen tanırsın biz değil, uğraşmaya bile değmez. Ama her iki durumda da eminim ki dönecektir.
Duygu sömürüsü yaparak üste çıkmaya çalışıyor . Herkes hasta olabilir , hastaneye gidebilir .
Hayatın düzeninde olağan şeyler bunlar . Hiç kendini boş yere üzme .
Ya sen , onun aramadığı zamanda hastanede yatsaydın , onun nereden haberi olacaktı ? Aramamış , sormamış , neymiş efendim , kardeşim hastanede canıyla uğraşıyor , annem babam kalpten gidecek akannehir
Kardeşinin çok ağır bir hastalığı mı war ? Bilgin war mı bu durumdan ?
Ona göre yoruma dewam edeceğim de sempatiksalakcinni
Bilemessin ki arkadasım bir kere haberin yokmus.Orta da bir sorun oldugu icin onun sana haber vermesi lazımdı bence de.
duygu sömürüsü mü yapıyor gerçek mi bilmiyorum ortak arkadaşımızda ona msj atmış...
ne olcak bu iş diye bizimle ilgili ayrıydık...
onuda azralamış ne diyorsun sen ben ne haldeyim diye...
oda diyor haklı sormadık nasılsın diye direk üstüne gittik.
bende dedim ne alakası var nerden bilebilirdik dedim haklı bence dedi....
kızmıyorum ona diyo......
Yapa canım seni gerçekten düşünseydi sana ulaşırdı boşversene resmen kendini haklı çıkartıyor... O zaman kendisi sana msj atsaydı "kardeşim hasta onun için dua et diye... "Senin le görüşmek isteyen isteyen insan birşekilde sana haber veriridi kötükedihüso Hepsi numara bu erkekler işlerine gelmeyince ne güzel de yalan söylerler..kötükedihüso
valla canım yalan ya da doğru zaten bana onları dedikten sonra, yüzüne bakamam ben onun hata yapmadım halde,yapmış gibi oldum istediği kadar üste çıksın.
ben zaten gerekeni dedim.ben sadece sizlerinde fikirlerinizi almak istedim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?