- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Ben arkadaşım sabaha kadar döv dedi diye nerde söyledim pardon?Siz elini kolunu bağlayıp rahatlatirim seni gibi garip anlam cikardiysaniz, adam da sabaha kadar döv demesinden ne anlamlar çıkarmıştır. Bu hesaba göre sizin arkadaşınız da sapik
Çok anlamsız ama ben bi kötü niyet göremedim. Yani çok nadiren etraftan benim de duymuslugum vardır. Ciddi bir meselede degil de, karşı tarafın net menfaati düşünülen yerlerde "sen benim dayağın tadını bilmezsin ondan böyle konuşuyorsun" falan. Aynen böyle, birşey isterken cekinme anlamında soylenir. Kötü niyet sizin icinizde
=döv döv abi ağlarım kendime sabaha kadar ağlayasım var zatenBen arkadaşım sabaha kadar döv dedi diye nerde söyledim pardon?
Sabaha kadar döv değil. Ağlayasım var zaten bugünlerde. Sabaha kadar ağlarım. DemişSiz elini kolunu bağlayıp rahatlatirim seni gibi garip anlam cikardiysaniz, adam da sabaha kadar döv demesinden ne anlamlar çıkarmıştır. Bu hesaba göre sizin arkadaşınız da sapik
Çünkü insanlarda ar namus şeref kavramları yok oluyorVallahi ben bildiğim kadarıyla hep iyi düşünmeye çalışan birisiyim ama bu kaynın konuşması gayette art niyetli yaniEğer biraz daha yüz verilmiş olsaydı eminim ileri boyuta taşınmış olurdu konuşmada. Arkadaşınız kesinlikle uzak dursun, konuşmada tavrını koysaydı iyi olurdu fakat geçti artık. Bir sonrası olursa ağzının payını versin sakin bir şekilde. Allah art niyetli fesat düşünceli herkesten korusun bizi, ciddi manada korkutuyor insanlar beni.
Kayni da, birseye ihtiyacın olursa söyle, soylemezsen bozuşuruz demek istemis. Ama arkadasinizin içinde nasıl bi fesatlik varsa, akliniza hemen en kotusu gelmis. Sizin kafa yapısıyla düşününce, sabaha kadar gel döv beni anlami cikarSabaha kadar döv değil. Ağlayasım var zaten bugünlerde. Sabaha kadar ağlarım. Demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?