erkekler anlamaz canim adam delirtir:)
Bosuna degil bu kadar feministler:enbuyukkk:
Canim benim eger kotu durumdaysa bile seni arayip dertlesmek istemesi daha normal degil mi ben bole bir hareket beklerdim. Sana ihtiyaci olmayana sen hic muhtac olma emi:)
Allah bizlere sabir versin bu erkeklerle...
merhaba arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım ayrıldığınız erkek sizle görüşmek istese işleri var ama işleri olduğun için bir kaç gün içinde anlaştığı yerde, haber bekliyor ama gelmiyor tabi bu yüzden görüşemiyorsunuz..ve artık sinir oldum bende dayanamadım. illa işlerinin yolunda gittiği zaman mı benimle görüşüceksin hiç mi vaktin yok bir iki saat.ama görüşmek istemiyorsun istesen ne yapar ne eder görüşürsün benimle ama artık hiç bir şekilde seni rahatsız etmicem sana yoğun işlerinle kolay gelsin dedim..
tesadüf bu ki meğerse kardeşi hastalanmış hastaneye kaldırmışlar..
sen işte bu kadar anlayışsız birisin benim kardeşim hastanede canıyla uğraşırken ben annemin,babamın kalbine bir şey olmasın diye çalşırken sen bana bunları diyorsun işi bahane etme diye yazıklar olsun sana .ben burda çağresizken birde sen vur diye tuh sana diye mesaj attı
çok kötü oldum bilmiyordum böyle bir şey olduğunu yerin dibine girdim...
evet seviyorum ama sevdiğim adamın bundan sonra istesemde yüzüne bakamam ki
naber nasıl diye msj atsaydım söylerdi ama ben atmadım artık bekleye bekleye yorulmuştum 2 hafta olcaktı nerdeyse bana haver vermesi siz olsaydınız ne yapardınız
gerçekten suçlu ben miyim ya da hatalı?
arkadasım sen sihirbaz yada müneccim değilsin bence kendi hatalı ve zor durumundan haklı cıkmaya calısıyor ayrılma olayının senin anlayıssızlının ve bencilliğinin bitirdini düşünüp bunlarıda sana da düşündürmeye calısıyor istersen yanında ol msj cek zor durumunda yanında ol ama sakın ama sakın ayrılığınız üzerine seni suclamasına izin verme senlede görüşmek istemese bırak görüşmesin iyi gününde görüşmek istemiyordu zaten kötü günündede sen zorla yanında olmak istesende o seni yanında bulundurmak istemediği sürece ona yardımcı olamazsın bırak basının dikliğine gitsin senin bir hatan yokk
böle bi durumu varsa neden senide haberdar etmemiş sen nerden bileceksin..?
bakalım dogrumu hastane olayı sen önce ondan emin ol..
vede defalarca özür dilemene gerek yok kendini affettirme çabasına girmen yersiz bence..
özrünü dilediysen sıra ona gecti adım atmak için ..
onunda bişeyle yapması lazım..suçlamak dışında.
Ajitasyonun alasını yapmış eski sevgilin
sonuçta ayrılmışsınız niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz ki bırakın görüşmek istediği zaman arasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?