Açıkçası ben bu şifre alıp verme olayına karşıyım. Sevgilinle bütün özelinizi niye paylaşıyorsunuz ki? Ha dersen ki kontrol ve merak amaçlı valla ne yalan söyleyeyim güvenmediğin adamla zaman harcama.Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum
Erkeklerin sifre vermek istemeyisleri, gizli sakli is ceviriyordur , aldatiyordur muhabbetine getirmeyin derim..Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum
Ben 5-6aydır açmadım bile fakat o açtı mı diye korkuyorum
Verdi şifreyi ama deli de etti facebook kullanmaz donuktur hesabı ama bilmemem şüphe uyandırdıAçıkçası ben bu şifre alıp verme olayına karşıyım. Sevgilinle bütün özelinizi niye paylaşıyorsunuz ki? Ha dersen ki kontrol ve merak amaçlı valla ne yalan söyleyeyim güvenmediğin adamla zaman harcama.
Tabi ki hayır başta o kapatalım dedi ve o günden beri açma ihityacı duymadım facebookta çok uygunsuz resim var ondansiz niye açmıyorsunuz? face sevgili bulma sitesi mi ?
kendinize güvenmediğiniz için mi kapattınız...
İkimiz de facebookları kapattık ama onun sinir etme amaçlı facebook açıp sonra şifreyi değiştirip barışınca tekrar kapatması yanlış geldi arkadaş çevresi yoktur ve facebook hesabı açıksa vermesinde sakınca aramadım vermeyince de şüphelendimErkeklerin sifre vermek istemeyisleri, gizli sakli is ceviriyordur , aldatiyordur muhabbetine getirmeyin derim..
Sonucta sizinde bir ozeliniz,
Kiz arkadaslarinizla konustugunuz kiz muhabbetleri, senin ve arkadaslarinin ozeli vs.. vardir degil mi..
Erkeklerinde var..
Erkeklerinde arkadas gruplari, yazistigi insanlar var..
Simdi siz siradan bir kiz arkadasini ekli oldugunu gorseniz, arkadasi hal hatrini sorsa, kim bu kiz dersiniz diye
Sorun cikmamasi adina vermemis olamaz mi ?
Hep bendeydi şifresi bir anda değiştirip vermeyince aklıma takıldı arkadaş çevresi hiç yoktur olsa da wptan konuşurNeden facebook şifresini sana versin?
Tabi ki belki de ama ikimizde zamanında kapattık. Kavga esnasında açıp barışınca kapatması ve şifreyi hep bildiğim halde girememek aklımı karıştırdı açıkçasıErkeklerin sifre vermek istemeyisleri, gizli sakli is ceviriyordur , aldatiyordur muhabbetine getirmeyin derim..
Sonucta sizinde bir ozeliniz,
Kiz arkadaslarinizla konustugunuz kiz muhabbetleri, senin ve arkadaslarinin ozeli vs.. vardir degil mi..
Erkeklerinde var..
Erkeklerinde arkadas gruplari, yazistigi insanlar var..
Simdi siz siradan bir kiz arkadasini ekli oldugunu gorseniz, arkadasi hal hatrini sorsa, kim bu kiz dersiniz diye
Sorun cikmamasi adina vermemis olamaz mi ?
Sanırım öyle yine elimden bişey gelmicek şifresi 8aydır bendeydi 4gün önce değiştirdi bende konusunu açıp aldım sonundaBence aldatıyor. Facebook demek zaten çift hesabı yoksa aldatmak demek, arayış demek. Şifresini de vermiyorsa yüzde yüz aldatıyor. Ama yapacak bişey yok çok bağlanmışsın, aldatsa da bişicik olmaz.
En rahatlatıcı cevaplardan biri de sizin ki galiba fazla abartıp çabalamanın lüzmu yok :)Üsteleme kafanı böyle şeylerle kurcalama... Kendi kendini üzüyorsun herkes ederi kadar :)
Sonuç olarak özetlersen sevinirim 2.kısma pek anlam veremedim deHayır. Ne münasebet.
Empati yapıyorum
Seni aldatmış olsam, senin ulaşabileceğin kanallardan yapmazdım.
Ayrıca yazışmayla heyecan giderecek kadar sığı bir sevgilimin olsaydı, kendime kızardım
Neden bunu hayatıma soktum diye
Yani kuvvetlidir kadın hissi ama sürekli şifresini biliyosanız ve bir anda değiştiriyorsa istemezmisiniz şifresini ben ilk istemedim kendi vermiştiGüvenmediğim yerin eşiğinden adimi atmam .Sosyal medya vs. Sifresi bana özeldir vermek zorunluluğu yok .Şifresini veripde baska platformdan yapacağini yine yapar kaninda bozukluk varsa .Kadinlarin Hisleri Kuvvetlidir der çekilirim .
Güveniyorum ama değiştirip vermemesi akla ilk bunu getiriyo facebookta hiç konuştuğumuz arkadaşımız yoktur ve 6aydır kapalı bir hesabı vardıBenim sevgilim benden şifrelerimi istemez ama istese bile ne münasebet tabiki vermem
Aldatılma,yalan dolan yada başka bi sebepten dolayı değil kendime ait aşılmaması gereken özel bir alanım var
Sizde üzmeyin kendinize sevgilinize güvenin sevin sevilin aksi halde hayat çekilmez
Kendi istemeden verdiyse orda haklisin ben sifresini istemem diye büyük konusmak istemiyorum.Benim kafami karistirmamasi gerekir önce verip sonra vermemesi ya birsey olduğundan yada artik özel alanlarini paylasmak istemiyordur .Sizden istedi mi peki karsiliginda sifrenizi .?Yani kuvvetlidir kadın hissi ama sürekli şifresini biliyosanız ve bir anda değiştiriyorsa istemezmisiniz şifresini ben ilk istemedim kendi vermişti
Tabi ki hayır başta o kapatalım dedi ve o günden beri açma ihityacı duymadım facebookta çok uygunsuz resim var ondan
Ne şifresi istiyorsun ya direkt çal (hack) :) tabi sen bana bakma rica etAz önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?