Sizce bu ne demek

Yok az kalmış eşine. Şimdi insanlık hali biz kötüye yorduk belki diye size soralım dedik. Şimdi bu cevaplarla açmaz bir daha telefonu

gayet de yılışmış işte pis herif ya. muhatap olmasın arkadaşınız. eve falan sokmasın.
Arkadaşım büyük görümcsi ile çok samimi. Ona anlatmış. Acaba abi içmiş falan mı demiş böyle saçmalamış demiş. Kadın ona demiş ki kötülükten dememiştir. Ama bir daha böyle konuşursa bana söyle

valla benim de aklıma alkollü olabileceği geldi ama ne olursa olsun iğrenç yani o kafada böyle bir şeyi söyleyebilmesi. demek bilinçaltı öyle iğrenç işliyo. her durumda adamın yaptığı pislik. acabalık bir durum yok yani.

Canım zaten adamın bir yararı yokmuş ki laf olsun diye soruyormş hep. Kız zaten bir sakız kimseden istemeyen biri.oda bunu iyi biliyor. Madem öyle al getir. Neden soruyorsun

kızda saçmalamış adam da..
sabaha kadar döv ne demek ya..
adam da yanlış anlamıştır ..
konuşmasını ona göre sürdürmüştür..
hatta bir istegin var mı derken başka isteklerden bile bahsetmiş olabilir.
ama adamın kişiliğini bilmiyoruz(boş konuşan tip midir ciddi biri midir) biz ne desek arkadaşından daha iyi bilemeyiz.

Sizin bu arkadasinizda 16 yasindami?
Verdigi cevaplara konusmaya bak .
Daha ilk kelimede abi haddini bil nasil konusma bu neyse isim var diyip kapatacakti .

Birdaha muhattap olmasin acmasin teli falan . Kendisinin de herkesin basi belaya girer cinayetten aile faciasina kadar gider mazallah .

Değil mi? Ne alaka elini bağlarm seni rahatlatırm. Şimdi kadın birşey dese adam diyecek ki yok sen ağlamak istiyorum dediğin için seni rahatlatırm demişim falan
Aynen inkar eder bide boyleleri. Hersekilde engelleyin. Muhatab olmasin. Herseyin bi söyleme şekli var. Bokunu çıkarmış

Çok anlamsız ama ben bi kötü niyet göremedim. Yani çok nadiren etraftan benim de duymuslugum vardır. Ciddi bir meselede degil de, karşı tarafın net menfaati düşünülen yerlerde "sen benim dayağın tadını bilmezsin ondan böyle konuşuyorsun" falan. Aynen böyle, birşey isterken cekinme anlamında soylenir. Kötü niyet sizin icinizde

Dayağın tadını bilmezsin biz kötü niyetliyiz yani? Elini ayağını bağlarım. Bağırma diye ağzını bantlarm seni rahat ederim. Biz kötü niyetliyiz? Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…