Ben 23 yasindayim boyum 1.65 kilom ise 63 evliyim 2 yasinda bir kizim var hamile kaldigimda 57 kiloydum sigara kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince sigarayi birden birakmak zorunda kaldim bebegime zarar vermemek icin ve kendimi yemek yemeye ozelliklede cerez yemeye verdim gelin gorun ki doguma 86 kiloyla gittim 2 yilda ancak bu kadar verebildim sezeryan oldum ve hala gobegim var bu durumdan asiri derecede rahatsizim ve bir turlu diyet yapamiyorum 2 gun yapiyorum sonra dayanamayip yiyorum cevremdekiler asiri bir kilon yok deselerde icim rahat etmiyo sizce boyuma gore kilom nasil birde kk sorup zayiflama icin oneriler almak fazla kilom olup olmadgni ogrenmek istedim gercekten bu durum takinti haline geldi cevremde dogum yapip formunu koruyan bir suru bayan var ve onlari gordukce kendimi cok sisman hissediyorum esimde babaannem.gbi oldun deyip dalga geciyor dalga gecilecek kadar cok mu kilom lutfen bi akil verin onerilerinz ve tavsiyeleriniz de varsa lutfen soyleyin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize