- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Annesi yokken gitmiyorum,annesi evdeyken onu görmek halini hatrını sormak için gidiyorum zaten.
Ne bileyim çağırıyolar gel sende diye bende gidiyorum saf mıyım biraz sanki
Yerinde olsam gitmem
Çok çok iyi insanlar.Sülale eskiden beri zaten tanışıyor.Kimse birbirine yabancı değil yani.Onlarda beni çok seviyor,bende onları çok seviyorum.
Bende bugüne kadar bi sakınca görmedim ama herkesin fikri farklı olabilir tabi saygı duymak lazım
Erkek arkadasin kac yasinda??
Bencede insanlar biraz fazla tepki gostermis. Bende 20 yasindayim 4 yildir iliskim var. Bizimde aileler tanisiyo bizde birbirimize gidip geliyoruz. Insanlar seni sevmese deger vermese yanlarinda gezdirmezlerdi. Her yere cagirmazlardi seni. Bende ayni sekildeyim. Gittikleri her yere cagiriyolar butun akrabariyla tanistiriyolar. Ama bende temkinli davraniyorum. Cagirdiklari her yere gitmiyorum onlarda anliyolar. Yuzyuze konusuyorum anlatiyorum onlara rahatsiz oluyosam rahatsiz oluyorum diyorum. Benim sevgilimin dedesi imam ona ragmen bizim surekli beraber olmamiza bisey demiyo hatta bana dede de diye tutturuyo ben demiyorum tabiki. Cunku onlar sen yanlarinda oldukca karakterini biliyolar. Benim annemde evlilik icin erken diyo ama ben istiyorum. Birbirinizi taniyosaniz seviyosunaz biseylerden eminseniz erken diye bisey yok. Hepimizin anasi babasi 14 yasinda evlenmemis mi ? Yine gezersin yine kiyafet alirsin yine eglenirsin. Zaten uzun suredir berabersiniz bunlarin hepsini suan onunla yapmiyomusunuz. Bide sizinki soz yani evlilikte degil. bende bu yil uniden mezun oluyorum. 2 yillik. Ve cok iyi bi sirketten is teklifi aldim maasida iyi. Bende eger evlilik karari alirsam caliscam. Yani hem ayaklarinin uzerinde durup hemde ciddi dusunebilirsin. Gayet normal. Ha ama evet tabikide ayaklarinin ustunde dur. Yoksa karsi taraf seni ezmezse bile sen kendini ezilmis hissedersin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama malesef yerimde değilsiniz ve ben gidiyorum işte herkesin karakteri yapısı farklı.
Ahaha
Ben biraz saf miyim diyen sensin noluyooo ?
Tövbe tövbe.
Tartismaya giderdim de neyse, sevgilinle mutluluklar .
Çok teşekkür ederim birden çok tepki aldım korktum Allahım ben napıyorum diye
Annem istemiyor derken annem söz istemiyor anlamında söyledim.
Liseden mezun oluyorum ama üni. okumayacağım zaten direk işe başlayacağım hemşirelik.
Tabikide hemen evlilik falan yok işte bunu anlatmaya çalışıyorum evlilik için daha çook var ben sadece utanıyorum arada bir resmiyet olmadan aileyle görüşmekten akrabalarına gelip gitmekten falan ama onlarıda kıramıyorum her yere çağırıyolar beni.
Söz olunca hemen herşey bitmiş mi oluyor ? Bi daha annemle bi yere gezmeye gidemecek miyim ? Kendime kıyafet alamayacak mıyım?
Babası söz yaparız falan dedi derken biz istedik babasıda mezuniyet olunca yapacağız dedi.Tarih falan bize kalmış bişey yani yine.
Hic oyle dusunme. Sen karakterini belli etmissin ki seni yanlarinda istiyolar . Hatta seni gelinleri olarak gormek istiyolar. Hangi anne baba dogru duzgun olmayan bi insani yaninda tasir ki. Bunu dusun. Sen iliskini gizli gizli yasamiyosun. Ama dedigim gibi once elimize bi is almaliyiz. Almaliyiz ki kimseye muhtac kalmayalim.
Canim birsey aorcam konuyla alakali deil ama ben orta okul mezunuyum aciktan hemsirelik okumak istiyorum hemsirelik icin uni okimak gerekmiyomu eger oleyse super ya ben hemsireligi seciyim mm
Canim birsey aorcam konuyla alakali deil ama ben orta okul mezunuyum aciktan hemsirelik okumak istiyorum hemsirelik icin uni okimak gerekmiyomu eger oleyse super ya ben hemsireligi seciyim mm
bence erken bu sefer de söz ve düğün arası çok zaman olacak aileler arası sorun yaşanma ihtimali daha fazla olacak. daha yaşın küçük söz için bence biraz daha bekle derim. senin iş durumun olacak sanırım peki sevgilin o ne iş yapacak okul durumu ne askerliği olacak vs daha çook iş var
Evliliği hemen düşünmüyorsan sözlenme ama bir seneye evlenirseniz sözlen derim ilişkiler uzadıkça olmuyor nedense
Ünv okul derken hayatının aşkından olabilirsin ama evliykende
okuyabilirsin
Sözlenip uzun seneler evlenmemek çok büyük risk sözlüyken ayrılmak kolay gelir çiftlere ama sözlenmiş ayrılmış damgası vururlar hemen adın çıkar
Okuyorsun,mesela ygs'den sayısal bölümden gerekli puanı alıp 2 senelik okuyabilirsin.
LG-P710 Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?