Sizce bu mümkün mü?

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Eşimin babasının geliri yok ve herkesin sırtında kambur gibi yaşıyor. Bizi defalarca tehdit etti para için. Kv ile birlikte yaşıyorlar evliler yani. Kvnin geliri var. Ama kv de neresinden tutsan elinde kalacak bir tip. İftira beddua yalan ne ararsan var.

Bundan birkaç ay önce babası eşime kredi çek bana para ver dedi. Eşim de mümkün olmadığını söyledi. Sonra eşim babasının bu isteğini annesine söyledi. Beni çok darlıyor diye. Annesi de dedi ki beni zorla bankaya götürdü kredi çektirmek için ama kredi çıkmadı. Çıksa verip dilinden kurtulacaktım dedi. Ki kv emekli memur.
Şimdi de kv 10 tl 20 tl veriyorum arada eline markete gönderiyorum ihtiyaçlarımı aldırıyorum sigarasını da alıyor diyor. Kv çok baskındır bu arada. Sizce böyle bir kadını bankaya kredi için götürmüş olabilir mi bu adam. Doğru olması bana mümkün gelmiyor. Yada diyelim ki gerçekten götürdü ve hadi diyelim kredi çıkmadı gerçekten. Peki böyle karakterde bir adam karısının maaşına el koymaz mı zorla.

Bana göre kv bizi ayakta uyutmaya çalışıyor yine maduru oynayıp yıllardır yaptığı gibi. Eskiden birşeyler alırdık onlara giderken kv saklardı baban görmesin diye. Yada ben şahidim kendisine pahalı peynir kocasına ucuz peynir alırdı. Kv bugün aradı diyor ki baban aldığım zeytini bu organik değil diye beğenmiyor diyor. Kaç yaşına gelmiş kültürsüz dandun adam ne bilsin organiği ki öyle bir adam hakkaten değil. Kv yine ayaküstü kırk yalan mı söylüyor.

Yaniiii simdi ne desek...
Size daha once yalan soyledgine sahit oldunuz mu?

Sürekli yalan söyleyen biriyse, bu konularda da yalan söylüyor olabilir.
Yine de siz kv, kp az çok tanımışsınızdır. Yalan söyleyip söylemediğini anlarsınız diye düşünüyorum.

kv ve kpnizi biz tanımıyoruz ki..
siz kredi çekmenin mümkün olmadığını zaten söylemediniz mi, demek ki çekmeyeceksiniz
geri kalana müdahil olmayın bence.. bırakın yesinler birbirini

Yalan söylüyor olsa ne fark eder?
Siz veremeyiz demişsiniz zaten.
Kayınvalide veremeyince yine siz mi vereceksiniz?

Peynir konusundan bildim sizi.. aynen devam demek..

O zamanlar adama acıyordunuz. adamın zararı yok fena kaynana adamdan her şeyi kaçırıyor ona bayat yediriyor vs diye.

Bazi insanlar toksik canim. Bunlar bu düzene alismis. Siz mümkün oldugu kadar uzak durun, gerisine hic takmayin

Bir ara birisi konu acmisti kv kayinpedere gizli gizli cesme suyu iciyor kendisi sise suyu icerken. yoksa o sizmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…