- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.Yapalım mı nasıl bir tabir ya
Birde şeytan dürtmesi var tabi asıl önemli mesele bu gibi geldi bana
Bu şeytan ne kadar sıklıkta dürtüyor sizi?
Seni seviyorum ile hadi seviselim mi aynı şeyi mi çağrıştırıyor sanaSen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.
Anlayış değil. Kızdı kırıldı ama pişman olduğumu görüp affetti.Adama resmen yapalim mı demissiniz. Şakası bile hoş değil. Şimdiki sevgiliniz anlayışla mi karşıladı orayı tam anlamadım
Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.
şeytan dürttü meytan dürttü olum zaten senin dürttüysede dürttü sen neden dinliyon. şeytan dürttü beni diyip bunun arkasına saklanıyosun kusura bakma ama sende biraz aranmışsınŞeytan aklıma getiriyor. ilk anlatırken mesela hiç bunlar aklıma gelmiyordu ama sonradan şeytan dürtmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?