sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

Cok cirkin evet odaklansam ne degisecek karsimdaki guzel iyi laftan sozden anlamadiktan sonra
Ne bileyim be canım anlar sandım, neticede şu an da şişman değilsin, ona bir evlat vermişsin, kilo bir şekilde verilir yani zaten istiyorsun sende koyvermemişsin ki , özenlisin yani.
Çok gençsin zaten , bilemedim yani.
İnşallah istediğin ideal kilona ulaşırsın.

Seker kullanmyrum cay vs de bugun aci cehre diye bir bitkisel cay aldim onu deneyecegim sabahlari genelde yesil cay kullaniyorum ama benim cok afedersniz kabizlik sorunumda var onu da bir turlu cozume ulastiramadim

Cok tesekkur ederim .. Evet esim fazlasiyla kaba guzel konussanda anlamiyor malesef herkese Rabbim halden anlayan guzel iyi ahlakli es nasip etsin

Seker kullanmyrum cay vs de bugun aci cehre diye bir bitkisel cay aldim onu deneyecegim sabahlari genelde yesil cay kullaniyorum ama benim cok afedersniz kabizlik sorunumda var onu da bir turlu cozume ulastiramadim
bence daha çok su içmeyi alışkanlık edinin
su herşeyi çözümü vucuttaki.
cildinize sindiriminize kilo vermenize herşeye etkisi var.
ekmekte yememek gerek. aç mideyle uyumakta sabaha etkisini göstermiş oluyo görünümde tabi kilo vermek degil hafif hissetmekte güzel

Madembu kadar rahatsizsiniz neden 2 gun diyet e. Gune yemek? 10 gun disinizi siksaniz zaten aliskanlik kazanip mideyi kuculteceksiniz

Bana göre en az 10 kilo vermelisiniz.

Evet fazla kilonuz var fakat kurtulması çok kolay gece midenizi aç yatırın ve göreceksiniz kısa sürede zayıflamış olacaksınız
Pardon midenizi aç yatirin derken uzun bi süre aç kalıp o açlıkla yatmaktan mi bahsettiniz acaba anlayamadim

Canım senin asıl derdin kiloların değil vücudunun biçimsiz olması, göbeğinin olması dışardan iyi göründüğüne eminim ama o insanlar içini göremiyo
Çok sorun etme dicem ama spordan başka çaren yok

Eşin aleni saçmalamış,canından can verdiğin bir insanı doğurmuşsun.Onun da canı ayrıca.Çevrende gördüğün zayıfları eşin de görüyor ve kıyaslıyor olabilir ya da takıntılı olabilir bu konuda.Ona laf söyletene kadar bekleme bir daha.

Çocuk doğurabilen insan-bana göre mucizedir çook büyük özveridir-nasıl kilo veremez,ball gibi verirsin iste yeter ki.Bahanelerin varsa da at kafandan.Kendin için zayıfla.

Sen kİloluysan ben obez sayılırım

Caya sifir seker de cok saglikli degil canim.. Ucunu degdirmekle de olsa az bi seker lazimmis cayin zehirini kirmak acisindan..

Bence sizin sıkıntınız sıkılaşamamak...Vücudunuzda ki yağ oranına ve kas oranına göre değişir nasıl göründüğünüz. Bence spora vakit ayırmaya çalışın.

Kesinlikle spor yapman, biraz da yedigine, ictigine dikkat etmen gerekiyor. Ote yandan su " bu boya kac kilo olmali" muhabbetlerinden uzaklasin. Onemli olan vucuttaki yag-kas orani. Basitce soyle anlatayim, 1 kg yag mi daha cok hacim kaplar, 1 kg kas mi? Tabi ki yag. O yuzden de vucut sporla sıkı hale gelir, yeterli kas orani saglanirsa tartida gordugun rakam fazla bile olsa ince gorunursun. Zaten uzun vadede saglikli bir kemik yapisina sahip olmak icin yeterli kas dokusuna sahip olmak gerekir

Onemli olan bizim ne dusundugumuz degil ki sizin kendinizi kilolu bulup bulmamaniz.
Arkadaslar da yazmis sizin boy ve kilonuzda 36 beden olmak da var 40 beden olmak da, ne kadar protein agirlikli beslenirseniz ve spor yaparsaniz kas oraniniz o derece artar ve fit gorunursunuz. Tartidaki rakama degil aynadaki goruntunuze bakin ve nasil mutluysaniz orda sabitleyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…