İnsan da şüphe oluyo yapmasa da aldatıyo mu düşüncesi var e postası numara amaNe şifresi istiyorsun ya direkt çal (hack) :) tabi sen bana bakma rica et
(Çok da lazım değil sanki ..güven yoksa yol ver gitsin)
Kendi facem de konuştuğum yoktu onunda yoktu kapattık ama tartışınca açtı şifreyi değiştirdi hep bendeydi şifresi vermeyince bir halt mı yiyo diye şüphe duydumNiye kapatıyorsunuz ? Niye şifre istiyorsunuz ? Niye güvenmiyorsunuz ?
Hayır bende istemedi ben senin gibi meraklı değilim güvendiğim için kaç aydır bakmıyorum bile dedi ilk kendi vermeseydi şimdi takılmazdım bileKendi istemeden verdiyse orda haklisin ben sifresini istemem diye büyük konusmak istemiyorum.Benim kafami karistirmamasi gerekir önce verip sonra vermemesi ya birsey olduğundan yada artik özel alanlarini paylasmak istemiyordur .Sizden istedi mi peki karsiliginda sifrenizi .?
Güvenip bakmiyorsa sizde almasaydiniz şifresini verdiği halde red etseydiniz ilk basta .Şimdi vermediysede sorun bence o zamandan bu yana ne değiştide şimdi renk değiştiriyon derdim .Eğer vermeyip yada düzgün açiklamaya kalkmiyorsa soru işaretleriyle kalacağiniza devamini getirmeyin daha sağlikli bence .Hayır bende istemedi ben senin gibi meraklı değilim güvendiğim için kaç aydır bakmıyorum bile dedi ilk kendi vermeseydi şimdi takılmazdım bile
Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum
Bağlandım bitiremiyorum da çok moralim bozuk cidden şifresini vermediği için gizli saklısı olduğunu düşünüyorum
Ama siz daha başta faceleri kapatarak birbirinize guvensizliginizi ilan etmişsiniz ..Kendi facem de konuştuğum yoktu onunda yoktu kapattık ama tartışınca açtı şifreyi değiştirdi hep bendeydi şifresi vermeyince bir halt mı yiyo diye şüphe duydum
Şifreyi verdi baktım evet başta verip sonradan saklaması insanı sinir ediyoGüvenip bakmiyorsa sizde almasaydiniz şifresini verdiği halde red etseydiniz ilk basta .Şimdi vermediysede sorun bence o zamandan bu yana ne değiştide şimdi renk değiştiriyon derdim .Eğer vermeyip yada düzgün açiklamaya kalkmiyorsa soru işaretleriyle kalacağiniza devamini getirmeyin daha sağlikli bence .
Kötü olan farklı şehirdeyiz nisanda gelicek 8aydır sevgiliyiz ve şüphelenmem gayet normal bencebu kadar merak ediyorsa yanyana geldiğinizde telefonunu alırsın karıştıracak gibi değil tabi, normal sanki bir fotoğraf çeker gibi filan. bir şey saklayan karıştıran insan bence zaten telefonunu aldığında panik olur.
konuştuğumuz kimse yoktu ondan kapattıkAma siz daha başta faceleri kapatarak birbirinize guvensizliginizi ilan etmişsiniz ..
yok hayır facebook bu hemen kızlara yazması için pek çok mecra var bilmediklerinizi nasıl kontrol edeceksiniz,normal normal kullanıyor da olabilir gayetKötü olan farklı şehirdeyiz nisanda gelicek 8aydır sevgiliyiz ve şüphelenmem gayet normal bence
Bağlandığın birini şak diye bırakmak sizde hobi olmuş sanırım tecrübeli konuşuyosunuz da!ne buyuk aşklar evlilikler yuvalar yıkılıyor, baglandım bitiremiyorum nedemek yaaa
güldürme bizi
Evet ama başta şifreyi verip şimdi vermemesi insan da şüphe bırakıyo hep gizli kalsa sesimi çıkartmazdımyok hayır facebook bu hemen kızlara yazması için pek çok mecra var bilmediklerinizi nasıl kontrol edeceksiniz,normal normal kullanıyor da olabilir gayet
Facebookta sohbeti muhabbeti yoktur kimseyle arkadaş çevresi de yoktur farklı şehirlerdeyiz güven problemim olmadı hiç sadece bilmem gerektiğini düşünüyorumSende aç ve şifreni verme olsun bitsin. Ayrıca yapacak adam için Facebook'a gelene kadar bir sürü yer var, genel bir güvensizlik söz konusu sanırım aranızda..
Bencede öyle yani boşa tartışma hiç çıkarmam ama sanki öyle bişey var ve başları gibi hissettim bu yüzden kendimi biraz çekmeyi düşünüyorum farklı şehirlerdeyiz buluşma imkanımız pek yok nisan ayında gelicekyanındayken telefonunu kurcala ama wc ye falan gidince yap ki müdahale etmesin
bir de
facebook unuzu açın ve şifresini vermeyin
ayrıca ben olsam bende şifremi vermezdim hiç hoşlanmam sevgilinin özelimi cimciklemesinden evli olunmadığı sürece şifreler ayrı durmalı ama telefonlardan kontrol yapılmalı
bir de kadınların birşey olduğunda hissettiğine inanıyorum bu yüzden bence birşeyler var
bir yandan birilerine yazılıyor da daha olmadı sanki
Facebookta konuştuğumuz kimse yoktu kapatma kararı verdik ve benimle ilk baştan beri şifresini paylaşan biridir bir anda değiştirdi dün akşam verdine münasebet benim facebook şifremi sevgilim yada kocam bilmek zorunda degil ki,bana özel bir alan sonuç itibariyle,şifresini vermek istememesi seni aldatıyor anlamına gelmez ki aldatacak insan sanalda reelde her türlü aldatır,aldatıyorsa da er yada gec bir şekilde çıkar karşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?