Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

ne meraklılar yahu..
gitsinler onlarda kendilerine erkekler kulubu acsınlar..
kazen abiyi kıskanıyorlarsa baslarına bir bayan kurucu verırız :)) alın bızımkının kopyası bir sitede onlara işte :)

çekemiyorlar işte çekemiyorlar bizi ,bunun baska tabiri varmı kiii lmaz: lmaz:

söyledıklerıme ek olarak yazmak ıstıyorum ; benımde basıma gelmıstı bundan 4 ay once.. benı durduk yere arkadas lıstesıne ekledi.. bende kabul ettikten sonra .. bana boyumun ne kadar uzun oldugunu sordu.. bende sırf bu yuzden mı benımle arkadas olmak istedın demıstım :)) sonra bu kıvırdı filan yok işte seni kendime yakın gordum benımde boyum uzun dıe lafa atladı (ne alakaysa) .. resmın varsa gormek isterım deyınce benım jeton gecte olsa dustu diyebılırım...

kısaca boyle seyler olunca dikkatli davranın kızlar..

geliyolardıırr emme çokk kalamıyolardırr!
fazla kızsal meseleler var burda!!kaydirigubbakcemile2

Erkekler de vardır tabii bu foruma giren.Hatta iki gün önce iskender diye biri üye olmuş ve karısı tarafından aldatılma vakasını yazmıştı,yorum bekliyordu,okudum ama tabii gerçek olup olmadığını bilemiyorum yazdığı yazının.Ertesi gün merak ettim baktım iptal etmişler üyeliğini.
Aslında erkekler buraya girseler,bu forumdaki bazı yerleri okuyup kendilerini eğitseler eşleri sevgililieri için çok iyi olur diye düşünüyorum.Bazen erkek arkadaşımla giriyoruz bu siteye,onun bile hoşuna gitmeye başladı paylaşımcı bir site olduğu için.

olsa ne olurki onlarda burayı anlayıp yorum yapabilcek akıl var mı onu sormak lazım önce

ne oltaymış bütün sazanlar geliyo ahahah :))

ne geregi var kı ...bence foruma uye olmadan da bizleri anlayabilirsiniz ....bu kadar anlasılmaz degiliz

ben kımseyi kovmaya calısmıyorum buna kadar verecek kısı zaten ben degilim mod.lar bunun kararını verebilirler

fedakarlığınız karşısında gözlerim yaşardı :gitme: ama bu siteye erkeklerin üye olması yasak, en azından aleni olarak :sinifsinif:yasak olmasa arkadaşın biri kalkıp böle bi başlık açmazdı herhalde? ama kadınlar salaktır böle şeyler yaparlar değil mi. vah vaaah, sizin gibi fedakar erkekler olmasa biz nası anlıcaz bunları :gitme:

bu siteye aleni erkek olduğunuzu söyleyerek üye olamazsınız banlanırsınız dedim. bu lafı kalkıp cinsellikle bağdaştırabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum, bunu bi kadın yapamazdı vereliniortak

o zaman tekrar edelim: bu siteye erkeklerin üye olması yasak. olanlar da banlanır.

sırf kadın olsa gelen erkek de kadın seçecekti değil mi? kendini gizleyebilecekti. ha gizleyenler var mı evet, ama bu da bir süzme yöntemi şakkıdıbenden bu kadar.

bir de şu msjımı örnek vereyim, burdaki arkadaşı bulana veya getirene yüzz bin lira veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/8397417-mesaj58.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…