Sizce ben mi kocam mı haklı

gull12322444

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
22
9
1
Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık

Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Telefon fırlattığım için dizi biraz şişmiş o da bana küstü konuşmuyoruz ama gerçekten beni sinir olarak son raddeye getirdi

Kimse kimseyi bir yerde zorla tutamaz, o kisimda haklisinizda, konu nasil bi anda bu noktaya geldi, niye hic ses etmiyorsun hadi o zaman koye denildi orasini anlayamadim.

Benı anneme bırak diyin .

Köy kaynana evi die düşünerek bunu söyledim .

Hiç sesini etmiyorsun ne demek?

Kimse kimseyi bir yerde zorla tutamaz, o kisimda haklisinizda, konu nasil bi anda bu noktaya geldi, niye hic ses etmiyorsun hadi o zaman koye denildi orasini anlayamadim.
Eksik yazdım kafam çok dağınık hiç ses etmiyorsun derken bu aralar köye gitmemek için tartışmıyorsun benimle anlamında söyledi ve bu benim aklımın ucundan bile geçen bir şey değildi zaten yeni tatilden gelmiştik evden çıkmak bile istemiyordum

Eksik yazdım kafam çok dağınık hiç ses etmiyorsun derken bu aralar köye gitmemek için tartışmıyorsun benimle anlamında söyledi ve bu benim aklımın ucundan bile geçen bir şey değildi zaten yeni tatilden gelmiştik evden çıkmak bile istemiyordum
Köyde kim var ? Kimin yanına gidiyorsunuz

Ağzınız diliniz yok mu, eşiniz size danışmadan nasıl böyle karar alıyor, hayır ben gitmek istemiyorum demiyor musunuz? Üstelik ikizleriniz varmış çocukla uğraşmak zaten yoruyordur sizi. Köye gidecekse kendi gitsin.

Kimsenin günahını almak istemem ama eşiniz sizi köye göndermeye çalışmaktan ziyade sizi evden göndermeye çalışmış gibi geliyor bana. Hiç normal şeyler gelmedi aklıma şu an.

Bu ne kadar saçma bir şey, köye gitmemek için tartışmıyorsunuz diye sizi köye mi götürdü? Annenizin evine dönün

Arkadaşım eşya mısınız siz bir yere götürüyorlar da bırakıyorlar.

Bu konular cinnet geçirtecek bana birini köye götürür, biri dışarı çıkamaz, biri sorun çıkarmayayım diye haklıyken ağzını açamaz.

Üyelik iptali yapıp gideceğim ya, yıl 2025, kendisine eşya muamelesi yaptıran kadınlar hâla var ve az değil sayıları.

Ayrıca kocanız haklı.
Bunu soruyorsanız haklı kocanız.

Back
X