Sizce bir şeyler mi gizliyo?

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum

sanki senin bildigin face kapatip sahte nickle hesap alamaz bu zamana kdr bbunu yapip yapmadigi bile belli degil buda bi suphe senin mantiginla hic aklina gelmedi mi yapacak olan her sekilde yapar bu kdr basit isler pesinde kosmayin nolur ya insanlar nelerle bogusuyor bi bilsen

Benim sevgilim benden şifrelerimi istemez ama istese bile ne münasebet tabiki vermem
Aldatılma,yalan dolan yada başka bi sebepten dolayı değil kendime ait aşılmaması gereken özel bir alanım var
Sizde üzmeyin kendinize sevgilinize güvenin sevin sevilin aksi halde hayat çekilmez

Bağlandım bitiremiyorum da çok moralim bozuk cidden şifresini vermediği için gizli saklısı olduğunu düşünüyorum
Eee o zaman bu şüpheyle yaşamak zorundasın.
Bağlanmak önemli çünkü.

Verse bile başka bir hesap açıp, oradan gizli işler çevirmek çok da zor olmasa gerek. Yapacak olan insan internette, sokakta her yerde yapar. Güven vermeyen bir adamin şifresini alınca güvenecek mısınız?

Yok artık ya
Benden şifremi babam istese vermem, sevgili ne mana?
Aynı şekilde baban istese sen de vermezsin, özelim dersin değil mi?
Bu kadar ıncık cıncık olunmamalı, gizemi korumak her daim iyidir.

Yok artık ya
Benden şifremi babam istese vermem, sevgili ne mana?
Aynı şekilde baban istese sen de vermezsin, özelim dersin değil mi?
Bu kadar ıncık cıncık olunmamalı, gizemi korumak her daim iyidir.
E peki ya aldatıyosa veya bu düşünce içinize düştüyse ne yapıcaksınız istemicekmisiniz

Güvenmediğim yerin eşiğinden adimi atmam .Sosyal medya vs. Sifresi bana özeldir vermek zorunluluğu yok .Şifresini veripde baska platformdan yapacağini yine yapar kaninda bozukluk varsa .Kadinlarin Hisleri Kuvvetlidir der çekilirim .

E peki ya aldatıyosa veya bu düşünce içinize düştüyse ne yapıcaksınız istemicekmisiniz
Hayır. Ne münasebet.
Empati yapıyorum
Seni aldatmış olsam, senin ulaşabileceğin kanallardan yapmazdım.

Ayrıca yazışmayla heyecan giderecek kadar sığı bir sevgilimin olsaydı, kendime kızardım

Neden bunu hayatıma soktum diye

Verse bile başka bir hesap açıp, oradan gizli işler çevirmek çok da zor olmasa gerek. Yapacak olan insan internette, sokakta her yerde yapar. Güven vermeyen bir adamin şifresini alınca güvenecek mısınız?
Tabi ki öyle ama sadece bir şüpe insanı huzursuz ediyo yoksa insan her şekilde aklındakini yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…