- Konu Sahibi gull12322444
-
Sen eşya mısın?Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Evet yanlış yapmışsınız,konu ne olursa olsun öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.Şiddet bir çözüm değil ,olmayacakta.Eşiniz tamamen haksız o tartışmaya kapalı bir konu.Ama bu bir başkasına şiddet göstermenizi meşru kılmazArkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Konu sahibi de çok mantıklı biri değil kiBunlar ne sacma kocalar böyle ya.
Nasıl yani, oyuncaklarıyla oynar gibi sizi oradan oraya götürebilme hakkı mı var adamın??? Bu nasıl iş, nasıl evlilik? Annene bırakırım demesi de iğrenç, zorla köyüne götürmesi de. Bir gün deyip bir hafta kalması da, hepsi iğrenç. Haklılık haksızlık durumunu çoktan geçmiş sizin işiniz.Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
nasil hayatlar yasiyorsunuz, esleriniz bu kadar pervasiz ve curetkar nasil davranabiliyor size karsi hic kaybetme duygusu yasamadan?
Arkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
telefonunuza bir şey olmamıştır umarım. tek üzüleceğiniz şey bu olmalı. telefonlar pahalı.Arkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Neden köye gitmek istemiyorsunuz, kavga ediyorsunuz sürekli?Eşimin annesi babası ve kız kardeşleri ailesiyle hiç bir sorunum yok
Hayatlarını bir adamın lafına bırakıyorlar.o kadar haklısın ki
bazen yazasım bile gelmiyor
sonra yıllar olmuş alışkanlık girip bakıyorum aynı tas aynı hamam
o kadar haklısın ki
bazen yazasım bile gelmiyor
sonra yıllar olmuş alışkanlık girip bakıyorum aynı tas aynı hamam
Gercekten bu ara konular tam sac bas yolduracak kivamda.
Ben olsam ailemi arayıp durumu anlatırım ve babaevıne dönerım. Ama sızın aılenız nasış bilemem. Esımın benı böyle kedı köpek yerıne koymasını kaldıramamMerhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?