Bağlandım bitiremiyorum da çok moralim bozuk cidden şifresini vermediği için gizli saklısı olduğunu düşünüyorumFacebook'ta aldatacağını düşündüğün adamla görüşmesen daha iyi olmaz mı?
Ben 5-6aydır açmadım bile fakat o açtı mı diye korkuyorumSosyal medyayı yanlış kullanan ya da kullanamayan çiftlerden gına geldi.
Espri komik ama gülemicek kadar şüpheci ve üzgünümönümüzde sevgililer günü var belki sürpriz yapacak
Bahsettiğim tam da bu.Ben 5-6aydır açmadım bile fakat o açtı mı diye korkuyorum
Espri yapmadım ki beni anlayan üsküdarı geçtiEspri komik ama gülemicek kadar şüpheci ve üzgünüm
Eee o zaman bu şüpheyle yaşamak zorundasın.Bağlandım bitiremiyorum da çok moralim bozuk cidden şifresini vermediği için gizli saklısı olduğunu düşünüyorum
Yok artık yaAz önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum
E peki ya aldatıyosa veya bu düşünce içinize düştüyse ne yapıcaksınız istemicekmisinizYok artık ya
Benden şifremi babam istese vermem, sevgili ne mana?
Aynı şekilde baban istese sen de vermezsin, özelim dersin değil mi?
Bu kadar ıncık cıncık olunmamalı, gizemi korumak her daim iyidir.
Hayır. Ne münasebet.E peki ya aldatıyosa veya bu düşünce içinize düştüyse ne yapıcaksınız istemicekmisiniz
Tabi ki öyle ama sadece bir şüpe insanı huzursuz ediyo yoksa insan her şekilde aklındakini yaparVerse bile başka bir hesap açıp, oradan gizli işler çevirmek çok da zor olmasa gerek. Yapacak olan insan internette, sokakta her yerde yapar. Güven vermeyen bir adamin şifresini alınca güvenecek mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?