Sizce ben mi kocam mı haklı

e doguda bir kadinin 2 asgari ucretten fazla almasi da zor ama sen aliyorsun
muhtac degilsin yani bu andavala
doguda kizlarin okumasi da zor memur olmussun.

Ne memurusunuz bilmiyorum ama umarım size işim düşmez. Haklı olarak fırlatılan telefonda dahi vicdan yaptıracak kadar ne yaşatıyor bu adamlar size??? Bu tlfu atmaniz bir tepki farkında mısınız? Etkiye tepki yani. Ortada birşey yok iken fırlatma olsaydı vicdan yaparsın da adam seni çıldırtmış. Daha neyin vicdani bu?

Böyle insanları nerden bulup nasıl evleniyorsunuz gerçekten benim aklım almıyor. Biz size hak versek ne olur ki sizin sözünüzün belli ki zerre kadar önemi yok kocanızın gözünde.

Seni annene bırakırım mı dedi ? Bu erkeklere ne oluyo ayyy
Ne yedirip içiriyo anaları bunlara köyde

Evlenince bazı eşler birbirlerine ebeveyn muamelesi yapıyor şok oluyorum. Ne demek sana ceza?? Koskoca kadınım nasıl yani köye ceza olarak götürmek? O arabaya bile binmem adımımı bile atmam tek başına gider gelir. Kendi kalır hatta orda eve de almam. Al sana ceza

Bacım doğulu değilim karadenizliyim ama bazı erkoların köy sevdası bitmek tükenmek bilmez emin ol köyüm de köyüm

Eşimin annesi babası ve kız kardeşleri ailesiyle hiç bir sorunum yok
Eşiniz de izin alsın ,beraber kalın bir hafta o zaman.Niye bu kadar sorun ediyorsunuz ki?
Ben de yalnız gitmek istemem, eşiniz olsa sorun olmayacak gibi. Sık da gitmiyoruz demişsiniz.

Çík git köyden evine..ona mı sorucaksin yani kendi evine giderken..bır de alay ediyormuş bak sen..seni ansızın karşısında görsün bakalim napacak..

jandarmayı arayıp zorla tutuluyorum diyemediniz mi
ama diyebilecek biri olsanız zaten orda tutulamazdınız
işte bütün mesele bu

Ben bir gün için bir yere giderken göçe gider gibi gidiyorum siz onu nasıl hallettiniz benim oğlanda 16 aylık bezi pamuğu havlusu şampuanı falan ikiz bebekler birde

Neyin cezası ? Terbiyesize bak ! 2 çocukla günübirlik gittiğin yerde 1 haftalık kıyafetiniz var , mamanız beziniz varmıydı ? Seni köye götürüp başka kadınlarla haltlar yemiş belki.

Eşiniz de izin alsın ,beraber kalın bir hafta o zaman.Niye bu kadar sorun ediyorsunuz ki?
Ben de yalnız gitmek istemem, eşiniz olsa sorun olmayacak gibi. Sık da gitmiyoruz demişsiniz.
zaten beraber kalıyorlar
kadın beni bıraktı gitti demiyor ki

Telefon fırlattığım için dizi biraz şişmiş o da bana küstü konuşmuyoruz ama gerçekten beni sinir olarak son raddeye getirdi

Kimse kimseyi zorla bir yere götüremez. Üstelik sizi kahvaltıya diye kandırmış, günler geçmiş. Telefonu dizine değil kafasına fırlatsanız haklısınız.

Adam bir de sizinle alay edip gülüyor. Ailesiyle aranız iyiyse onlara biraz da annemi görmek istiyorum desenize. Annene bırakırım demesinden niye çekindiniz, kocanız sizi boşar diye mi korktunuz? Ortada kriz var ve siz kocanızın lehine yönetiyorsunuz. 2 bebekle 1 günlük seyahat başka 1 haftalık başka. Giysisi bezi oyuncağı... Bunu da mı bahane edemiyorsunuz?

Memursanız paranız vardır, alın uçak ya da otobüs bileti toplanın gidin. Aileniz uzakta mı yaşıyor? Ya siz tek başınıza hareket edemiyor musunuz? Rezillikten çekiniyorsunuz ama bazen yaşanması gerekiyor. Biri kocam evden çıkarmıyor der, biri çalışıp her ay maaşını kocasına verir, biri esir gibi tutulur. Nedir bu acizlik, bu ben bilmem kocam bilir kafası?

Uzun bir sure sonra bir iki haftadir tekrar foruma girmeye basladigim icin bagisikligim mi azalmis yoksa havalarda sularda bir sey mi var, bu konular nasil boyle, arkadasim iyi misiniz ya? Bir insan bir insani nasil zorla bir yere mahkum edebilir, nasil 'annene birakirim haaa' cumlesini tehdit olarak kullanabilir (sahsen kaynanamla koyde oturacagima gider annemin evinde otururum), nasil hayatlar yasiyorsunuz, esleriniz bu kadar pervasiz ve curetkar nasil davranabiliyor size karsi hic kaybetme duygusu yasamadan?

Hala daha gelmis telefon firlattim hatali miyim diye soruyor. Normalde hatalisin guzel kardesim de zorla bir yerde tutulup uzerine dalga gecildigin icin nefsi mudafa diyorum, tek endisen buysa konuyla ilgili.

Gercekten bu ara konular tam sac bas yolduracak kivamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…