- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Bence de kilonuz gayet iyi kilonuzu koruyun kendinize eziyet etmeyin. Kendinizi sevin :)Ben 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize
kilon çok fazla değil yani stres yapmaya değecek kilo da değilsinBen 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize
Yat kalk şükretBen 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize
Nasıl verdiniz neler yaptınız anlatabilir misiniz bıraz ?1.57 boyundayım ve 64 kiloyum. 13kg verdim ve diyetime devam ediyorum..
39 kilodan 77 ye kadar çıktıgım için her kilomu ve gorunusumu hatırlıyorum. Hedefim 57 çünkü bana en yakışan kilo buydu. 36 -38 beden giyiyordum 57 iken. Yani ben 1.57 iken 57 kiloyu kendime yakıştırıyosam siz benim idelomsunuz☺ gerçi şuda var , dogum yapınca eski kilonuza donsenizde vucutta deformasyon oldugu için fazlalık gozukebilir. Bence akşamları hafif az çeşit yiyip birazda yuruyuş ve karın egzersizi yapsanız istediginiz olçülere gelmeniz çok degil..bende diyet yapamıyordum ve kilo verme surecim çok zayıf benim yediğimi ve sporumu başkası yapsaydı eminim 13 degil 20 kg verirdi..emin ol başlarda çok zorluyor ben en son 5 de akşamı yiyip kesiyorum gece karnımın gurultudundan uyuyamadıgım çok oldu ama 2 hafta gibi bi zaman sonra alışıyo mideniz az yemeye ve kilo verdikçe o hafifliği hissettikçe motive oluyosunuz.
İlk iki hafta bünye ve mideyi hazırlamak için 6 dan sonra su harici bir şey içmeyin Onuda abartmadan gün bitimine kadar iki buçuk litreden fazla olmayacak şekilde üçüncü haftada saat dörtten sonra hiç bir şey yemiyorsunuz ilk ay incelme ve gözle görülür kilo kaybı ikinci ayda hemen hemen üç günde kişiye görede değişiyor fakat birer ikişer kilo kaybediyor vucüt çok kişi tarafından denenmiş kesin zayıflama yöntemi birde ilk ay ekmek çok az tüketilir ikinci ayda iki dilim sadece sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok uygularsanız gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim bu yöntem göbek ve basende çok etkili kolay gelsinIkinci ogunu saat kaçta yememiz gerekiyor onu öğrenmek istemiştim aslinda
Ay ne güzel konusmussun ama bu nasil uygulanacak açlıktan ölme me garantisi var mi:)))İlk iki hafta bünye ve mideyi hazırlamak için 6 dan sonra su harici bir şey içmeyin Onuda abartmadan gün bitimine kadar iki buçuk litreden fazla olmayacak şekilde üçüncü haftada saat dörtten sonra hiç bir şey yemiyorsunuz ilk ay incelme ve gözle görülür kilo kaybı ikinci ayda hemen hemen üç günde kişiye görede değişiyor fakat birer ikişer kilo kaybediyor vucüt çok kişi tarafından denenmiş kesin zayıflama yöntemi birde ilk ay ekmek çok az tüketilir ikinci ayda iki dilim sadece sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok uygularsanız gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim bu yöntem göbek ve basende çok etkili kolay gelsin
Size bi bes kilomu verebilirim istersenizbenim almaya çalıştığım kiloyu vermye çalışıyolar bu nası iş
olur yanlız 3 kg olsun şimdilik duruma göre yine isrterimSize bi bes kilomu verebilirim istersenizbende zayiflamaya calisiyorum ama nafile
kilo almakta kilo vermekte cok zorolur yanlız 3 kg olsun şimdilik duruma göre yine isrterim
ah ah inş kendimi bildim bileli almaya çalışıyorum ama nafile olmuyokilo almakta kilo vermekte cok zorinsallah basarili olur herkes bu konuda
ahha ahh bes alti senenye kadar bende cok idealdim ama bu pco ve insülin direnci beni mahfetti veremiyorum ne olsa düzenli sporda yapiyorum ama yanlis giden bi seyler varah ah inş kendimi bildim bileli almaya çalışıyorum ama nafile olmuyo
ovv evet zor senin kg vermen kv dede var fenna yani durumu diyet falan da yapamıyosun dimiahha ahh bes alti senenye kadar bende cok idealdim ama bu pco ve insülin direnci beni mahfetti veremiyorum ne olsa düzenli sporda yapiyorum ama yanlis giden bi seyler var
Dediğim gibi benim metobolizmam yabaş çalışıyor ve kronik kabızlıgım var bu yuzden 3 ogunlu ara ogunlu diyetler bana zor geldi. Çok yavaş verdiğim için sıkılıp bırakıyodum.Nasıl verdiniz neler yaptınız anlatabilir misiniz bıraz ?
cok yemem aslinda ama meyveyle aram fena ona ket vurmam lazimovv evet zor senin kg vermen kv dede var fenna yani durumu diyet falan da yapamıyosun dimi
meyve kilo yapıyo mu yavcok yemem aslinda ama meyveyle aram fena ona ket vurmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?