Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

bence bayanları yakından tanımak isteyen bir çok erkek aramızda kızlar.çünkü kk bir gelen kültür yaşam sitesi :teytey

:var var hatta ben bikeresinde anlamıştım kızlar dikkat sitede erkek var :roflol: yazmıştım sonra o konu kapandı galiba cinsellik kısmında bi üyenin sözlerinden anladım sonra onun profiline baktım mesajları hep cinsellik üzerineydi :tomato:

Bilmiyorum ama kendilerini çok iyi gizlemeleri lazım.
Yani bayan gibi davranmaları lazım oda biraz zor gibi.fisfisfis
Birde erkeklerin geneli cinsellikle ilgilendikleri için orada kendilerini açık edebilirler diye düşünüyorum...
yerimseniben

kesinlikle katılıorum....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

zanetmiyorum erkekler daha farklı şeylere merak duydukları için başka türlü sitelere giriyorlardır.

bence girseler bile en fazla 15 dk kalıp çıkarlar oda bazı bölümlerde.çünkü burda herşey kadınlara hitap ediyoo.yemekeler dertler hamileler kıyafetler.

aa olmazmı banada denk geldı hemde sohbet odasında hemen modlara haber verdık anında bamlandı kaydirigubbakcemile3
ne anlıyorlarsa buraya gırmekle oysa onların gırebıleceklerı oyle çok sıte varkı lülülülülülü

kesınlıkle vardır.. :umursamaz: hıc de hos degıl.. cevrede kadın mı kalmadı da nettekı kadınların nasıl oldugunu kadınları cozmeye anlamaya gelecekler.. cok sacma.. lmaz: :mymeka: umarım hıc karsılasmam.. :mymeka:

bence de vardır.. kız taklidi yaparken alışıp yumoş olmasınlar da kaydirigubbakcemile3
ya da olsunlar banane kaydirigubbakcemile2

bi kaç kere rastladım...:1ninca: bide erkek olduğunu itiraf edip jinekoloji bölümüne
kız arkadaşı ve özel yaşamlarıyla ilgili konu açıp soru sormuşşşyasakkelime :mymeka:
anında bildirdim yönetime...işde geldikleri gibi gidiyolar...mirmirmirmir

zemuszemus:roflol:

bende karşılaştım bi kere ama alalede erkek olduğunu söylemiş kız arkadaşı onu boynuzlamış onun hakkında yardım istiyodu aslında üzüldüydümde :gitme:
ama anında şutlandı tabikisırnaşık şey aslında merakta etmedim değil baya ilginçti hikayesi :jeyyar:

özellikle yeni üye olup da çok aykırı konular açanların çoğunun erkek olduğunu düşünüyorum..
bütün gününü internet başında geçiren yeni yetme 16-17 lik ufaklıklar da olabilir bu tipler..
o yüzden çok ekstrem konularda bence yorum yaparken bir kez daha düşünün derim..özelinize girmeyin ..çünkü yorum yazdıkça bilgisayarının başında arkadaşlarıyla gülme krizine giren bir avuç teenager olduğunu düşünüyorum böyle konuları başlatan..

kaydirigubbakcemile3sıte sahıbı erkek bır:)..
bulusmalarda etrafımızda bıze bakan erkeklerı ahanda kk uyesı bızı takıp etmısler dıyoz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…