- 31 Ekim 2013
- 21.615
- 72.708
- 798
- 41
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
boşluk derken??? altı üstü bi on günlüğüne ayrı kalmışsınız. ya uzak mesafe ilişkisi yürütenler ne yapsın o zaman?lütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm
ben yapmadım, aksine bana yazmaya çalışanlara da cevap bile vermedim hatta ısrarla mesaj atıp arayanları sevgilime söylerdim olur da onun yanında falan abuk bir mesaj gelirse durumu bilsin diye.. altı üstü iki mesaj diyosan sevgilinin de bu hakkı var farkındasın di migitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
Yapmadım, yapmak da aklıma gelmedi. Doyumsuz muyum ben, ne istediğimi bilirim.gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
ahlak dersi veren kim sen aldatmak mı diye sordun biz de cevap veriyoruz sakin ol biraz. arkadaşın sizlerle sevgilisi var diye konuşması saçma ama senin sevgilin varken başkasıyla duygusal bağlamda konuşmak çok başka.her yanlız kalıp sıkılan başkasıyla konuşup görüşecek olsaydı ohooooobana oturduğunz yerden ahlak dersi vermeyinz ahlakı sizden öğrenecek değilim ve ben kendimi yeterince masum görüyorum çünkü bana göre insanın hayatında biri varken diğerlerini hayatından çıkarması gayette saçma bulmuşumdur örneğin bir arkadsım sevgilim var diye bizlerle konuşmaması gibi ve bende onun gibi yaptım o var diye o istemedi diye kimseyle görüşmedim sonuçta biraz yalnız kaldım ve sıkıldım
gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
ve gerçekten üzgünüm bunları düşündüğüm için bakınız bundan 4 ay önce bir çocuk arkadasımın samimi olduğu bir erkek benim evime geldiler yemek yemeğe ben bunu sevgilime söylemedim ve onun bile pişmanlığı varken bende sizler beni çok yanlış anladınız
Aldatmaya meyillenmek , 3. Dereceden aldatmaya girer. Opusursen 2, asik olursan 1. Dereceden aldatmis olursun.kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?