Liseden mi mezun oluyorsun 19 yaş dediğine göre yada 2 yıllık ünivden mi,gelecek için planların yok mu 19 yaş çok erken nişan için,sen hemen evlenmek istemeyebilirsin ama nişan yapılınca karşı taraf bir an önce evlenin diye tutturabilir.Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin
Bence bunların isleri yeterince resmi.Söz takabilirsiniz, ama eğitimini tamamla, işini eline al daha sonra evlilik işine gir.
Sözlenmek işi resmiyete dökmek zaten, bunda bişey yok bana göre. Ama eğer bir yıl sonra düğün yaparız niyetindeyseniz çok çok erken..
Bence bunların isleri yeterince resmi.
Nisanli kiz gibi düğünlere falan gidiyor, aileler sikca görüşüyor.
Madem annenistemiyor neden yapiyor yaptiriyor bbunları ?
Annem istemiyor derken annem söz istemiyor anlamında söyledim.
Liseden mezun oluyorum ama üni. okumayacağım zaten direk işe başlayacağım hemşirelik.
Tabikide hemen evlilik falan yok işte bunu anlatmaya çalışıyorum evlilik için daha çook var ben sadece utanıyorum arada bir resmiyet olmadan aileyle görüşmekten akrabalarına gelip gitmekten falan ama onlarıda kıramıyorum her yere çağırıyolar beni.
Söz olunca hemen herşey bitmiş mi oluyor ? Bi daha annemle bi yere gezmeye gidemecek miyim ? Kendime kıyafet alamayacak mıyım?
Babası söz yaparız falan dedi derken biz istedik babasıda mezuniyet olunca yapacağız dedi.Tarih falan bize kalmış bişey yani yine.
Henüz çok erken bence. Hem üni. Okumayacak mısın ? Gezmeye gelince ben nisanliyken de bi tek bayramda bi kaç arabasına gitmiştim nisanlimin. Yüzünüz düşüyorsa gitmezsiniz olur biter
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Utaniyorsan gitme .Annem istemiyor derken annem söz istemiyor anlamında söyledim.
Liseden mezun oluyorum ama üni. okumayacağım zaten direk işe başlayacağım hemşirelik.
Tabikide hemen evlilik falan yok işte bunu anlatmaya çalışıyorum evlilik için daha çook var ben sadece utanıyorum arada bir resmiyet olmadan aileyle görüşmekten akrabalarına gelip gitmekten falan ama onlarıda kıramıyorum her yere çağırıyolar beni.
Söz olunca hemen herşey bitmiş mi oluyor ? Bi daha annemle bi yere gezmeye gidemecek miyim ? Kendime kıyafet alamayacak mıyım?
Babası söz yaparız falan dedi derken biz istedik babasıda mezuniyet olunca yapacağız dedi.Tarih falan bize kalmış bişey yani yine.
Haa işe başlayacaksan sorun yok.
Temiz de bi işin varmış.
Söz de bi sakınca yok bence bi kaç seneye evlenirsiniz.
LG-P710 Tapatalk
Utaniyorsan gitme .
Ne isin var senin onlarin düğününde.
Kaç yillik sevgilim var ailesinin evine 5 kere gittim..
Annesi yokken hem de.
Ona bile dedim ne isim var benim diye.
Onlarda yanlis anlar, arkadan neler derler.
Temkinli ol biraz.
Ailelerinin meraklisi olursun sonradan demedi deme.
Annem istemiyor derken annem söz istemiyor anlamında söyledim.
Valla arkadasim zaten hemsire olacakmissin bana kalirsa hic bir sakinca yok isini eline alacaksin simdi soz yaparsiniz 2-3 sene sonra dugun nolacak ki ?? Onceden insanlar kac sene nisanli beklermis iciniz oyle rahat edecekse oyle yapin. Yukardada dedigim gibi senden 1 yas buyugum 20 ye giricem yakinda gecen yil mezun oldum kazanamadim bu yil gidicem üniversiteye benim erkek arkadasimda seneye soz istiyor ailesiyle de gorusuyorum ne var ki bunda yukarda herkes demis nolacak gorusulse sanki kizin erkek arkadasinin ailesini taniyormusunuz belki cok iyi insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?