sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

Bence de kilonuz gayet iyi kilonuzu koruyun kendinize eziyet etmeyin. Kendinizi sevin :)

kilon çok fazla değil yani stres yapmaya değecek kilo da değilsin

önümüz yaz ufaklığın peşinde koşmaktan bitap düşerken bi yandan da zayıflarsın merak etme kafana takılan o 2-3 kiloyu da öyle verirsin

1.57 boyundayım ve 64 kiloyum. 13kg verdim ve diyetime devam ediyorum..
39 kilodan 77 ye kadar çıktıgım için her kilomu ve gorunusumu hatırlıyorum. Hedefim 57 çünkü bana en yakışan kilo buydu. 36 -38 beden giyiyordum 57 iken. Yani ben 1.57 iken 57 kiloyu kendime yakıştırıyosam siz benim idelomsunuz☺ gerçi şuda var , dogum yapınca eski kilonuza donsenizde vucutta deformasyon oldugu için fazlalık gozukebilir. Bence akşamları hafif az çeşit yiyip birazda yuruyuş ve karın egzersizi yapsanız istediginiz olçülere gelmeniz çok degil..bende diyet yapamıyordum ve kilo verme surecim çok zayıf benim yediğimi ve sporumu başkası yapsaydı eminim 13 degil 20 kg verirdi..emin ol başlarda çok zorluyor ben en son 5 de akşamı yiyip kesiyorum gece karnımın gurultudundan uyuyamadıgım çok oldu ama 2 hafta gibi bi zaman sonra alışıyo mideniz az yemeye ve kilo verdikçe o hafifliği hissettikçe motive oluyosunuz.

Yat kalk şükret Ben 21 yasındayım 165 boy 65 kilo bomba gibiyim doğum yapmış halimi düşünemiyorum banada saçmalama sen kilolu değilsin diyorlar ama 3-4 aylık bir hamile göbeğim var resmen zayıflayamıyorumda irademe sahip çıkamıyorum yemek yapmaya ve yemeye bayılıyorum. Yani üzülme durumun gayet iyi ayda 1 kilo versen bile yeter kız sana

Nasıl verdiniz neler yaptınız anlatabilir misiniz bıraz ?

Ikinci ogunu saat kaçta yememiz gerekiyor onu öğrenmek istemiştim aslinda
İlk iki hafta bünye ve mideyi hazırlamak için 6 dan sonra su harici bir şey içmeyin Onuda abartmadan gün bitimine kadar iki buçuk litreden fazla olmayacak şekilde üçüncü haftada saat dörtten sonra hiç bir şey yemiyorsunuz ilk ay incelme ve gözle görülür kilo kaybı ikinci ayda hemen hemen üç günde kişiye görede değişiyor fakat birer ikişer kilo kaybediyor vucüt çok kişi tarafından denenmiş kesin zayıflama yöntemi birde ilk ay ekmek çok az tüketilir ikinci ayda iki dilim sadece sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok uygularsanız gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim bu yöntem göbek ve basende çok etkili kolay gelsin

Ay ne güzel konusmussun ama bu nasil uygulanacak açlıktan ölme me garantisi var mi:)))

55 olsanız iyi olur.
Abartı bir kilo yok da kilodan daha değerli eşinizin kabalığı var.
Neden böyle konuşmasına izin veriyorsunuz?
O sizin özgüveninizi kırdıysa siz de zaafı olan bir şeyden vurun onu.
Acı çehre filan da kullanmayın.
Ayrıca herkesin bünyesi farklı.
Şunu yap bunu yap diye yönlendirmeler çok yanlış.
Kimisine karbonhidrat iyi gelir kimisine protein.
Ekmek yeme diyen olmuşda ben 15 kilo verdim günde 6 dilim ekmek vardı.
Bilinçizce yönlendirmelerdense bir uzmana görünün

ah ah inş kendimi bildim bileli almaya çalışıyorum ama nafile olmuyo
ahha ahh bes alti senenye kadar bende cok idealdim ama bu pco ve insülin direnci beni mahfetti veremiyorum ne olsa düzenli sporda yapiyorum ama yanlis giden bi seyler var

ahha ahh bes alti senenye kadar bende cok idealdim ama bu pco ve insülin direnci beni mahfetti veremiyorum ne olsa düzenli sporda yapiyorum ama yanlis giden bi seyler var
ovv evet zor senin kg vermen kv dede var fenna yani durumu diyet falan da yapamıyosun dimi

Nasıl verdiniz neler yaptınız anlatabilir misiniz bıraz ?
Dediğim gibi benim metobolizmam yabaş çalışıyor ve kronik kabızlıgım var bu yuzden 3 ogunlu ara ogunlu diyetler bana zor geldi. Çok yavaş verdiğim için sıkılıp bırakıyodum.
Şöyle yapıyorum
En başta her yemekte asitli içecek tuketirdim bunu kestim tamamen ve artık içemiyorum içim almıyor

Kahvaltı yapmayıp akşamustu yemeye başlardım. Şimdi azda olsa yiyorum

Gece geç saate kadar ıvır zıvır yerdım. Şimdi 5 te akşam yemegini yiyorum ve sonrasında acıkırsam tek yiyecegim yogurt

Gunde 2 dilim hakkı koyuyorum kendime ve en aç oldugum oğün hangisiyse ozaman ekmek yiyorum.ekmek yerine başka karbonhidrat almıyorum yani degişiklik yapmıyorum çünkü ben çavdar ek egi yedim zaman daha tok kalıyorum. 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav yerine geçiyo ve 2 kaşık pilav bana fos tokluk yapıyor.

Kahvaltıda 2 bazen 1 haslanmış pulbiberli yumurta
İstediğşm kadar domates , zeytin , biber , yeşillik ve peynir yiyorum.

5 e kadar ara oğün olarak
Sınırsız yoğurt (evyapımı)
Şekersiz Turk kahvesi
Ceviz , badem bikaçtane

5 dede akşam için ne yemek yaptıysam 1 tabak yiyorum

5 den sonrada acıkırsam 7 ye kadar elma yada yogurt yiyorum.

Şekeri çayda kesrmedim ama azalttım ve mumkun oldugunca az içiyorum.
Kahveyı ise şekersiz içebildiğim için 2 fincan içiyorum ve bu hem iştahımı bastırıyor hemde tatlı ihtiyacımı kesiyor.

Kaçamaksa yapmıyorum çünkü canım ne yemek istiyosa kalorili olarak diyim, az miktarda dogru zamanda yıyorum.
Önemli olan neyi nezaman ve nekadar yediğin

Bu arada gunde 7.000 adım atıyorum geçtiği oluyor ama altına düşmemeye çalışıyorum. Erken kalkmakta işin sırrı uyku beni şişiriyor. Akşamlarıda 10 dk egzersiz yapıyorum. Dun sporada başladım işallah hızlanacak vermem çünkü 1 aydır diyeti bozmadıgım halde 64 de çakılı kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…