- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Dillendirmedim. Evet halaa o şekilde. Akşam 11 gibi gelirdi. Tepki gösterdim. Bugün 9 buçukta geldi. Bu kadar kalması falan normal mi?Açıkçası ben boşanacağını sanmıyorum.
Eşin bir gitti mi 7,8 saat takılıyordu orada. O zaman bile boşanmayı düşünmemiştin.
Bence boşanmayı dillendirme,yüz göz olmayın.
Amin inşallahAnladım iki iyilikten biri deyip bekleyin hakkınızda ne hayırlı ise o olsun
Yani doğru dediğiniz her insanda bir kusur ,zıtlık oluyorEvliliğinizi bitirmeye bence değmez.
Herkesin illaki bir kusuru, çekilmez bir huyu olabiliyor. Katlanmaya değer buldum ben. Son karar sizin.
Galiba bu çok dogruİşte iki iyilik bir arada olmuyor
Görmezden gelmeye çalışsan yani ne bileyim misal neredeydin niye geç geldin vs demesenDillendirmedim. Evet halaa o şekilde. Akşam 11 gibi gelirdi. Tepki gösterdim. Bugün 9 buçukta geldi. Bu kadar kalması falan normal mi?
Araba falan gözümde degil. Ama bizden para beklemesinler. Ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyorum. Zaten geçen yıl çok gidiyorduk. Bu sefer annesi yüz bulup bana laf sokuyordu.2buçuk yıl oldu halaa anneci. Acaba başka şehre gitsek çözüm olur mu?Araba mevzusu olduğunda rest çekecektin şimdi ayrılsan ne fayda.
İşte orda oldugunu bilmiyorum. Bu kadar durması acaba normal mi? Herkesin eşi mi bu kadar duruyor acaba.Ailesine doysun diye ses çıkarmıyorum.Görmezden gelmeye çalışsan yani ne bileyim misal neredeydin niye geç geldin vs demesen
Boşanmış biri olarak diyebilirim ki hayat hiç te öyle kolay ve toz pembe değilmiş belli bir birikimim bir meslek.vs yoksa hele daha bir zor misal kaç yıl geçti hala unutm ne kadar zorlandığımi herkesin ailemin bile tek bırakışını vs vsEğer evliliğinizde bu şekilde rahat değilseniz bitirirsiniz. Boşanmak dünyanın sonu değil. Belki daha mutlu ve huzurlu bir hayat yaşarsınız
Gelmez boşuna yorma kendiniAraba falan gözümde degil. Ama bizden para beklemesinler. Ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyorum. Zaten geçen yıl çok gidiyorduk. Bu sefer annesi yüz bulup bana laf sokuyordu.2buçuk yıl oldu halaa anneci. Acaba başka şehre gitsek çözüm olur mu?
Eşim uçak bileti alırız diyordu.Şöyle ki benim branşımda az mezun var.Bu sene çok alım olunca önümde atanacak kişi pek kalmadı.69 a kadar düştü puanlar.Atamalar hep deprem bölgesine ve İstanbula.Sizce neresi olursa olsun eşimi alıp gitsem mi? Ben 3 sene hatta buçuk sene ayrı idare etmeyi düşünüyordum. Benimde annem falan herkes burda.Ailesiyle zaten mesafeliyim. Gelirler mi bilmiyorum.Zaten biletlerde pahalı bayaaeee ayrı ayrı kalırsınız geldiğinizde herkes anasında. ayırın yani. yatılı gelemeyecekleri kadar uzaga gidin. otobüs biletleri bile cok pahalı artık topluca gelemezler zor.
Kişiden kişiye değişiyor benim kardeşlerim misal hafta sonları annemdeler ama öyle saatlerce yada her hafta değilİşte orda oldugunu bilmiyorum. Bu kadar durması acaba normal mi? Herkesin eşi mi bu kadar duruyor acaba.Ailesine doysun diye ses çıkarmıyorum.
Ailesi mi gelmez? Acaba başka şehir daha mı iyi olur bize. Yılda 2 falan gelsek?Gelmez boşuna yorma kendini
Benim arkadaşımın eşi de anneci degil. Hatta arkadaşımın zoruyla ailesini arıyor.Kişiden kişiye değişiyor benim kardeşlerim misal hafta sonları annemdeler ama öyle saatlerce yada her hafta değil
Eşim misal hiç görüşmüyor acayip derecede soğuk
Bir iki tanıdığım duyduğum kimseler de hep annede
Ne güzel mesleğiniz varmış herşeyiyle düşünüp tamamen emin olup öyle bir yola çıkınEşim uçak bileti alırız diyordu.Şöyle ki benim branşımda az mezun var.Bu sene çok alım olunca önümde atanacak kişi pek kalmadı.69 a kadar düştü puanlar.Atamalar hep deprem bölgesine ve İstanbula.Sizce neresi olursa olsun eşimi alıp gitsem mi? Ben 3 sene hatta buçuk sene ayrı idare etmeyi düşünüyordum. Benimde annem falan herkes burda.Ailesiyle zaten mesafeliyim. Gelirler mi bilmiyorum.Zaten biletlerde pahalı bayaa
Ama şuan dimdik ayakta durabiliyorsunuz. Bi kadın istediği zaman her zorluğun üstesinden gelebilir. Güçlü bir kadın için boşanmak sinek ısırığı gibidirBoşanmış biri olarak diyebilirim ki hayat hiç te öyle kolay ve toz pembe değilmiş belli bir birikimim bir meslek.vs yoksa hele daha bir zor misal kaç yıl geçti hala unutm ne kadar zorlandığımi herkesin ailemin bile tek bırakışını vs vs
Geçti gitti şükür ama beni de bugün ki ben yaptı
Bende eşime ilk zamanlar çok uğraşıyordum ara vs diye ama adamın huyu bu koyverdim bende (aslinda seninle evlenince değişti vs lafına maruz kalınca niye yorayim ki kendimi dedim )Benim arkadaşımın eşi de anneci degil. Hatta arkadaşımın zoruyla ailesini arıyor.
Çok şükür işte gençtim tecrubesizdim mesleğim yoktu ama acılarım sırtımdan vuran yakınlarım beni güçlendirdi şimdi aramızda sınırlar var hicbirsey eskisi gibi değilAma şuan dimdik ayakta durabiliyorsunuz. Bi kadın istediği zaman her zorluğun üstesinden gelebilir. Güçlü bir kadın için boşanmak sinek ısırığı gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?