sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

Evet canım meyve gündüz daha iyi elbette katılıyorum, ben karataya pek yanaşmıyorum dengeli beslenmeye çalışıyorum ama kilo fazlam da yok şuan ondan. İlle akşam meyve yiyeceksem de yoğurtla yiyorum çok güzel tok tutuyor o zaman ben aldığımda da bugdaydan kilo aldım ekmekten poğaçadan börekten hala kendimi kısıtlamam arada yerim ama abartınca karın kesinlikle büyüyor hiç şaşmıyor

Benim de hiç kilo sorunum olmadı ama şeker beter bişey

Çok yoğun spordan kastınız hangi spor? Haftada kaçkez? Ve hergün ne kadar süreyle?

Aynen kastettiğim kesinlikle buydu. Tebrik ederim arkadaşım seni
Bir kızın blogunda görmüştüm ben de, 56 civarı bir kiloda olmasına rağmen çok kalın bir bele sahipken ağırlık direnç egzersizleri ile 64 kiloya çıkmış ama taşş gibi olmuştu çünkü çok az kasa sahipmiş önceden. En az on santim incelmiştir sanırım, 34 bedene düşmüştü oysa 64 kilo olmuştu... Öyle kaslı cirkin bir görüntüsü de yoktu kesinlikle

Kastettiğim buydu arkadaşlar 64 değil de 62.5 miş. O kadar mesajı boşa yazmışım resim özetliyor. Böyle durumlarda en iyisi spor yani biraz da direnç egzersizi hafif ağırlık vs bana kalırsa, tabi genel anlamda sağlıklı beslenerek.

Çok yoğun spordan kastınız hangi spor? Haftada kaçkez? Ve hergün ne kadar süreyle?
Sabah erkenden gidip hocayla birlikde fitness tarzı yapıyordum 1 saat tüm vucudümü çalıştırıyordu çalışmayan kas kalmıyordu arada ağırlıkda kaldırtıyordu akşam saatide kendim gidip kardio çalışıyordum yine 1 saat koşu yürüme kürek çekme iple gerilme gibi işte spor salonunda bulunan herşeyi 10-15 dk arası kullanıyordum 1 yılın sonunda kusursuz bir vucuda sahip olmuştum ve kilom hiç değişmedi bide çok fazlada kısıtlama yapmadım yediklerimde sadece suyu çok içtim hergün en az 3 litreyi bitirdim hepsi bu kadardı

Aynı boydayız ve ben 60 kiloyum. Kilolu değilim, giydiğim kıyafet cuk diye oturur. Hani arkadaşlar demiş ya evet çok fazla kilonuz diye öyle bir şey yok. Kilolu değilim dedim çünkü etim sıkı, halk tabiri ile cıvık değil. O yüzden yağlı ve şekerli şeyleri azaltın. En basitinden bir yere mi gideceksiniz zamanınız varsa yürüyün, bunu alışkanlık edin yarım saat ile başlayın sonra yükseltin bu süreyi.

Teşekkürler cevabınız için,fitness yani..benimde kilom iyi sadece sıkılaşmak ve kas oranımı artırmak istiyorum bu sebeple bu hafta pilatese başlamayı düşünüyorum tekrar..bir dönem bende sizin ki gibi çok yoğun fittness yaptım ama pek birşey farketmedi çünkü zaten vücudum çok sıkıydı ve diette yapmıyodum.Yine diet yapmıyorum boyum 1.70 kilom 53-54 zaten ..inşallah aynı başarıyı bende yakalarım..su içme sorunumda var mesela şimdi size yazarken bugün daha hiç içmediğimi farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…