- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Neden zıt gidiyorsunuz dedinizki.Annesi laf sokarak falan beni uzaklaştırdı. Başta annesi ile iyiydik. Ama sürekli gitmeyince laf soktu. Kocasına eşime beni şikayet etti.Bişey diyim mi allah eşinize sabır versin. Eşim benim aileme bu kadar zıt gitse istemese bilmiyorum yani yine karşı taraf iyiymiş
Ben ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyorum artık. Yüzyüze gelince sorun yok gibi.Her hafta gidiyosa normal, siz gitmiyomusunuz? Sizin aranız nasıl onlarla?
Anneleri büyütüyor nihayetinde hepimiz annelerimize düşkünüz yani silip atamaz ya insanMaşallah deyin bence. Günümüzde çogu anneci maalesef
Kalkmış boşanmak mı iyi diyor. Karşı taraf için evet demek geldi içimden. Sorsan elle tutulur bi sıkıntı yok ama aylardır gelip gitmiyorlar evlatlarının evine.Ve oydar kendi ailesinin evi kötü diye kınasını bile kayınvalidesinin evinde yaptı. Evlenene kadar evden çıkmadı annecim annecim dedi. Evlendiği saniye bundan sonra gelmesinler haftada bir gün bile evladını görmesin hesabına düştü.
Tam bir eve düşen yıldırım.
Bu kadar aile düşmanıysan kimsesizle evlen kimsenin de başını yakma
Çocuğu bile babaannesi sevmek ister diye yapmıyor.Evlendiğinde beri kaç kere gelmişler aynı şehirde acaba? Aylardır kendi gitmediği gibi insanlarda gelmiyor evine falan zaten. Farkında değil ama kendisine meraklı olan bir eş ailesi yok ortada. Öyle olsa sürekli görüşmek isterler,evlerine gitmek isterler.
Esi de gitmesin istiyor dediğin gibi.
Hiç yokmuş gibi olsunlar.
Ölseler rahat edecek o kafada.
Allah korusun cidden evlatlarımızı amin.
Daha ne o zamanBen ailesiyle bayramdan bayrama görüşüyorum artık. Yüzyüze gelince sorun yok gibi.
Ve oydar kendi ailesinin evi kötü diye kınasını bile kayınvalidesinin evinde yaptı. Evlenene kadar evden çıkmadı annecim annecim dedi. Evlendiği saniye bundan sonra gelmesinler haftada bir gün bile evladını görmesin hesabına düştü.
Tam bir eve düşen yıldırım.
Bu kadar aile düşmanıysan kimsesizle evlen kimsenin de başını yakma
Böyle yaomaya devam ederse kocası bosayacak sonunda şok oldm sizde yazınca bazı seyleriEvlendiğinde beri kaç kere gelmişler aynı şehirde acaba? Aylardır kendi gitmediği gibi insanlarda gelmiyor evine falan zaten. Farkında değil ama kendisine meraklı olan bir eş ailesi yok ortada. Öyle olsa sürekli görüşmek isterler,evlerine gitmek isterler.
uçak bileti daha pahalı? eşinizin parası çok mu? 1 kişi 1500 tl en az. hangi birine alacak ki?! Ben yerinizde olsam en başta çok uzak bir yere gitmeyi düşünürüm o süreçte de terapiste götürürüm eşini aile bağımlılığından kurtulması için.Eşim uçak bileti alırız diyordu.Şöyle ki benim branşımda az mezun var.Bu sene çok alım olunca önümde atanacak kişi pek kalmadı.69 a kadar düştü puanlar.Atamalar hep deprem bölgesine ve İstanbula.Sizce neresi olursa olsun eşimi alıp gitsem mi? Ben 3 sene hatta buçuk sene ayrı idare etmeyi düşünüyordum. Benimde annem falan herkes burda.Ailesiyle zaten mesafeliyim. Gelirler mi bilmiyorum.Zaten biletlerde pahalı bayaa
Normalde yılda 2 3kez çagırırdım. Ki çalışıyorum bir pazarım var.Eşim istedigi gibi gidebilir. Gitme demiyorum. Ama gidince geceye kadar durması normal mi bilmiyorumEvlendiğinde beri kaç kere gelmişler aynı şehirde acaba? Aylardır kendi gitmediği gibi insanlarda gelmiyor evine falan zaten. Farkında değil ama kendisine meraklı olan bir eş ailesi yok ortada. Öyle olsa sürekli görüşmek isterler,evlerine gitmek isterler.
Evet huzurum yok galiba. Eşime bişey söylemesemde bazı şeylerden rahatsızım.Kafamda tüm erkekler aileci, tüm eş ailesi sorunlu. Ailesi dışarıdan mükemmel gözüküyor.Ama degiller tabiki.
Kınanı bile onların evinde yaparken iyiydin tabi. Evlendin öcüye döndü insanlar gözünde.Neden zıt gidiyorsunuz dedinizki.Annesi laf sokarak falan beni uzaklaştırdı. Başta annesi ile iyiydik. Ama sürekli gitmeyince laf soktu. Kocasına eşime beni şikayet etti.
Eşime geçen yıl terapist önerdim. Ancak gerek olmadıgını, büyük sorunlarımız olmadıgını söyledi. Eşim kendini kanıtlamaya çalışıyor sanırım.Dediginiz gibi uzak yer daha iyi olabilir.Belki bi 10 sene uzak yerde kalsak sonra buraya gelsek daha iyi olur. En azından bazı şeyler oturur.uçak bileti daha pahalı? eşinizin parası çok mu? 1 kişi 1500 tl en az. hangi birine alacak ki?! Ben yerinizde olsam en başta çok uzak bir yere gitmeyi düşünürüm o süreçte de terapiste götürürüm eşini aile bağımlılığından kurtulması için.
Anneci değil annesini seviyor. Anneci olsa sen bayramdan bayrama gidemezsin. Seni de sürüklerdi annesine. Yaptığın her tür saygısızlığı görmezden geldi.Maşallah deyin bence. Günümüzde çogu anneci maalesef
Adamın ailesine takmadım. Eşim aileci ona taktımSiz mükemmel misiniz?
Ne taktınız adamın ailesine yahu.
Evlenmesem mi yazdım. Herkes başka anlamış. DegiştirdimSiz alıntıladıktan sonra değiştirmiş içeriği.
Haftada bir gitmesi mi ailecilikAdamın ailesine takmadım. Eşim aileci ona taktım
Konu sahibi ağır hasta. Saplantılı ve takıntılı bir kişiliği var. Bütün hayatı eş ailesi ve araba. Bu hayatta zevk aldığı, mutlu olduğu tek şey yok, buraya bir iki ağlıyor ama sonra bir bok yapmıyorKusura bakmayın sizi kınamak için de demiyorum ama çok ilginç siz eşinizi seviyor musunuz ? Yoksa çıkar ilişkisi mi?
Bu çok ilginç, siz evlisiniz.
Diyemezsiniz zaten Hanımefendi.Normalde yılda 2 3kez çagırırdım. Ki çalışıyorum bir pazarım var.Eşim istedigi gibi gidebilir. Gitme demiyorum. Ama gidince geceye kadar durması normal mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?