- 4 Ocak 2023
- 679
- 1.484
- 43
- Konu Sahibi gull12322444
-
O zaman ilk yorumumu yeniliyorum . Annenizin evine dönün ama kendınız dönün birinin sizi bırakmasıyla değil yada kendı evınıze dönün adamı eve almayın.Eşimin annesi babası ve kız kardeşleri ailesiyle hiç bir sorunum yok
Yani gitmemek için tartışmıyorsun diye götürüp bıraktı mı, tartışsaydın ya o zamanEksik yazdım kafam çok dağınık hiç ses etmiyorsun derken bu aralar köye gitmemek için tartışmıyorsun benimle anlamında söyledi ve bu benim aklımın ucundan bile geçen bir şey değildi zaten yeni tatilden gelmiştik evden çıkmak bile istemiyordum
Seni köye bırakıp kendisi gerimi döndü. Bebeklerden bıkmıştır kafa dinlemek için bahane bulup götürmüştür. Bebekler kaç aylıkEşimin annesi babası ve kız kardeşleri ailesiyle hiç bir sorunum yok
Yapacağınız tek bir şey var. Eşyalarınızı toparlayıp eşiniz olacak muhtereme sen mi beni annemlere bırakırsın ben mi arayayım onlar mı gelip alsın olacak. Yazık değilmi telefonunuza yok muydu oralarda taş maş fırlatıvereydinizMerhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Hayır oda bizle kalıyor hatta sabah birlikte uyanıyoruz 15 aylıkSeni köye bırakıp kendisi gerimi döndü. Bebeklerden bıkmıştır kafa dinlemek için bahane bulup götürmüştür. Bebekler kaç aylık
Bacım keşke kürekle vurup bayıltsaydın . Haklısın diyoruzArkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Haketmiş ama Telefona yazık olmuş inşallah ekranı falan kırılmamıştırArkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Evet köy dediğim aslında merkez de yani çok uzak bir yer değil ama öyle bir anlatır ki temiz havasından serinliğinden sanırsanız isviçre den bir köyAyy bu erkeklerin köy sevdasından yıldımmmmmm yeminle yıldımmm
e memursan ve şu muameleye izin veriyorsan adam haklıArkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Ay şükür telefonum sapasağlam duruyorHaketmiş ama Telefona yazık olmuş inşallah ekranı falan kırılmamıştır
Yanlis yapmamışsın, öyle davranan adama böyle tepki verilmesi gayet normal, o seni bıraktığı durum için üzülüyor mu ki sen üzülesin, neyini düşünüyorsun?Arkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Aynı dert bende de var maalesef tatil dersin haydi köye gidelimEvet köy dediğim aslında merkez de yani çok uzak bir yer değil ama öyle bir anlatır ki temiz havasından serinliğinden sanırsanız isviçre den bir köy
O saniye olsa vururdum ama maalesef telefon vardı sadece şu durum beni rahatsız ediyor düştüğüm durum ve öfkemBacım keşke kürekle vurup bayıltsaydın . Haklısın diyoruz
Arkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Ya bunların hepsini düşünüyorum da ama doğuda zor bunlare memursan ve şu muameleye izin veriyorsan adam haklı
duyan da ikiz bebekleriyle üç kuruşsuz, ailesi arkasinda durmayan cahil cühela kadin sanacak.
ki onlar bile şu muameleyi gormuyorlar.
ayrica adam seni cildirtmis telefon firlatmissin. evlilige devam edersen pekcok yurdum annesi gibi sinir hastasi olacaksin.
yakinda o da sana vurur (sevgi yok, saygi yok, psikolojik siddet var neden fiziksel siddet de olmasin?), "sen başlattın sen bana telefon attin" der. itilmisle kakilmis gibi birbirinizi dover durursunuz, öfke nobetlerinden cocuklarin da nasibini alir - kocasinin delirttigi yurdum analari gibi- arada bir iki de onlara tokat patlatirsin
giden omurden gider...
persembenin gelisi carsambadan bellidir yani. git annenin evine, şu muameleyi cekmekten iyidir
maalesef doğu da bununla yaşamak çok zor yani normalde çok gelmeyiz eşim ister ufak tartışıp kapatırız gitmeyiz bu defa nedrm böyle yaptığını anoamıyormAynı dert bende de var maalesef tatil dersin haydi köye gidelimBende sevmiyorum istemiyorum gitmiyorum da
Siz kayınaileyle probleminiz olmadığı için ordaki insanlara eşinizin size yaptığı saygısızlığı yansıtmak istememişsiniz . Kendınıze yakışanı yapmışsınız . Her insanın harcı değil yol boyu kavga edip sonra kayınaileye gülümsemek .O saniye olsa vururdum ama maalesef telefon vardı sadece şu durum beni rahatsız ediyor düştüğüm durum ve öfkem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?