Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunuzdan sunu anlıyorum esınızle oglunuz arasında kalınca aslında gondermıssınız cocugunu ve sımdıde vıcdanınız sızlıyor cunku oglunuz dahada kotu bır durumda suanda dımı ?
Ben eşimle oğlum arasında kalmadım. Sadece babasını dinler diye babasına gönderdim diyorum. Ayrıca size şunu söyleyim. Benim oğlum değilde eşimin oğlu olsaydı ben ya o ya ben derdim ama benim eşim hep benim yanımda oldu bana destek oldu. Anlayabildiniz mi?Konunuzdan sunu anlıyorum esınızle oglunuz arasında kalınca aslında gondermıssınız cocugunu ve sımdıde vıcdanınız sızlıyor cunku oglunuz dahada kotu bır durumda suanda dımı ?
Konunuzdan sunu anlıyorum esınızle oglunuz arasında kalınca aslında gondermıssınız cocugunu ve sımdıde vıcdanınız sızlıyor cunku oglunuz dahada kotu bır durumda suanda dımı ?
Çok teşekkür ederim. Keşke sadece sizin gibi gerçekten mevzuyu idrak edebilen kişiler yorum yapsa..ne tarafından anladınız konuyu bilemiyorum. dediklerinizin hiç biri çıkmaz yazdıklarından. ikisinin arasında kalmamış, oğluyla başa çıkamamış.
Peki öyleyse bosandıgı kocasına nasıl guvendı kadınların bır cogu eslerı tarafından kotu muamele gorduklerınden dolayı bosanırlar cok az bır kısmı ıse kocalarını aldatır . Ilkını yaptıgını dusunuyorum ee bu noktada cocuk dahamı ıyı olmusne tarafından anladınız konuyu bilemiyorum. dediklerinizin hiç biri çıkmaz yazdıklarından. ikisinin arasında kalmamış, oğluyla başa çıkamamış.
Başa çıkamamış dediğiniz için cevap vermek istedim.ne tarafından anladınız konuyu bilemiyorum. dediklerinizin hiç biri çıkmaz yazdıklarından. ikisinin arasında kalmamış, oğluyla başa çıkamamış.
Peki sonra ne oldu ? Sız suanda vıcdan azabı duyuyorsunuz cunku evlılıgını yasayabılmek adına oglunuzu babasına gonderdınız sonuc 16 yasında alkol tedavısı goruyorBen eşimle oğlum arasında kalmadım. Sadece babasını dinler diye babasına gönderdim diyorum. Ayrıca size şunu söyleyim. Benim oğlum değilde eşimin oğlu olsaydı ben ya o ya ben derdim ama benim eşim hep benim yanımda oldu bana destek oldu. Anlayabildiniz mi?
olur deseydı karsı cıkmazdı hanımefendı az cok bılıyoruz aynı yoldan gectık ha benım oglum kucuktu o ayrı mesele ama bu kadar saygısızlık cıkarmıs dınlememıs ya esınız ben bununla ugrasamam dedı , ya da oglunuz aslında bu evlılıge onay vermemıstı
Ya kusura bakma ama biraz daha saçma yorum yaparsan bende saçmalayacam. Diyorum ki çocukla başa çıkamadığım için, babasını dinler diye yolladım diyorum ya. Daha başka şeylerde var benim burada yazamadığım biraz düşünce ya nerenle okuyorsun anlamadım ki.Buarada konu baslıgına yanıt verıyorum bosanın ya da bosanmayın demeyecegım
Bosanmazsınız zaten. Yoksa 14 yasında bır cocugu cantadan bahseder gıbı babasına yolladım demezdınız sadece bıraz vıcdan sondurmeye geldınız dımı?
Veya eskı kocasıyla evlı olsa ne olacaktı o zaman dededen korkar orayamı gonderelım dıyecektıBaşa çıkamamış dediğiniz için cevap vermek istedim.
Ergenlik dönemi anne ve baba da çelik gibi sinir gerektiyor.
Aynı yollardan eminim burda ki birçok kadın da geçti.Keza bende
Ama bu ben başa çıkamadım göndereyim demek hele ki sorunlu bir çocuksa inanın gerçekten baştan savma olur.
Konu sahibinin eşi de kendisine destekken oğlunu gözden çıkarmış olması durumu sanırım tepki toplayan![]()