- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Ben 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize
Bence kilonuz çok iyi.vucut kitle indeksine gore zayifsiniz zaten.biraz kas yapmaya ihtiyaciniz vardır belki.
Eşiniz de biraz saçmalamiş.
Evet fazla kilonuz var fakat kurtulması çok kolay gece midenizi aç yatırın ve göreceksiniz kısa sürede zayıflamış olacaksınızBen 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize
Kitle indeksi normal diyor.düşük kilolu olmak çok saglikli değil ya hani normal olma araligi, bence ideal kilo demektir.normal kilolu kişiye de şişman demem zayif derim ben.vücut kitle indeksine göre zayıf değil, yanlış mı biliyorum diye dönüp tekrar baktım, normal kilo diyor ama ideal kilo 57 diyor 165 cm boy için
Kitle indeksi normal diyor.düşük kilolu olmak çok saglikli değil ya hani normal olma araligi, bence ideal kilo demektir.normal kilolu kişiye de şişman demem zayif derim ben.
Zayif olmak tartida az cikmak önemli değil.yağ orani kas orani önemli.sizi şişman gösteren veya zayif gösteren aradaki farktir.(bu mesaji koni sahibine yazdim)
Diyetisyene gittim bana 5 kilo vermem gerektigini sonrasinda ideal kilomu korumami soyledi kilomu gostermedigimi soyluyorlar kemik agiriligi denen birsey varmis ondan kilonu gostermiyor olabilirsin dedi evet bn kim ne derse desin fazla.kilom oldgnu biliyorum evlenmeden once 51 kiloydum ve simdi bu halimi gorunce takinti haline geldi kilo165 boya 50 kilo iyidir .ama doğum yapmissaniz 57 en fazla
Evet biraz öyle oldu.benden kaynaklandı aslinda,sizin dediginiz gibi de anlasiliyor.anladım
terimleri farklı yerlerde kullanıyoruz demek ki
evet sadece gobegimden ve basenlerimden rahatsizim ve bunun icin yapabilecegim birsey varsa tavsiye almak istiyorum bilgisi olanlar fazla kilolari olup kilodan kurtulanlar evlenene kadar hic 63 kilo nedir bilmedim evelenince ve dogum yapinca da boyle olunca cok takinti yaptiBence boyunuza göre gayet uygun kilonuz.Belki bölgesel kilo alımınız varsa o yüzden rahatsız olmuştursunuz.
Göbek için en iyi bilinen ve etkili yöntem mekik.Yoğurt kürünün de bayağı methini duydum.evet sadece gobegimden ve basenlerimden rahatsizim ve bunun icin yapabilecegim birsey varsa tavsiye almak istiyorum bilgisi olanlar fazla kilolari olup kilodan kurtulanlar evlenene kadar hic 63 kilo nedir bilmedim evelenince ve dogum yapinca da boyle olunca cok takinti yapti
Cok cirkin evet odaklansam ne degisecek karsimdaki guzel iyi laftan sozden anlamadiktan sonraBana göre ideal kilonuz 52 filan, ama eşinizin söyledikleri hiç hoş değil.
Kilonuzdan ziyade buna odaklanmanızı tavsiye ederim ben.
Söylediği şey çok çirkin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?