- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.629
- 598
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Otellerin içinde ya da içinde otel olan komplekslerde mekanlar var. Y kuşağıyım geçlik yıllarımda çokça yaptığım bir şeydi eğlendikten sonra geceyi otelde geçirmek. Kuşakla alakası yok.Taksi? Ay sabah ezanıyla eve çok girdim ama otelde kalmak hiç aklıma gelmemiştihayır çok partici tanıdıklarım vardı bir allahın kulundan da duymadım. Z kuşağı farkı!
Aşkım valla şarjım bitmiş ya niye inanmıyosunAma otel daha sıcak aşkoooommmm
Hahaha işte mesele burda zortluyor çünkü ben de istemezdimSevgiliniz / eşiniz erkek erkeğe gece kulübüne gidip eğlenmesine, eve dönmeyip otelde kalmasına ne tepki verirdiniz? Kızar miydiniz? (Farklı şehirlerdesiniz)
Ya aslında yaşam tarzı değil. Bir kerelik olan bir şeydi.Otelde kalmayı niye abarttınız anlamadım. Otelden rahatı mı var mis her şey hazır :)
Bir erkekle kalmadığı sürece bence abartı bir durum değil. Evli değiller bir şey değiller sonuçta, eve gitse adam evde beklemiyor ya. Ailesi normal karşılıyorsa bence yaşam tarzı bu demektir.
Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
O zaman karşı taraf da istememekte haklıHahaha işte mesele burda zortluyor çünkü ben de istemezdim
Ben abartı bir şey görmedim. Benim eşim mesela asla başkasında ablası dahi olsa kalamaz. Uzağa bir yere gitse muhakkak otelde kalır, otelin dibinde ablasının evi olsa bile. Yani otelde kalmak rahatlık, ben de öyle tercih ediyorum. Siz de öyle tercih etmiş olabilirsiniz. Bana abartı gelmedi.Ya aslında yaşam tarzı değil. Bir kerelik olan bir şeydi.
Şöyle bir düşününce aslında gözümde çok da abest bi durum olmayan hale geldi :) kişilik sağlamsa insan her yerde aynı insandır çünkü.Otele niye bu kadar takıldınız?
Gören de pavyona gidiyor sanacak.
Alkollü olacaksa eğer, toplu taşıma yoksa o saatte neyle eve gidecek? Sokakta mı yatsın? Ya da alkollü direksiyon başına geçip gidip bir yere mi toslasın? Ha taksi seçeneği de var ama yine de otel öcü denebilecek bir mekan değil bence ya.
Sizin orada taksiler daha keşfedilmedi mıAlkollü araba sürmemek için
Sanki otel olmasa aldatacak olanlar aldatmıyor.Şöyle bir düşününce aslında gözümde çok da abest bi durum olmayan hale geldi :) kişilik sağlamsa insan her yerde aynı insandır çünkü.
Aynen öyle vallaSanki otel olmasa aldatacak olanlar aldatmıyor.
Eşimle tanıştıktan sonra arkadaşlarla hiç böyle bir aktivitem olmadı. Ama mekan yaşadığımız eve uzak diye o halde toplu taşımaya binmemek için sevgiliyken otelde ya da apartta çok kalmışlığımız var. Bence kızılmamalı.Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?