sizce boşanmalı mıyım ?

Anne civciv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
253
123
53
4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ? :(

4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ? :KK43:
Canım namaz kıldığını gösteren ve söyleyen biriyse ve sen buna bakarak evlendiysen birinci hatan bu çünkü ibadet eden insanlar asla göstermez Allah bilir insanın içini zaten içinde Allah korkusu olsa bir anneyi çocuğuyla tehdit etmez Rabbim öncelikle insana vicdan vermeli vicdan varsa arkasından herşey gelir. 2.si de seni çocuğunla korkutmasına izin verme karşı tarafa neyden korktuğunu gösterirsen o tarafından vurur seni o yüzden güçlü dur korkma Allah büyük boşanmak çok hassas bir konu ama evlenmek olduğu kadar boşanmakta normal çocuk bir şekilde büyür ama senin yaralarının izi hep kalır mutsuz olduğun yerde ne kadar çok durursan o kadar çok yıpranırsın iyi düşün kendin için en doğru kararı sen zaten bulacaksın kendine güven ve İnan herşey inanmakla başlar 🤲 Allah yardımcın olsun

Canım namaz kıldığını gösteren ve söyleyen biriyse ve sen buna bakarak evlendiysen birinci hatan bu çünkü ibadet eden insanlar asla göstermez Allah bilir insanın içini zaten içinde Allah korkusu olsa bir anneyi çocuğuyla tehdit etmez Rabbim öncelikle insana vicdan vermeli vicdan varsa arkasından herşey gelir. 2.si de seni çocuğunla korkutmasına izin verme karşı tarafa neyden korktuğunu gösterirsen o tarafından vurur seni o yüzden güçlü dur korkma Allah büyük boşanmak çok hassas bir konu ama evlenmek olduğu kadar boşanmakta normal çocuk bir şekilde büyür ama senin yaralarının izi hep kalır mutsuz olduğun yerde ne kadar çok durursan o kadar çok yıpranırsın iyi düşün kendin için en doğru kararı sen zaten bulacaksın kendine güven ve İnan herşey inanmakla başlar 🤲 Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim cevabınız için . Görücü. Usulü evlendik ve ilk evlendiğimizde kılıyordu hep 1 yıl sonra sonra bıraktı :( sinirlenince gözü dönüyor . İnanın bebeğim küçük olmasa bakacak biri olsa daha cesaretli olurdum ama yok malesef . Üstelik kendi babam bana destek değil köstek olacak biri dul kaldığımı görünce .

Teşekkür ederim cevabınız için . Görücü. Usulü evlendik ve ilk evlendiğimizde kılıyordu hep 1 yıl sonra sonra bıraktı :KK43: sinirlenince gözü dönüyor . İnanın bebeğim küçük olmasa bakacak biri olsa daha cesaretli olurdum ama yok malesef . Üstelik kendi babam bana destek değil köstek olacak biri dul kaldığımı görünce .
Canım Allah yardımcın olsun imanını sorgulamak biz kullara düşmez dindarlığı Allah’la onun arasında biz insanlara insanlık lazım keşke hemen çocuk yapmayıp bekleseydiniz inanın ki böyle şeyler çok oluyor artık dul diye bişe kalmadı kendinize bu kelimeyi yakıştırırsanız herkes herşeyi yakıştırır güçlü olun her gecenin sonunda bir aydınlık oluyor inanın ki hala öyle babalar var evlat mı önemli evliliği mi anlamak imkansız 😔Allah her iki konuda da yardımcın olsun

Gittikçe daha kötüye gidiyor belli ki... Mutsuz bir yuva daha çok yıpratıcı çocuklar için. Illa ki siddet ya da ihanet beklemeyin. Anlaşamadık ayrıldık diyeceksiniz zamanı gelince bu kadar. 🤷🏻‍♀️

4 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var . Kocamla aşık olmasamda bana değer verdiği için güvendiğim için ibadetine düşkün olduğu için evlendim . Fakat şimdi namaz bile kılmıyor . Ailesiyle anlaşamadığım için ve ailesine düşkün olduğu için baban değer verecek şekilde davranmıyor . Cinsellik sıfır . Birbirimizden soğuduk . Artık onun için yaptığım ütü vs şeyleri hep görev gibi yapıyorum kapıdan uğurlamıyorum bile içimden gelmiyor . Ama bebeğim çok küçük ben çalışsam bakacak kimsem yok . Ki zaten eşim almak istiyor . Bir iki kez tartışarak konuştuk yani tehdit etti beni üstü kapalı bebeği hakim sana verir ama 3 yaşında bana verir o zaman ödetirim sana gerçeği dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ? Hakim ben çalışsamda babasının maddi durumu iyi olduğu için evi arabası bakıcı tutmaya imkanı olduğu için ona mı verir ? Çünkü boşanma sebebimizde şiddet yada babasının yaptığı kötü bişe yok ? Böyle aynı evde iki yurt arkadaşı oda arkadaşı gibi yaşamak mı doğru nereye kadar ? :KK43:
ne zamandan sonra bu hale geldiniz bebekten önce de böyle miydi?

Back
X