- 19 Aralık 2024
- 22
- 9
- 1
- Konu Sahibi gull12322444
-
Telefon fırlattığım için dizi biraz şişmiş o da bana küstü konuşmuyoruz ama gerçekten beni sinir olarak son raddeye getirdiMerhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Bi anlatabilseler neler anlatacaklar da işte yok anladığın kadar idare etHiç sesini etmiyorsun ne demek?
Kız valla anlamadım anlasam yorum yapacağımBi anlatabilseler neler anlatacaklar da işte yok anladığın kadar idare etben köyde kim var onu merak ettim
Kimse kimseyi bir yerde zorla tutamaz, o kisimda haklisinizda, konu nasil bi anda bu noktaya geldi, niye hic ses etmiyorsun hadi o zaman koye denildi orasini anlayamadim.Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Diom ya anladığımız kadar artık die bende anlamadım . Tek anladığım adam zorbalıyor kadını.Kız valla anlamadım anlasam yorum yapacağım
Zaten konuda anlatılan şey resmen alıkoymakDiom ya anladığımız kadar artık die bende anlamadım . Tek anladığım adam zorbalıyor kadını.
Benı anneme bırak diyin .
Köy kaynana evi die düşünerek bunu söyledim .
Hiç sesini etmiyorsun ne demek?
Eksik yazdım kafam çok dağınık hiç ses etmiyorsun derken bu aralar köye gitmemek için tartışmıyorsun benimle anlamında söyledi ve bu benim aklımın ucundan bile geçen bir şey değildi zaten yeni tatilden gelmiştik evden çıkmak bile istemiyordumKimse kimseyi bir yerde zorla tutamaz, o kisimda haklisinizda, konu nasil bi anda bu noktaya geldi, niye hic ses etmiyorsun hadi o zaman koye denildi orasini anlayamadim.
Köyde kim var ? Kimin yanına gidiyorsunuzEksik yazdım kafam çok dağınık hiç ses etmiyorsun derken bu aralar köye gitmemek için tartışmıyorsun benimle anlamında söyledi ve bu benim aklımın ucundan bile geçen bir şey değildi zaten yeni tatilden gelmiştik evden çıkmak bile istemiyordum
Eşimin annesi babası ve kız kardeşleri ailesiyle hiç bir sorunum yokKöyde kim var ? Kimin yanına gidiyorsunuz
Kimsenin günahını almak istemem ama eşiniz sizi köye göndermeye çalışmaktan ziyade sizi evden göndermeye çalışmış gibi geliyor bana. Hiç normal şeyler gelmedi aklıma şu an.Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Bu ne kadar saçma bir şey, köye gitmemek için tartışmıyorsunuz diye sizi köye mi götürdü? Annenizin evine dönünEksik yazdım kafam çok dağınık hiç ses etmiyorsun derken bu aralar köye gitmemek için tartışmıyorsun benimle anlamında söyledi ve bu benim aklımın ucundan bile geçen bir şey değildi zaten yeni tatilden gelmiştik evden çıkmak bile istemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?