Sizce çok mu erken ?

Erkek arkadasin kac yasinda??

Bencede insanlar biraz fazla tepki gostermis. Bende 20 yasindayim 4 yildir iliskim var. Bizimde aileler tanisiyo bizde birbirimize gidip geliyoruz. Insanlar seni sevmese deger vermese yanlarinda gezdirmezlerdi. Her yere cagirmazlardi seni. Bende ayni sekildeyim. Gittikleri her yere cagiriyolar butun akrabariyla tanistiriyolar. Ama bende temkinli davraniyorum. Cagirdiklari her yere gitmiyorum onlarda anliyolar. Yuzyuze konusuyorum anlatiyorum onlara rahatsiz oluyosam rahatsiz oluyorum diyorum. Benim sevgilimin dedesi imam ona ragmen bizim surekli beraber olmamiza bisey demiyo hatta bana dede de diye tutturuyo ben demiyorum tabiki. Cunku onlar sen yanlarinda oldukca karakterini biliyolar. Benim annemde evlilik icin erken diyo ama ben istiyorum. Birbirinizi taniyosaniz seviyosunaz biseylerden eminseniz erken diye bisey yok. Hepimizin anasi babasi 14 yasinda evlenmemis mi ? Yine gezersin yine kiyafet alirsin yine eglenirsin. Zaten uzun suredir berabersiniz bunlarin hepsini suan onunla yapmiyomusunuz. Bide sizinki soz yani evlilikte degil. bende bu yil uniden mezun oluyorum. 2 yillik. Ve cok iyi bi sirketten is teklifi aldim maasida iyi. Bende eger evlilik karari alirsam caliscam. Yani hem ayaklarinin uzerinde durup hemde ciddi dusunebilirsin. Gayet normal. Ha ama evet tabikide ayaklarinin ustunde dur. Yoksa karsi taraf seni ezmezse bile sen kendini ezilmis hissedersin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok teşekkür ederim.O kadar üzüldüm ki bu yazılanlara yarım saattir ağlıyorum yemin ederim.Bi an için ne kadar kötü bi insanım diye düşündüm :2:

Ahaha
Ben biraz saf miyim diyen sensin noluyooo ?
Tövbe tövbe.
Tartismaya giderdim de neyse, sevgilinle mutluluklar .

Teşekkür ederim
Herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım dedim ya.
Sizde kendi görüşünüzü belirttiniz ben olsaydım yapmazdım dediniz ama ben yapıyorum işte.Ben buraya kimseden azar yemek,kendimi küçük düşürtmek,yada ayıplanmak için gelmedim.Akıl vermeniz destek olmanız için geldim.

Yine de teşekkür ederim yorumlarınız için.

Çok teşekkür ederim birden çok tepki aldım korktum Allahım ben napıyorum diye

Aynı yaştayız o yüzden önce bi okulu sorayım dedim okumayıp bi de işin olmasa tepki gösterirdim bende :))
Ama yaşın da zaten müsait işin olacak ayaklarının üstünde duracaksın o açıdan sakınca görmedim.
Tabi biraz daha vakit geçsin.
Rica ederim canım :)

Hic oyle dusunme. Sen karakterini belli etmissin ki seni yanlarinda istiyolar . Hatta seni gelinleri olarak gormek istiyolar. Hangi anne baba dogru duzgun olmayan bi insani yaninda tasir ki. Bunu dusun. Sen iliskini gizli gizli yasamiyosun. Ama dedigim gibi once elimize bi is almaliyiz. Almaliyiz ki kimseye muhtac kalmayalim.

Canim birsey aorcam konuyla alakali deil ama ben orta okul mezunuyum aciktan hemsirelik okumak istiyorum hemsirelik icin uni okimak gerekmiyomu eger oleyse super ya ben hemsireligi seciyim mm

bence erken bu sefer de söz ve düğün arası çok zaman olacak aileler arası sorun yaşanma ihtimali daha fazla olacak. daha yaşın küçük söz için bence biraz daha bekle derim. senin iş durumun olacak sanırım peki sevgilin o ne iş yapacak okul durumu ne askerliği olacak vs daha çook iş var

Çok teşekkür ederim.Haklısın zaten işim olmadan asla bişeye kalkışmam.Nasip kısmetse bi iki hafta içinde işime başlamış olacağım.

Okuyorsun,mesela ygs'den sayısal bölümden gerekli puanı alıp 2 senelik okuyabilirsin.

LG-P710 Tapatalk

Açıktan nasıl oluyo inanın hiç bi bilgim yok.Benim örgün olduğu için üni okumam gerekmiyor.Yani tabiki okusam daha kariyer yaparım daha fazla para alırım ama imkanlar işte. Eğer açıktan lise döneminde hemşirelik varsa tabikide liseyi bitirip diplomanızı alıp mesleğinizi yapabilirsiniz.

Evliliği hemen düşünmüyorsan sözlenme ama bir seneye evlenirseniz sözlen derim ilişkiler uzadıkça olmuyor nedense

Ünv okul derken hayatının aşkından olabilirsin ama evliykende
okuyabilirsin

Sözlenip uzun seneler evlenmemek çok büyük risk sözlüyken ayrılmak kolay gelir çiftlere ama sözlenmiş ayrılmış damgası vururlar hemen adın çıkar

Haklısınız ama sevgilim çalışıyor şuan zaten bende işe girince bi söz yapalım istiyoruz sonra askere gidicek dönüncede nişan düğün diye düşündük sevgilimle tabi bu bizim düşüncemiz daha

Bir sene içinde evlilik imkansız çünkü askere gidicek Üni yok zaten okulum bitti yani bundan sonra okul hayatım yok

Okuyorsun,mesela ygs'den sayısal bölümden gerekli puanı alıp 2 senelik okuyabilirsin.

LG-P710 Tapatalk

Uni okumadan olmazmi ? He bide konumuza gelelim canim bence gayet iyi yasin ki mesleginde var bunda ne var bende 20 yasimda evlendim banada niye evlendin diyolar ama bosver takmaa kimseyi benim gibi seviyosaniz sozlenin ne olcak biz sevihoduk evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…