Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

Bence vardır fakat önemli olan amaç nedir. Geçenlerde googleda kadınlarkulubu.com diye arattım ve çok ilginç birşey çıktı karşıma, inanamadım. Kendini yurtdışında yaşayan olarak göstermiş erkeğin biri, ardından buluşma düzenlenmiş, ardından kendi gelememiş güya akrabasınımı ne göndermiş, bu kişide teyzem gelemedi gibi birşeyler demiş, onun yerine refakat ediyorum demiş.. Bir sürü fotoraf çekmiş ve bunlarıda youtube e koymuş

bu gerçekten oldu mu? yoksa birilerinin hayal gücünün örneğimi?

Ondan burda aldığınız tavsiyelere körü körüne uymayın yasakkelime

geyik yapmak için şamata konular açmak için girenler vardır ama uzun süreli olarak aramızda erkek olduğunu hiç sanmıyorum...

erkekler kesin vardır ben bile bişey ararken kendimi bi erkek sitesinde buluverdim ayy nasıl kötü oldum ama komikti

evet var kazen ve curly:roflol::roflol:

var bacum var geçen arkadaşlar birtanesini bayağı bir kafaya alıyorlardı ismi lazım değelllllllllllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemile3

evet var ben birkaç gün önce rastladım ama zararsız gördüm,önemsemedim açıkçası...

kesin vardır ...buna kac defa sahit olduk bazı topiclerde...aman karısmadıkları bi kk mız kaldıydı:enbuyukkk:

nerdeyse 6-7 kere rastladım ve anında piyon ettim:jeyyar:hatta 4 taneside sayemde defoldu:dilcikar:
ama geylerin olduğuna eminim,onlar kesinlikle belli etmez hiç bi şekilde cinsiyetini ama,nası olsa bizden farksızlar

olmaz olur mu var tabi kaydirigubbakcemile3
ama pek uzun süre rol yapamıyorlar, biyerden anlaşılıyo mutlaka kaydirigubbakcemile3

:gitme:

Zafer kadınlarındır:lepi::lepi::lepi:
:gitme::gitme::gitme:

aman bu da soru mu vardır allaskına,
erkek olmasa bıle garıp düşünen kadın yok mu dolu var. ne farkeder kı bu durumda?! hıc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…