- 17 Ağustos 2011
- 25.398
- 160.769
- 798
- Konu Sahibi gull12322444
-
e doguda bir kadinin 2 asgari ucretten fazla almasi da zor ama sen aliyorsunYa bunların hepsini düşünüyorum da ama doğuda zor bunlar
maalesef doğu da bununla yaşamak çok zor yani normalde çok gelmeyiz eşim ister ufak tartışıp kapatırız gitmeyiz bu defa nedrm böyle yaptığını anoamıyorm
Seni annene bırakırım mı dedi ? Bu erkeklere ne oluyo ayyyMerhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Evlenince bazı eşler birbirlerine ebeveyn muamelesi yapıyor şok oluyorum. Ne demek sana ceza?? Koskoca kadınım nasıl yani köye ceza olarak götürmek? O arabaya bile binmem adımımı bile atmam tek başına gider gelir. Kendi kalır hatta orda eve de almam. Al sana cezaMerhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Bacım doğulu değilim karadenizliyim ama bazı erkoların köy sevdası bitmek tükenmek bilmez emin ol köyüm de köyümYa bunların hepsini düşünüyorum da ama doğuda zor bunlar
maalesef doğu da bununla yaşamak çok zor yani normalde çok gelmeyiz eşim ister ufak tartışıp kapatırız gitmeyiz bu defa nedrm böyle yaptığını anoamıyorm
Eşiniz de izin alsın ,beraber kalın bir hafta o zaman.Niye bu kadar sorun ediyorsunuz ki?Eşimin annesi babası ve kız kardeşleri ailesiyle hiç bir sorunum yok
o kadar haklısın kiÜyelik iptali yapıp gideceğim ya, yıl 2025
Neyin cezası ? Terbiyesize bak ! 2 çocukla günübirlik gittiğin yerde 1 haftalık kıyafetiniz var , mamanız beziniz varmıydı ? Seni köye götürüp başka kadınlarla haltlar yemiş belki.Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
zaten beraber kalıyorlarEşiniz de izin alsın ,beraber kalın bir hafta o zaman.Niye bu kadar sorun ediyorsunuz ki?
Ben de yalnız gitmek istemem, eşiniz olsa sorun olmayacak gibi. Sık da gitmiyoruz demişsiniz.
Hiç sesini etmiyorsun ne demek?
Hiç lafını etmiyorsun gibi anladım ben.Hiç sesini etmiyorsun ne demek. Neden böyle bişey yapıyor
Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Telefon fırlattığım için dizi biraz şişmiş o da bana küstü konuşmuyoruz ama gerçekten beni sinir olarak son raddeye getirdi
Muhtemelen hiç sesin çıkmıyor ve hiç sözünü etmiyorsun arası bir şey.Hiç sesini etmiyorsun ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?