Sizce buna kızılır mı?

disardayagmurvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
768
403
103
Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)

PEKİİ

Sevgiliniz istemediğini net bir şekilde söyledi. Ama siz yine de gittiniz. Sonrasında kendinizi nasıl affettirirdiniz?

Son düzenleme:
Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Otele mi dönersem bizde bunlar normal değil benim için de eşim için de ..

Benim kocam kızmaz da benim kocamın konuyla alakası ne onu çözemedim.

Size uygunsa bu durum kimsenin engellemeye hakkı yok. Ancak engelleyecek adamı da siz seçip hayatınıza almışsınız. Kendi bakış açınıza sahip insanları hayatınıza alırsanız böyle sorunlar yaşamazsınız.

Gece kulübüne gitmesi değil de otelde kalması benim için sıkıntı otele kadar giden evine de dönebilir niye otelde kalıyor

Benim evi mekana uzak arkadaşlarımın otelde kaldığı oluyor. Para varsa otel temizse mantıklı oluyor. Kız kıza kalındığı için sabah beraber kahvaltı yapılıyor eğlence oluyor. Tam anlattığını yapan arkadaşlarım var, bence mantıklı bir hareket.

Mesela istanbul'da yaşıyorum, kadıköy'de bir mekanda eğlenip, oradan evine 20dk feneryoluna geçmek yerine, mekana yürüme mesafesindeki otelde kalıyorlar, çünkü içkili yola çıkmak istemiyorlar. Bana garip gelmiyor bu durum.

Sevgiliniz / eşiniz erkek erkeğe gece kulübüne gidip eğlenmesine, eve dönmeyip otelde kalmasına ne tepki verirdiniz? Kızar miydiniz? (Farklı şehirlerdesiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…