Sizce buna kızılır mı?

Taksi? Ay sabah ezanıyla eve çok girdim ama otelde kalmak hiç aklıma gelmemişti hayır çok partici tanıdıklarım vardı bir allahın kulundan da duymadım. Z kuşağı farkı!
Otellerin içinde ya da içinde otel olan komplekslerde mekanlar var. Y kuşağıyım geçlik yıllarımda çokça yaptığım bir şeydi eğlendikten sonra geceyi otelde geçirmek. Kuşakla alakası yok.

Ya aslında yaşam tarzı değil. Bir kerelik olan bir şeydi.

Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)

Burada çoğu kişi tepki göstermiş. Yaptığın normal bir şey. Hangi şehirdesin bilmiyorum, ama gece bir kadının sürdüğü aracı taciz edecek çok öküz var, bunlar gündüz bile kadınları sıkıştırıyorlar, gece peşine bile takılırlar. Alkollü araç kullanmaya kalkman zaten riskli.

Benim sevgilim bana böyle bir şeyle gelse, açıkçası kızmam. Eğer güven açısından bundan rahatsız oluyorsam, zaten benim bu kişiyle, güvenmediğim biriyle sevgili olmamam gerekir.

Senin güvenliğin her şeyden daha önemli. Sana kızacak edecek diye sakın kendini riske atma.

Otele niye bu kadar takıldınız?
Gören de pavyona gidiyor sanacak.
Alkollü olacaksa eğer, toplu taşıma yoksa o saatte neyle eve gidecek? Sokakta mı yatsın? Ya da alkollü direksiyon başına geçip gidip bir yere mi toslasın? Ha taksi seçeneği de var ama yine de otel öcü denebilecek bir mekan değil bence ya.

Ya aslında yaşam tarzı değil. Bir kerelik olan bir şeydi.
Ben abartı bir şey görmedim. Benim eşim mesela asla başkasında ablası dahi olsa kalamaz. Uzağa bir yere gitse muhakkak otelde kalır, otelin dibinde ablasının evi olsa bile. Yani otelde kalmak rahatlık, ben de öyle tercih ediyorum. Siz de öyle tercih etmiş olabilirsiniz. Bana abartı gelmedi.

Şöyle bir düşününce aslında gözümde çok da abest bi durum olmayan hale geldi :) kişilik sağlamsa insan her yerde aynı insandır çünkü.

Güvenmediğimiz insanlar eve gidince güven mi kazanmış olacak saçma ,karakter meselesi son düşüncem.

herkesin ilişki dinamiği de farklıdır,sevgililik ve evlilik biraz daha farklı sorumlulukları var.İkisi aynı değerlendirilmez diye düşünüyorum.

Oteli geçtim ister telefon şifrelerini bil ister seni sosyal medya hesaplarında görünür yapsın bunlar yeterli şeyler değil bana göre ,sadakat çok daha farklı bir şey.

Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Eşimle tanıştıktan sonra arkadaşlarla hiç böyle bir aktivitem olmadı. Ama mekan yaşadığımız eve uzak diye o halde toplu taşımaya binmemek için sevgiliyken otelde ya da apartta çok kalmışlığımız var. Bence kızılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…