Konuşma saçma ilerlemiş işte. Ne alaka yani o yüzden bizde bi tuhaflık sezdk. Ama bende çok kıl kapıyorum insanlardan. Yanılmış olabilirm. Zaten sorguladık kendimizi. Biz mi kötü niyetliyizÇok mu salağım acaba,bağlantıyı kurmaya çalıştım 3 kere falan okudum,neyse bence saçma ama kötü niyetli bir konuşma değil.
Yok ilk defa böyle bi sohbet olmuş bu tarz yani.Kaynıyla ne derece bi sohbeti, sanimiyeti olduğunu kendisi bizden daha iyi bilir.
Sürekli bu şekilde konuşan saçma kişiliklerse, kendince iyi niyetli saçmalamış olabilir.
Dayağa iyidir demiyorum. Başta şaka gibi başlayıp saçma bir hal alması . İstemezsen döverim seni. Bana kötü gelmedi çünkü şaka olduğu ortada. Ama sonraki cümleler sanki tuhafDayak olunca iyi baska manaya gelince mi kotu? Hayatimda okudugum en sacma sey olabilir su diyalog ve tepkiniz.
İşte bende aynen öyle düşündüm.arkadaşıma söyledim. Sonra belki ben öyle anlıyorum diye sizlere de sormak istedimbence fantezilerini kusmuş sapık herif.
İşte salak değilmiş. Çok kurnaz lafının nereye varacağını iyi bilen bir insanmışO adam dayak lafını ettiği an terslemeliydi arkadaşınız. adam ya sapık ya da lafının nereye gittiğini bilmeyen salağın teki.
Askerde eşi şuan. İşte kız demiş zaten. Nerde görülmüş falan gelinin dayak yediği falan. Sonra böyle saçma bir boyut almışKocası yok mu bu arkadaşınızın?
Kaynıyla ilişkisi niye bu kadar seviyesiz?
Art niyet var mı anlayamadım ama ciddi bir hadsizlik var kaynında.
Seni döverim dediği an ağır ol, bunun şakasını bile yapamazsın demeliydi
İşte salak değilmiş. Çok kurnaz lafının nereye varacağını iyi bilen bir insanmış
Hayır canım benim.hep böyle konuşan biri değilmişÇok Saçma bir konuşma ne yorum yapacağımı bilemedim ayrıca kaynını o daha iyi Tanır hep böyle konuşan biri mi ?
Saçmalamış o zaman bende biraz mesafe koysun o kaynıyla arasınaHayır canım benim.hep böyle konuşan biri değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?