- 10 Ekim 2014
- 32.825
- 147.871
- 798
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Bakış açıları ne kadar farklı! Eğer gerçekten eğlence mekanı ve ev arasında kayda değer bir mesafe varsa (istisnai olarak) eşim de otelde konaklayabilir, ben de konaklayabilirim. Ama ikimizde böyle birşeyi tercih etmeyip, günün sonunda taksiyle eve geçmek isteriz, ama ola ki bir istisna gelistiyse de sıkıntı çıkartmayız. Birlikte kaldığımız arkadaş grubumuzun ve otelin güvenilir olması son derece önemlidir tabii.. Eşimle aramızda güvene dayalı bir beraberlik olduğundan sorun olmaz.. Üstelik ikimiz de hiç geniş insanlar değiliz..geniş olmayan kimse buna hoşgörüyle karşılık vermez, otel ne ya?
O zaman neyi konuşuyoruzHahaha işte mesele burda zortluyor çünkü ben de istemezdim
+1Şöyle bir düşününce aslında gözümde çok da abest bi durum olmayan hale geldi :) kişilik sağlamsa insan her yerde aynı insandır çünkü.
Eve niye dönmüyonuz ki?Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Çünkü insanlar aslında karşısındaki insana güven duymuyor, kökende asıl mesele bu..kız kıza eğlenmeye gitmek sorun olmadı da otelde kalmak mı sorun oldu?
kız arkadaşlarıyla tatil yapan yada tur falan şehir dışı giden olmadı mı hiç? buralarda da otelde kalınıyor kendi yaşadığın yerde otelde kalınca ne oluyor tam olarak niye herkes bu kadar karşı çıkmış anlamadım.
Tepki vermez,niye versin? Ben de ona tepki vermem,eğlenmeye gidebilir. Dönüşte de otelde kalabilir,ben de kalabilirim.Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
O yapsa siz istemezmissiniz neden, güvenmediginiz icin mi? Guvenmediginiz biriyle neden sevgilisiniz peki?Çünkü insanlar aslında karşısındaki insana güven duymuyor, kökende asıl mesele bu..
Konu sahibine yazmak istediniz sanırımO yapsa siz istemezmissiniz neden, güvenmediginiz icin mi? Guvenmediginiz biriyle neden sevgilisiniz peki?
Evet ona diye yazdım acikcasi yazani da o sandim kusura bakmayinKonu sahibine yazmak istediniz sanırım
Eşiniz erkek erkeğe gece kulübüne gidecek sonrada alkollü tüm diye otelde kaldım arkadaşımda kaldım dese ne düşünürsünüz. Kendinizi onun yerine koyun.Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Eşiniz size böyle teklifle gelse eğlendik alkollüyken otelde kalıcaz ya da kaldık dese ne düşünürsünüzkız kıza eğlenmeye gitmek sorun olmadı da otelde kalmak mı sorun oldu?
kız arkadaşlarıyla tatil yapan yada tur falan şehir dışı giden olmadı mı hiç? buralarda da otelde kalınıyor kendi yaşadığın yerde otelde kalınca ne oluyor tam olarak niye herkes bu kadar karşı çıkmış anlamadım.
Belki vana kızacaksın ama bence önemli bir nokta.Otelde olduğunuzdan ve kızlarla olduğunuzdan şüphesi var mı?Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Taksi ?Alkollü araba sürmemek için
siz yanlış bir şey yapmadıysanız karşınızdaki kişinin vereceği tepki hayatınızı yönlendirmede bir etken olmamalı. alkollü araba kullanmamak için otelde kalmışsınız tabi ki başka seçenekler de vardır taksi vb gibi ama siz bunu tercih etmişsiniz. size güvenli yol bu gibi gelmiş. haklı olup olmayacağı bir durum yok. o sadece sizi güvenliğinizden endişe duyabilir, o da değer verdiğinden.Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Hayır. İlişkimiz çok yeni zaten. Güveniyorum tabii ki ama huzursuz da olurum açıkçası. Bu her zaman karşı tarafla alakalı bir şey değil. İnsanın kendisi de kuruntu yapabilir.Evet ona diye yazdım acikcasi yazani da o sandim kusura bakmayin
Biraz benimkisi son dakika oldu. Her şeyi planlayıp son anda ona söyledim. O da bozuldu. Tanımadığı bi şehir tanımadığı arkadaşlarım yanımda vs vssiz yanlış bir şey yapmadıysanız karşınızdaki kişinin vereceği tepki hayatınızı yönlendirmede bir etken olmamalı. alkollü araba kullanmamak için otelde kalmışsınız tabi ki başka seçenekler de vardır taksi vb gibi ama siz bunu tercih etmişsiniz. size güvenli yol bu gibi gelmiş. haklı olup olmayacağı bir durum yok. o sadece sizi güvenliğinizden endişe duyabilir, o da değer verdiğinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?