- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Otele mi dönersemKızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Alkollü araba sürmemek içinOtel ne alaka abla
Ya ev ile mekan arası 45 dk o yüzdenYok aşkım ne var bunda. İster otelde kal ister berkecanlarda kal nolcak.
Taksi icat edildi bayadır kullanıyoruz memnunuzAlkollü araba sürmemek için
Otele vereceğin parayı taksiye verirsinYa ev ile mekan arası 45 dk o yüzden
Gece kulübüne gitmesi değil de otelde kalması benim için sıkıntı otele kadar giden evine de dönebilir niye otelde kalıyorKızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Haklisin canim yaa miss gibi otel varken 45 dk yol mu cekilir.Ya ev ile mekan arası 45 dk o yüzden
Taksi? Ay sabah ezanıyla eve çok girdim ama otelde kalmak hiç aklıma gelmemiştiAlkollü araba sürmemek için
Gece kulübüne gitmesi değil de otelde kalması benim için sıkıntı otele kadar giden evine de dönebilir niye otelde kalıyor
Sevgiliniz / eşiniz erkek erkeğe gece kulübüne gidip eğlenmesine, eve dönmeyip otelde kalmasına ne tepki verirdiniz? Kızar miydiniz? (Farklı şehirlerdesiniz)Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Taksi?Alkollü araba sürmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?