Sizce çok mu erken ?

Ya şu insanların tabuları beni öldürecek. İş olmalıymış okul bitmeliymiş cartmış curtmuş. Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz doğru insan olduğunu biliyorum. Birbirimizden eminiz. İkimizde öğrenci olmamıza rağmen yeterli parayı kazanıyoruz bu yaz nişanımız var. Sen insanlara bakma insanlar seninle yaşamıyor. Yok okulu bekle askerliği bekle onu bekle bunu bekle... Hayat ertelenmeyecek kadar kısa. Yeterince uzun süreli birlikteliğiniz olmuş gidin basın nikahı yahu! :)))

Bildigim kadariyla vardi hemsirelik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Azram aciktan okumak icin yine sinava girmen lazim. Ygsye galiba. Puanlari dusuk zaten. Yani ygs baraji 180 ama baraj altinda olan bolumler bile var. Eger uni.okuyosan sinava girmene gerek bile yok. Gidip kayit olabilirsin. Internetten açıköğretim puanlarina bak orda bulursun puani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence sozlenmende bi sakinca yok
isin çok guzelmi$, e damaat adayida çali$iyor
okuma durumu olmayinca evlenmendede sozlenmedede bi sakinca yok bence :)

peki evlilik için olgun görüyor musunuz sevgilinizi objektif olarak değerlendirdiğinizde. eğer öyleyse ve ilişkinizde sorun yoksa olabilir bence. hala erken olduğunu düşünüyorum ama siz hayatınızı bu şekilde yönlendirmişsiniz tercih tabiki sizin. olmaz diye bir şey yok. sadece enine boyuna mantıksal bir açıdan düşünün derim, duygusallığın yanında.

Üniversite meselesi maddi imkansızlıklar diyelim bende çok isterdim ama imkansız mecburen şimdilik çalışmam gerekiyor.Belki ileride açıktan üni okurum ama şimdilik düşünmüyorum.

Teşekkür ederim,ah bu sevgi olmasa zaten hayat çekilmez

Hahahaha
Sonunda kafam atıcak o olucak zatenn
Teşekkür ederim

Elinde mesleğinin olması demek Üniversite okumaman anlamına gelmiyor. Yüzük içinde acele etme Üniversiteye gidince emin ol fikrin değişecek o yüzden yüzük işine girme anneni dinle hem bence öyle onlarla her düğüne gezmeyede gitme. Kendini ağırdan sat. Bak burada yazan arkadaşlarıda dikkate al eminim hepsi tecrübeli insanlar 😊 sen okulunu bitir sonra yoluna bak 😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef okul ve iş günümüzde kadınların ayakta durması,kendini koruması için önemli bir mesele.
Bende böyle düşündüğümden yorum yapma gereği duydum :)
Askerliği bilemem :)
Mutluluklar bu arada :)

Teşekkür ederim ama şuanlık üni planım yok :)

madem aileye girip çıkıyorsun aranızda resmi birşey olsun sende rahatsız olmazsın ama 19 yaş çok küçük :/ annen haklı ama aileye girip çıkıyormuşsun. senin ne istediğin önemli rahatsız oluyorsan düğünlere falan gitme aile arasında görüş. dediğim gibi içinden ne gelmesi önemli karar senin

Son düzenleme:
Ben yaşının erken olduğunu düşünmüyorum , evlilik yaşı çok fazla ileri attı sözlenip üniversite okuyabilirsiniz ama mühim olan sizin ve ailenizin ne düşünüp ne hissettiği ya nişanlı gibi dolaşmayacaksınız yada en azından söz yüzüğü takacaksınız annenizin bu gezmelere izin verip söze sıcak bakmaması ters olmuş :26:

Ayakta durmanın kültürle alakalı olduğunu düşünüyorum. Kültürsüz kadın kocası olmadan yaşayamayacağını düşünür.

Teşekkür ederim. :)

bence çok erken. hele bir okul bitsin, bir işe başla, kendi ayağının üstünde dur biraz. ondan sonra söz nişan düşün derim... bir de sevgilinin ailesine devamlı gidip gelmek ya da sık sık onlarla düğüne falan gitmek ne bileyim bana da çok gereksiz geldi. bir arkadaş kendini ağırdan sat biraz demiş, aynen katılıyorum ona...

Annesi yokken gitmiyorum,annesi evdeyken onu görmek halini hatrını sormak için gidiyorum zaten.
Ne bileyim çağırıyolar gel sende diye bende gidiyorum saf mıyım biraz sanki

Şimdiden bu kadar içli dışlı olursan ileride ben ne yaptım diyebilirsin tamam onlar seni çağırıyor ama sen her çağırdıklarında gitme hemşireymişsin yarın bir gün söz takarsın yada evlenirsin nöbetin olur kendi evinde eşinle vakit geçirmek istersin ama eşinin ailesi seni rahat bırakmayabilirler her zaman kendilerine gelmeni isterler bu sefer sen ben çalışıyorum nöbetim var evimde vakit geçirmek istiyorum dersen o zaman sen kötü gelin olursun yaşın henüz genç bazı olaylar şimdi toz pembe gelir,bdv eşi ve eşinin ailesi bölümünü oku bir istersen mesafe her zaman iyidir mesafeli olursan kazanan sen olursun.

Yasin icin kucuk ama iliskin icin degil. Annen ve babamdan fikir almalisin en guzel fikiri onlar verirler sana.

Yasin icin kucuk ama iliskin icin degil. Annen ve babamdan fikir almalisin en guzel fikiri onlar verirler sana.

Çok teşekkür ederim.Babamla konuştum oda sen bilirsin sen nasıl mutlu olacaksan dedi Annem hala tereddütte biraz ama onlarda ben mutlu olacaksam herşeyi yaparlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…