Sizce ben mi kocam mı haklı

Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Sen eşya mısın?

Mal mısın, eşine mi zimmetlisin?

Onurun gururun sıfır mı? Bir de memursun he? Yazık ya.

Arkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil
Evet yanlış yapmışsınız,konu ne olursa olsun öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.Şiddet bir çözüm değil ,olmayacakta.Eşiniz tamamen haksız o tartışmaya kapalı bir konu.Ama bu bir başkasına şiddet göstermenizi meşru kılmaz

Merhaba arkadaşlar psikolojim çok kötü ne olur görenler yorum yapabilir mi birkaç gün önce eşim durduk yere sen hiç sesini etmiyorsun sana ceza 1 hafta köye gidecez dedi bende hayır dedim tartıştık ama kapandı konu sonra bir sabah hadi kahvaltıya köye gidelim bugün akşam döneriz dedi hazırlanın çıktık yolda bana sen 1 hafta kalacaksın dedi tekrar ve biz yol boyunca tartıştık gerçekten de söylediğim halde beni eve götürmüyor bugün 6. Gün dün sabah yüzüme bakıp gülerek ya gördün mü kaldı 3 günün dedi dalga geçti benim ikizlerim var çok yoruluyorum dğsenleri bozuldu burda yorgunluktan daha sert cevap verdim en son ona telefonumu fırlattım bana ağır şeyler söyledi seni annene bırakırım falan filan şimdi iyice inat etti ne yapacağımı bilmiyorum artık
Nasıl yani, oyuncaklarıyla oynar gibi sizi oradan oraya götürebilme hakkı mı var adamın??? Bu nasıl iş, nasıl evlilik? Annene bırakırım demesi de iğrenç, zorla köyüne götürmesi de. Bir gün deyip bir hafta kalması da, hepsi iğrenç. Haklılık haksızlık durumunu çoktan geçmiş sizin işiniz.

nasil hayatlar yasiyorsunuz, esleriniz bu kadar pervasiz ve curetkar nasil davranabiliyor size karsi hic kaybetme duygusu yasamadan?

Eşine bir gram saygısı yok ki kaybetme duygusu olsun.
"Sürüklediğim yere gelmezsen annene bırakırım haa ona göre, ayağını denk al" dediğinde kendisini köy evinin kapısına zincirleyen bir kadın var karşısında. Kimse saygı duymaz böyle birine.
Dalgasını geçiyor, keyfine bakıyor adam.

Arkadaşlar hepiniz sağlam yere basan insanlarsınız bakın bende meslek sahibi bir insanım memurum ve düşündüğünüz gibi susan bir insan da değilim ama zorla bıraktı kimse bir şey anlamasın diye de sesimi çıkarmak istemiyorum sadece şunun hakkında yorum yapsanız ben o öfke anında telefon fırlattım yanlış mı yaptım ona üzüldüğüm için değil

Resmen alıkoymuş telefon fırlatmakatan çok daha fazlasını hak ediyor. Birde ikiz çocuk varmış buna rağmen yapıyor. Eve döndüğünizde bir daha asla o köye gitmeyin.

bu saatten sonra eşinize nasıl güveneceksiniz? resmen çocuk gibi kandırmış sizi, kahvaltı diye çıkarıp 1 hafta kalmışsınız köyde.

o değilde kahvaltı diye çıktığım yerde (ikiz çocukla üstelik) mümkün değil kalamam 1 hafta, ne eşyam yeter ne kıyafetim olur, bravo valla iyi idare ediyorsunuz.

telefonunuza bir şey olmamıştır umarım. tek üzüleceğiniz şey bu olmalı. telefonlar pahalı.

Neden ertesi gün dönmediniz?
Koskoca Türkiye devletindeki bir köyün herhalde dolmuşu otobüsü vardır.
Eşim böyle bir zorbalık yapsa kendim dönerim. Annesi ne düşünmüş umrumda da olmaz.

Merkezi yerde diyorsunuz. Binin gidin. Vardır heralde o kadar yol paranız.kenf gitmek istiyorsa bıraksın gitsin köyüne.

Kocan ruh hastasi ne hakliligi ama sizde de hata var. Benim kocam beni istemedigim bir yerde tutacak ben de durucam oyle saf saf once onu mahvederim sonra da atlarim taksi dolmus at arabasi ne varsa köyde iste giderim . O da yuzumu goremez bi daha zaten. Ne böyle beyni eksik gibi gulerek 3 gunun kaldi falan demeler sen kimsin mesela beni asagiliyosun. Inanamiyorum size cidden su kisiye bildirememissiniz haddini

o kadar haklısın ki
bazen yazasım bile gelmiyor
sonra yıllar olmuş alışkanlık girip bakıyorum aynı tas aynı hamam
Hayatlarını bir adamın lafına bırakıyorlar.
Adam da değil karşılarındaki.
Tek hayatımız var, yaptıkları boyunduruk altına girmeyi tolere etmek.

Sizi köyde bırakıp kendi bir haltlar yiyor olabilir mi? Yoksa sizinle kendisi de kalıyor mu? Gerçi ne olursa olsun böyle bir zorbalığa acaba kocam mı haklı diye sormanız başımı ağrıttı ama.

o kadar haklısın ki
bazen yazasım bile gelmiyor
sonra yıllar olmuş alışkanlık girip bakıyorum aynı tas aynı hamam

Gercekten bu ara konular tam sac bas yolduracak kivamda.

Cidden şu son 10 gündür açılan konular beni benden ediyor.

Adam, kadının afedersiniz ağzına ediyor, yapmadığı , demediği kalmıyor. Ama kadın adama sadece tek cümle demiş oluyor veta hareket yapıyor. Bunun pişmanlığını yaşıyor.

Konu sahibi üyelik iptali yapmış niyeyse. Ne bekliyordu? " Kır dizini otur, kocan ne derse o, ondan iyisini bulamazsın. Millet koca diye ölüyor, sen bulmuşsun, bunuyorsun" yazılmasını mı istiyordu?

Hayır kocanın ailesinden saklayacak birsey de yok ki. Kahvaltıya diye çıkıyoruz evden. İkiz bebeğim var. Ben kalacağımızı bilmediğim için hazırlıklı gelmedim. Afedersiniz yedek bir iç çamaşırım bile yok yanımda. Hele çocukları hazırlıksız hiç idare edemem. Ben gideyim. Başka zaman planlı programlı geliriz. Konu bu kadar yani.

Ben olsam ailemi arayıp durumu anlatırım ve babaevıne dönerım. Ama sızın aılenız nasış bilemem. Esımın benı böyle kedı köpek yerıne koymasını kaldıramam

Back
X