Sizce bir şeyler mi gizliyo?

Niye kapatıyorsunuz ? Niye şifre istiyorsunuz ? Niye güvenmiyorsunuz ?
Kendi facem de konuştuğum yoktu onunda yoktu kapattık ama tartışınca açtı şifreyi değiştirdi hep bendeydi şifresi vermeyince bir halt mı yiyo diye şüphe duydum

Hayır bende istemedi ben senin gibi meraklı değilim güvendiğim için kaç aydır bakmıyorum bile dedi ilk kendi vermeseydi şimdi takılmazdım bile

Hayır bende istemedi ben senin gibi meraklı değilim güvendiğim için kaç aydır bakmıyorum bile dedi ilk kendi vermeseydi şimdi takılmazdım bile
Güvenip bakmiyorsa sizde almasaydiniz şifresini verdiği halde red etseydiniz ilk basta .Şimdi vermediysede sorun bence o zamandan bu yana ne değiştide şimdi renk değiştiriyon derdim .Eğer vermeyip yada düzgün açiklamaya kalkmiyorsa soru işaretleriyle kalacağiniza devamini getirmeyin daha sağlikli bence .

yanındayken telefonunu kurcala ama wc ye falan gidince yap ki müdahale etmesin

bir de
facebook unuzu açın ve şifresini vermeyin

ayrıca ben olsam bende şifremi vermezdim hiç hoşlanmam sevgilinin özelimi cimciklemesinden evli olunmadığı sürece şifreler ayrı durmalı ama telefonlardan kontrol yapılmalı

bir de kadınların birşey olduğunda hissettiğine inanıyorum bu yüzden bence birşeyler var
bir yandan birilerine yazılıyor da daha olmadı sanki

Sende aç ve şifreni verme olsun bitsin. Ayrıca yapacak adam için Facebook'a gelene kadar bir sürü yer var, genel bir güvensizlik söz konusu sanırım aranızda..

Kendi facem de konuştuğum yoktu onunda yoktu kapattık ama tartışınca açtı şifreyi değiştirdi hep bendeydi şifresi vermeyince bir halt mı yiyo diye şüphe duydum
Ama siz daha başta faceleri kapatarak birbirinize guvensizliginizi ilan etmişsiniz ..

bu kadar merak ediyorsa yanyana geldiğinizde telefonunu alırsın karıştıracak gibi değil tabi, normal sanki bir fotoğraf çeker gibi filan. bir şey saklayan karıştıran insan bence zaten telefonunu aldığında panik olur.

Şifreyi verdi baktım evet başta verip sonradan saklaması insanı sinir ediyo

Kötü olan farklı şehirdeyiz nisanda gelicek 8aydır sevgiliyiz ve şüphelenmem gayet normal bence

face i açık olanlar durmadan aldatıyor ve aldatılıyor anladım ben:)

Kötü olan farklı şehirdeyiz nisanda gelicek 8aydır sevgiliyiz ve şüphelenmem gayet normal bence
yok hayır facebook bu hemen kızlara yazması için pek çok mecra var bilmediklerinizi nasıl kontrol edeceksiniz,normal normal kullanıyor da olabilir gayet

yok hayır facebook bu hemen kızlara yazması için pek çok mecra var bilmediklerinizi nasıl kontrol edeceksiniz,normal normal kullanıyor da olabilir gayet
Evet ama başta şifreyi verip şimdi vermemesi insan da şüphe bırakıyo hep gizli kalsa sesimi çıkartmazdım

Sende aç ve şifreni verme olsun bitsin. Ayrıca yapacak adam için Facebook'a gelene kadar bir sürü yer var, genel bir güvensizlik söz konusu sanırım aranızda..
Facebookta sohbeti muhabbeti yoktur kimseyle arkadaş çevresi de yoktur farklı şehirlerdeyiz güven problemim olmadı hiç sadece bilmem gerektiğini düşünüyorum

ne münasebet benim facebook şifremi sevgilim yada kocam bilmek zorunda degil ki,bana özel bir alan sonuç itibariyle,şifresini vermek istememesi seni aldatıyor anlamına gelmez ki aldatacak insan sanalda reelde her türlü aldatır,aldatıyorsa da er yada gec bir şekilde çıkar karşına.

Bencede öyle yani boşa tartışma hiç çıkarmam ama sanki öyle bişey var ve başları gibi hissettim bu yüzden kendimi biraz çekmeyi düşünüyorum farklı şehirlerdeyiz buluşma imkanımız pek yok nisan ayında gelicek

Facebookta konuştuğumuz kimse yoktu kapatma kararı verdik ve benimle ilk baştan beri şifresini paylaşan biridir bir anda değiştirdi dün akşam verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…