Sizce bu ne demek

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
Merhaba kızlar bu konuyu arkadaşım için acıyorum. Şuan yanımda onun telefonu akıllı olmadığı için üye olması zor. Onun ağzından yazıyorum lütfen siz olsanız aklınıza ne gelirdi onu söyleyin
arkadaşım ve eşinin abisi arasındaki konuşmayı yazacağım. Eşi askerde bu arada. Aralarında geçen bir telefon görüşmesini yazacağım. Arkadaşım kızı ile tek yaşıyor bu arada. Kizi daha 1 yaşında. Arkadaşım y olsun kaynı x
X=alo nasılsın y. Ne var ne yok kim var evde
Y=iyiyim abi sağol kimse yok benle kızım tekiz.
X=birşey lazım mı
Y=yok abi sağol. Çok şükür idare ediyoruz
X=bak beni deli etme. Birşey lazımsa iste. Sen benden dayak yemedin demi hiç. İstemezsen seni döverim
Y=ayy abi nerde görülmüş kaynın gelinini dövdüğü
X=görürsün işte.elini ayağını bağlarım. Ağzını bantlar döverim
Bu sohbet tabi saçma bir boyut almış arkadaşım da ne diyeceğini bilmeyerek
Y=döv döv abi ağlarım kendime sabaha kadar ağlayasım var zaten
X=evet rahat edecem seni..
şimdi arkadaşıma ve bana göre biz böyle anladık. Elini ayağını bağlayıp rahatlatcm seni... acaba biz mi kötü niyetliyiz. Şimdi kaynı saf da değil ki insan desin birşey ima etmemiştir. Etmişte diyemiyoruz. Bu adam temiz biri de değil. Siz ne düşünürsünüz

Çok mu salağım acaba,bağlantıyı kurmaya çalıştım 3 kere falan okudum,neyse bence saçma ama kötü niyetli bir konuşma değil.
Konuşma saçma ilerlemiş işte. Ne alaka yani o yüzden bizde bi tuhaflık sezdk. Ama bende çok kıl kapıyorum insanlardan. Yanılmış olabilirm. Zaten sorguladık kendimizi. Biz mi kötü niyetliyiz

Dayak olunca iyi baska manaya gelince mi kotu? Hayatimda okudugum en sacma sey olabilir su diyalog ve tepkiniz.
Dayağa iyidir demiyorum. Başta şaka gibi başlayıp saçma bir hal alması . İstemezsen döverim seni. Bana kötü gelmedi çünkü şaka olduğu ortada. Ama sonraki cümleler sanki tuhaf

Çok Saçma bir konuşma ne yorum yapacağımı bilemedim ayrıca kaynını o daha iyi Tanır hep böyle konuşan biri mi ?

Askerde eşi şuan. İşte kız demiş zaten. Nerde görülmüş falan gelinin dayak yediği falan. Sonra böyle saçma bir boyut almış

İşte salak değilmiş. Çok kurnaz lafının nereye varacağını iyi bilen bir insanmış

o zaman tam skandal. ben olsam evime almam eşim gelene kadar yeğen görme bahanesiyle falan gelmek istese dahi. ararsa da açmasın bence sonradan görmemişim,unuttum vs der. eşinin gelmesine daha çok mu var? o gelene kadar iletişimi asgari düzeyde tutsun.

Fazlaca laubali bir konusma.
Ne bu samimiyet. Arkadaşınizda biraz ciddiyetle cevaplar versin.
Dov dov sabaha kadar aglarim demektense kayni madem doverim benden dayak yedin mi hic gibi aptalca konusuyorsa kayin gelini dover mi bilmem ne gibi kelimeler yerine.gercekten sorup dusunmen yeterli abi.allah razi olsun.kiz agliyor ben bi bakayim hayirli aksamlar deseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…