Açıktan nasıl oluyo inanın hiç bi bilgim yok.Benim örgün olduğu için üni okumam gerekmiyor.Yani tabiki okusam daha kariyer yaparım daha fazla para alırım ama imkanlar işte. Eğer açıktan lise döneminde hemşirelik varsa tabikide liseyi bitirip diplomanızı alıp mesleğinizi yapabilirsiniz.
Haklısınız ama sevgilim çalışıyor şuan zaten bende işe girince bi söz yapalım istiyoruz sonra askere gidicek dönüncede nişan düğün diye düşündük sevgilimle tabi bu bizim düşüncemiz daha
Uni okumadan olmazmi ? He bide konumuza gelelim canim bence gayet iyi yasin ki mesleginde var bunda ne var bende 20 yasimda evlendim banada niye evlendin diyolar ama bosver takmaa kimseyi benim gibi seviyosaniz sozlenin ne olcak biz sevihoduk evlendik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya şu insanların tabuları beni öldürecek. İş olmalıymış okul bitmeliymiş cartmış curtmuş. Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz doğru insan olduğunu biliyorum. Birbirimizden eminiz. İkimizde öğrenci olmamıza rağmen yeterli parayı kazanıyoruz bu yaz nişanımız var. Sen insanlara bakma insanlar seninle yaşamıyor. Yok okulu bekle askerliği bekle onu bekle bunu bekle... Hayat ertelenmeyecek kadar kısa. Yeterince uzun süreli birlikteliğiniz olmuş gidin basın nikahı yahu! :)))
Elinde mesleğinin olması demek Üniversite okumaman anlamına gelmiyor. Yüzük içinde acele etme Üniversiteye gidince emin ol fikrin değişecek o yüzden yüzük işine girme anneni dinle hem bence öyle onlarla her düğüne gezmeyede gitme. Kendini ağırdan sat. Bak burada yazan arkadaşlarıda dikkate al eminim hepsi tecrübeli insanlar 😊 sen okulunu bitir sonra yoluna bak 😉😉Annem istemiyor derken annem söz istemiyor anlamında söyledim.
Liseden mezun oluyorum ama üni. okumayacağım zaten direk işe başlayacağım hemşirelik.
Tabikide hemen evlilik falan yok işte bunu anlatmaya çalışıyorum evlilik için daha çook var ben sadece utanıyorum arada bir resmiyet olmadan aileyle görüşmekten akrabalarına gelip gitmekten falan ama onlarıda kıramıyorum her yere çağırıyolar beni.
Söz olunca hemen herşey bitmiş mi oluyor ? Bi daha annemle bi yere gezmeye gidemecek miyim ? Kendime kıyafet alamayacak mıyım?
Babası söz yaparız falan dedi derken biz istedik babasıda mezuniyet olunca yapacağız dedi.Tarih falan bize kalmış bişey yani yine.
Ya şu insanların tabuları beni öldürecek. İş olmalıymış okul bitmeliymiş cartmış curtmuş. Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz doğru insan olduğunu biliyorum. Birbirimizden eminiz. İkimizde öğrenci olmamıza rağmen yeterli parayı kazanıyoruz bu yaz nişanımız var. Sen insanlara bakma insanlar seninle yaşamıyor. Yok okulu bekle askerliği bekle onu bekle bunu bekle... Hayat ertelenmeyecek kadar kısa. Yeterince uzun süreli birlikteliğiniz olmuş gidin basın nikahı yahu! :)))
bence sozlenmende bi sakinca yok
isin çok guzelmi$, e damaat adayida çali$iyor
okuma durumu olmayinca evlenmendede sozlenmedede bi sakinca yok bence :)
Elinde mesleğinin olması demek Üniversite okumaman anlamına gelmiyor. Yüzük içinde acele etme Üniversiteye gidince emin ol fikrin değişecek o yüzden yüzük işine girme anneni dinle hem bence öyle onlarla her düğüne gezmeyede gitme. Kendini ağırdan sat. Bak burada yazan arkadaşlarıda dikkate al eminim hepsi tecrübeli insanlar 😊 sen okulunu bitir sonra yoluna bak 😉😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin
Malesef okul ve iş günümüzde kadınların ayakta durması,kendini koruması için önemli bir mesele.
Bende böyle düşündüğümden yorum yapma gereği duydum :)
Askerliği bilemem :)
Mutluluklar bu arada :)
Annesi yokken gitmiyorum,annesi evdeyken onu görmek halini hatrını sormak için gidiyorum zaten.
Ne bileyim çağırıyolar gel sende diye bende gidiyorum saf mıyım biraz sanki
Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin
Yasin icin kucuk ama iliskin icin degil. Annen ve babamdan fikir almalisin en guzel fikiri onlar verirler sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?