Annem istemiyor derken annem söz istemiyor anlamında söyledim.
Liseden mezun oluyorum ama üni. okumayacağım zaten direk işe başlayacağım hemşirelik.
Tabikide hemen evlilik falan yok işte bunu anlatmaya çalışıyorum evlilik için daha çook var ben sadece utanıyorum arada bir resmiyet olmadan aileyle görüşmekten akrabalarına gelip gitmekten falan ama onlarıda kıramıyorum her yere çağırıyolar beni.
Söz olunca hemen herşey bitmiş mi oluyor ? Bi daha annemle bi yere gezmeye gidemecek miyim ? Kendime kıyafet alamayacak mıyım?
Babası söz yaparız falan dedi derken biz istedik babasıda mezuniyet olunca yapacağız dedi.Tarih falan bize kalmış bişey yani yine.
Çok çok iyi insanlar.Sülale eskiden beri zaten tanışıyor.Kimse birbirine yabancı değil yani.Onlarda beni çok seviyor,bende onları çok seviyorum.
Bende bugüne kadar bi sakınca görmedim ama herkesin fikri farklı olabilir tabi saygı duymak lazım
Şimdiden bu kadar içli dışlı olursan ileride ben ne yaptım diyebilirsin tamam onlar seni çağırıyor ama sen her çağırdıklarında gitme hemşireymişsin yarın bir gün söz takarsın yada evlenirsin nöbetin olur kendi evinde eşinle vakit geçirmek istersin ama eşinin ailesi seni rahat bırakmayabilirler her zaman kendilerine gelmeni isterler bu sefer sen ben çalışıyorum nöbetim var evimde vakit geçirmek istiyorum dersen o zaman sen kötü gelin olursun yaşın henüz genç bazı olaylar şimdi toz pembe gelir,bdv eşi ve eşinin ailesi bölümünü oku bir istersen mesafe her zaman iyidir mesafeli olursan kazanan sen olursun.
Ya şu insanların tabuları beni öldürecek. İş olmalıymış okul bitmeliymiş cartmış curtmuş. Sevgilimle 6 aydır birlikteyiz doğru insan olduğunu biliyorum. Birbirimizden eminiz. İkimizde öğrenci olmamıza rağmen yeterli parayı kazanıyoruz bu yaz nişanımız var. Sen insanlara bakma insanlar seninle yaşamıyor. Yok okulu bekle askerliği bekle onu bekle bunu bekle... Hayat ertelenmeyecek kadar kısa. Yeterince uzun süreli birlikteliğiniz olmuş gidin basın nikahı yahu! :)))
Bencede insanlar biraz fazla tepki gostermis. Bende 20 yasindayim 4 yildir iliskim var. Bizimde aileler tanisiyo bizde birbirimize gidip geliyoruz. Insanlar seni sevmese deger vermese yanlarinda gezdirmezlerdi. Her yere cagirmazlardi seni. Bende ayni sekildeyim. Gittikleri her yere cagiriyolar butun akrabariyla tanistiriyolar. Ama bende temkinli davraniyorum. Cagirdiklari her yere gitmiyorum onlarda anliyolar. Yuzyuze konusuyorum anlatiyorum onlara rahatsiz oluyosam rahatsiz oluyorum diyorum. Benim sevgilimin dedesi imam ona ragmen bizim surekli beraber olmamiza bisey demiyo hatta bana dede de diye tutturuyo ben demiyorum tabiki. Cunku onlar sen yanlarinda oldukca karakterini biliyolar. Benim annemde evlilik icin erken diyo ama ben istiyorum. Birbirinizi taniyosaniz seviyosunaz biseylerden eminseniz erken diye bisey yok. Hepimizin anasi babasi 14 yasinda evlenmemis mi ? Yine gezersin yine kiyafet alirsin yine eglenirsin. Zaten uzun suredir berabersiniz bunlarin hepsini suan onunla yapmiyomusunuz. Bide sizinki soz yani evlilikte degil. bende bu yil uniden mezun oluyorum. 2 yillik. Ve cok iyi bi sirketten is teklifi aldim maasida iyi. Bende eger evlilik karari alirsam caliscam. Yani hem ayaklarinin uzerinde durup hemde ciddi dusunebilirsin. Gayet normal. Ha ama evet tabikide ayaklarinin ustunde dur. Yoksa karsi taraf seni ezmezse bile sen kendini ezilmis hissedersin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 yaş büyük benden 20
19 yasinda evlilik dusunenleride bunu destekleyen aileleride anlamiyorum
Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin
ablasıyla mısafırlıklere gıdıp bu yasta yuzuk takacagına gıtme kafaya takma..senın yasındayken benım po..pomda pireler uçuyordu.. hayat bana guzeldı ne bu evlenme merakı kendıne gel ya bı daha genc olmıcaksın kocaya doyarsın takkene koyarsın
Erken değil canım evlen de gör ebenin fotoğrafını
erkek de 20 yaşındaymış yahu. yani daha ergenlikten çıkmış değil, karakterin, kişiliğin oturma zamanı. ne aceleniz var bu kadar ya? evlilik oyun değil yahu... çok kolay sanmışsınız evliliği...
Evliliği hemen düşünmüyorsan sözlenme ama bir seneye evlenirseniz sözlen derim ilişkiler uzadıkça olmuyor nedense
Ünv okul derken hayatının aşkından olabilirsin ama evliykende
okuyabilirsin
Sözlenip uzun seneler evlenmemek çok büyük risk sözlüyken ayrılmak kolay gelir çiftlere ama sözlenmiş ayrılmış damgası vururlar hemen adın çıkar
Merhaba arkadaşlar size çok ihtiyacım var nolur bana akıl verin.
Ben 19 yaşındayım ve 4 senelik bi ilişkim var.Aileler tanışıyor zaten ve sürekli görüşüyor.Sevgilimin babası mezun olunca söz yapmak istiyor.Önümüzdeki haftada mezun oluyorum nasip kısmetse.Ama annem bu söz işini pek desteklemiyor sanki.Biraz yaşımdan dolayı erken geliyor sanırım onada.Ama zaten söz işini hemen evlenmek için istemiyoruz.Ben sürekli onların evine girip çıkıyorum,annesiyle ablasıyla sürekli görüşüyorum,hatta ablası canım ciğerim.Onlarla birlikte sürekli düğünlere,misafirliğe gidiyorum ve açıkçası biraz yüzüm düşüyor arada bi resmiyet olmadan bu kadar samimiyet olunca bu yüzdende en azından bi yüzük istiyoruz.Ama kafam çok karışık.Sizce ne yapmalıyım nolur bişeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?