Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişey diyim mi allah eşinize sabır versin. Eşim benim aileme bu kadar zıt gitse istemese bilmiyorum yani yine karşı taraf iyiymiş
Neden zıt gidiyorsunuz dedinizki.Annesi laf sokarak falan beni uzaklaştırdı. Başta annesi ile iyiydik. Ama sürekli gitmeyince laf soktu. Kocasına eşime beni şikayet etti.

Kalkmış boşanmak mı iyi diyor. Karşı taraf için evet demek geldi içimden. Sorsan elle tutulur bi sıkıntı yok ama aylardır gelip gitmiyorlar evlatlarının evine.

Çocuğu bile babaannesi sevmek ister diye yapmıyor.
İşi gücü tek düşündüğü şey eş ailesini komple hayatımdan nasıl silerim.
Burada bir kaç kere daha anlatmışımdır. Kayınpederimle epey haklı olduğum sebeplerle küsüm. En son maddi kazık da attı bize. Ona rağmen bu kadar kin gütmüyorum adama.
Kendi kendine huzuru kaçırıyor. Böyle evlilik olmaz. Korkunç biri

Böyle yaomaya devam ederse kocası bosayacak sonunda şok oldm sizde yazınca bazı seyleri

uçak bileti daha pahalı? eşinizin parası çok mu? 1 kişi 1500 tl en az. hangi birine alacak ki?! Ben yerinizde olsam en başta çok uzak bir yere gitmeyi düşünürüm o süreçte de terapiste götürürüm eşini aile bağımlılığından kurtulması için.
edit:
yazılanları yeni okudum da siz eşinizin aileyi toptan silmek istiyorsunuz sanırım, zaten gidip gelmiyorlarmış ki. derdiniz ne ben anlamadım

Normalde yılda 2 3kez çagırırdım. Ki çalışıyorum bir pazarım var.Eşim istedigi gibi gidebilir. Gitme demiyorum. Ama gidince geceye kadar durması normal mi bilmiyorum

Neden zıt gidiyorsunuz dedinizki.Annesi laf sokarak falan beni uzaklaştırdı. Başta annesi ile iyiydik. Ama sürekli gitmeyince laf soktu. Kocasına eşime beni şikayet etti.
Kınanı bile onların evinde yaparken iyiydin tabi. Evlendin öcüye döndü insanlar gözünde.

Eşime geçen yıl terapist önerdim. Ancak gerek olmadıgını, büyük sorunlarımız olmadıgını söyledi. Eşim kendini kanıtlamaya çalışıyor sanırım.Dediginiz gibi uzak yer daha iyi olabilir.Belki bi 10 sene uzak yerde kalsak sonra buraya gelsek daha iyi olur. En azından bazı şeyler oturur.

Maşallah deyin bence. Günümüzde çogu anneci maalesef
Anneci değil annesini seviyor. Anneci olsa sen bayramdan bayrama gidemezsin. Seni de sürüklerdi annesine. Yaptığın her tür saygısızlığı görmezden geldi.
Doğuran emek emek büyüten kadını da yok edemezsiniz. Deli de olsanız bu böyledir o annesi ve hep hayatınızda olacak. Annesini de sevecek. Araya giremezsiniz.
Bugün boşansanız siz yabancısınız. O kadın birinci derece akrabası. Haddinizi
Bilin

Bizim orda bi laf var bu adam kaya yarığından mı çıktı derler. Evliliğin başlarında şag sokmayan gelini gıcık etmeyen kv mi varmış. Eften püften bahanelerle kendisi uzaklaşmış eş ailesinin de umru değil belli ki şimdi de kocasını uzaklaştırmaya çalışıyor

Kusura bakmayın sizi kınamak için de demiyorum ama çok ilginç siz eşinizi seviyor musunuz ? Yoksa çıkar ilişkisi mi?

Bu çok ilginç, siz evlisiniz.
Konu sahibi ağır hasta. Saplantılı ve takıntılı bir kişiliği var. Bütün hayatı eş ailesi ve araba. Bu hayatta zevk aldığı, mutlu olduğu tek şey yok, buraya bir iki ağlıyor ama sonra bir bok yapmıyor

Normalde yılda 2 3kez çagırırdım. Ki çalışıyorum bir pazarım var.Eşim istedigi gibi gidebilir. Gitme demiyorum. Ama gidince geceye kadar durması normal mi bilmiyorum
Diyemezsiniz zaten Hanımefendi.
Benim oğluma kimse annene gitme diyemez. Siz kimsiniz anne oğul ilişkisinin saatini belirliyorsunuz. Aaa!! Gitme demiyormuş lütfetmiş!!

Diğer meşhur araba konusunu da okudum dün. Senin eşin senin gözüne çekici gelmiyor, basiretsiz olduğu için. Sen hırslı, iddiacı bir tipsin. Senin dediğin kadar anneci olsa anneme git diye zorlar. Basiretsiz, ortada erkek tipi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…