- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi raindancer
-
Ben o kadar kötü düşünemem. Eşimin aile ilişkilerini laubali olmadığı müddetçe kısıtlayamam.valla akrabasıyla olsa bile izin vermem. çok istiyosa benimle oynasın ya da başka bi erkek arkadaşıyla. yengesiyle kaçan mı dersin kuzenine yan gözle bakan mı dersin. çok kötü bir dünyada yaşıyoruz
bence bu kötü düşünce değil. hele de cevrede o kadar kötü olaylar varken. dikkatli olmak lazım. siz ve eşiniz kötü şeyler düşündürecek ortam yaratmazsanız bu tür zorluklarla karşılaşmazsınız.Ben o kadar kötü düşünemem. Eşimin aile ilişkilerini laubali olmadığı müddetçe kısıtlayamam.
KesinlikleSen de ona şöyle bir teklifte bulun. Siz tenis oynarken biz de o hanımefendinin eşiyle voleybol oynayalım?
Eşimle öyle ortam yaratmadığımız için aile bireylerine kısıtlamamız yok. Herkesin kendi tercihi ve evliliğidir.bence bu kötü düşünce değil. hele de cevrede o kadar kötü olaylar varken. dikkatli olmak lazım. siz ve eşiniz kötü şeyler düşündürecek ortam yaratmazsanız bu tür zorluklarla karşılaşmazsınız.
Önce kendi elinizle pireyi deve yapıp sonra nereden çıktı bu deve diye boş yere kendinizi hırpalıyorsunuz. Yersiz üzüldüğünüzle kalıyosunuz.Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bunu sizinle paylaşmak,fikir almak istiyorum. Eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha önce de 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu fakat evlenene kadar hep uzaktaydık birbirimizden. bu sene eşim tayinle benim yanıma geldi. Arada tabi ki kıskançlık yaptığımız oldu birbirimize.Fakat benim kıskançlıklarım daha ağır basıyor. Konu ise eşimin bayan iş arkadaşıyla ilgili. Eşim erkek iş arkadaşlarıyla işten sonra bi yerlere bişeyler içmeye gittiğinde bu bayanda sürekli yanlarında oluyor. öğlen arası yemeğe gittiklerinde yanlarında oluyor. Fakat tek bayan kendisi. Ben eşime bu durumun yanlış olduğunu kendisinin de evli bi bayan olduğunu söylediğimde ise ben tek mi görüşüyorum o kadar erkek arkadaş var hepsi de evli diye cevap veriyor. Ben tek görüşsem haklısın kızmakta diyor. Ben yine de bu durumu fazla uzatmadım sonuçta evli olabiliriz fakat herkesin kendine ait bir sosyal bir hayatı olması lazım. Anlayışla karşıladım. daha sonra bu bayan eşime tenis oynayalım beraber diye teklifte bulunmuş (eşim çok güzel tenis oynuyor) eşim de bana bu durumu açtı beraber üçümüz gidelim diyor fakat ben istemiyorum o da zor durumda kaldı hayır da demek istemiyor iş arkadaşı olduğu için ama benimle kötü olmayı tartışmayı göze alabiliyor. bu durum çok ağırıma gidiyor eşim benim istemediğim bir şeyi yapmak için benimle kötü olmayı nasıl tercih edebiliyor anlamıyorum. ben mi bu durumu çok uzatıyor ve kafama takıyorum ??
ofiste tek kadınım, abooooo :)
evet arkadaşlarla birlikte yemeğe gitmişliğimiz çoktur.
tenis konusunu ise ben farklı değerlendirdim,
gerçekten tenis konusunda partner bulmak zor, hele ki kendi seviyenizde, amatör de olsanız usta da zorlanırsınız, bir kulübe falan üye iseniz belki daha fazla şans olabilir.
kadın bu sebeple teklif etmiştir diye düşündüm.
ama eşinizin sizin rahatsız olacağınızı bilerek davranması gerekir elbette.
Aynen öyle bundan snra taviz verme. Boşver.Bende sizin gibi düşünüyorum ben istemesem de bu durum yaşanacak gibi kendimi üzüyorum sadece ben eşim istemediği için çok şeyden taviz verdim fakat erkekler daha benciller biz kadınlara göre
yazdıklarınız çok mantıklı tenis konusunda da haklısınız ama ben aynı şekilde bi iş arkadaşımla bu şekilde görüşemem eşime göre hatta iş gereği bile bir yere gitsem bi erkek arkadaşımla burnumdan getirirken bu şekilde beni ezip geçmesi çok canımı sıktı
O zaman sınırlarınızı geri alın konu sahibesi. Güven karşılıklı bi şey. Sizin için yazdıgımız her sey esiniz icin de geçerli. Sizin de dosta, birlikte eglenebileceginiz insanlara ihtiyacınız var.yazdıklarınız çok mantıklı tenis konusunda da haklısınız ama ben aynı şekilde bi iş arkadaşımla bu şekilde görüşemem eşime göre hatta iş gereği bile bir yere gitsem bi erkek arkadaşımla burnumdan getirirken bu şekilde beni ezip geçmesi çok canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?