sizce çok mu kıskancım?

benimde var ve bence bir aktivite yapmak için para verip hocasıyla oynaman farklı birşey , arkadaşınla eğlenerek oynaman farklı birşey.

Elalemin kocasıyla tenis oynamaya cok meraklı olacağına evet hoca tutsun yada gidip başka insanla oynasın. Siz pek savundunuz hatunu isterseniz konu sahibi ile görüşün sizi tanışırsın sizle oynasın :)

Elalemin kocasıyla tenis oynamaya cok meraklı olacağına evet hoca tutsun yada gidip başka insanla oynasın. Siz pek savundunuz hatunu isterseniz konu sahibi ile görüşün sizi tanışırsın sizle oynasın :)

seve seve oynarım. karşı cins arkadaşınla bir aktivite yapmak ne kadını ne de erkeği kötü yapar. bu kadar kıskanç ve suçlayıcı olunmamalı bence.

Valla yemek içmek gurupla olunca mecbur birşey diyemez eşiniz ama kadın tenis için cagiriyorsa sonunda bence birşeyler çıkar baştan resti çek ayrıca başka biri için sana karşı gelmemeli rahatsizsan gitmeyiz demesi gerekli niye senin kocami çağırıyor aynı şeyleri bende yaşadım boşanma aşamasına geldim msj bilmem neler ilerliyo böyle kadınları anlamıyorum evliyse kocasıyla gitsin seninkiyle ne işi var abartmiyorsun sonuna kadar haklısın kesinlikle izin verme üzülen sen olursun düşüncesindeyim

Ama burada eşinin iş arkadaşıyla (kadın) ve onun eşiyle 4 lü sosyalleşip arkadaş olup sonra kocasının o kadınla aldattığını öğrenip,anlatanlar da hayli fazla..

Çalışma hayatındaki her kadın veya büyük bir kısmı potansiyel tehlike olarak görülürse böyle sorunlar çıkar. Bizde de bir erkek arkadaş var ve yemeklere falan gittiğimizde aramızda tek kalır. Eşinin bunu sorun ettiği de yok.

Benimki de yapmaz ama bana lafını dahi ettirmez direk bi esme gürleme
Empati yaramıyor olabilir evet cünkü biliyolar ne kadar söylersek söyleyelim öyle bisey olamıcağını. Bunun rahatlığı var. Ama kendi de yapmaz hakkını yiyemem :)

Yemek olayına bisey diyemem de, tenise olumsuz bakıyorum. Cok istiyorsa gitsin özel ders alsan, sizin kocanız onun özel hocası mi ne münasebet.

Davranışlarından hoslanmamışsınız bir de ustune kadın "ay ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum yaa" diyorsa benim bu tarz pek cok arkadasim oldu.. açıkçası hepsi de erkeklerin ilgisinden hoslanan tiplerdi. En azından benim cevremdekiler böyleydi.

Siz hoslanmadıysanz vardır bir bit yeniği.

Son düzenleme:
Aynen...
Onlar erkek ya.. herseyi istedikleri gibi yapma yada yapmama haklari var

Yemek olayinda bir problem yok. Su an calismiyorum ama calistigim yerlerde genellikle kadin sayisi cok az e is arkadaslarinla yemege cikiyorsun, gatip bir durum yok. Ama tenis olayi gereksiz. Esler gorusursunuz fln tamam da ben de olsam rahatsiz olurdum

çevrende kaç tane tenis oynayan akadaşın var ?
Evli adam ya da kadina basbasa aktivite teklif etmek gereksiz bence. Esin de tanirsa ve karsi taraftan rahatsiz olmazsa sorun yoktur ancak.
Amac tenisse bi spor kompleksine gider ve mac yapabilecek cok fazla insan bulursun ki

ben gtmeni istemiyorum de çekil kenara.. giderse uzun bi süre konuşmazsın. bahane bulmak çok mu zor. eşimle planımz var kusura bakma desin hepsi bu. söylemesini bilmek lazm. kadında çok istiyorsa kocasıyla gtsin oynasın. kesinlikle izn verme. başlarsa yarn birgn ayrı yemeğe çıkarlar bi kahve içicez ne war bunda'ya kadar gider. baştan tavrını koy.

ben olsam bende ıstemezdım sanırım km ne derse desın herkesn dusuncesı farklı

Esin ne demiş bak... tek gitsem sorun tabi demiş essegin aklına karpuz kabuğu sokma bende coooook kiskancim coooooooooooooooooook hemde esimde öyle ama yanında çalışan kadınlar var evet bazen isteyken esim kameralı görüşüyoruz bi bakıyorum yan tarafında bir bayğğan sigara iciyo bana selam veriyo esimde hemen bak karicigim bu benim x ablam iste yandada mahmut abim var diyip gösteriyor felen diyor kiskanmiyim diye yani kısacası bosver tek başına çıksa kafasini gözünü kir ama kankileri var.

Her zaman pratiğe dönüşmemesi,doğaları gereği her erkek ve her kadının başta birbiri için potansiyel tehlike olduğu teorisini çürütür mü? Akıllı bir canlı olabiliriz ama nefsimiz ve ilkel bir tarafımız var doğada kanun kural mı var? Ateş + barut diyorum ben bu konularda son derece eski kafalı ve katıyım...
Evde cips varsa hayatta affetmem benim kendimi cipsten koruma şeklim onu marketten eve getirmemektir teşekkürler.

Ama burada eşinin iş arkadaşıyla (kadın) ve onun eşiyle 4 lü sosyalleşip arkadaş olup sonra kocasının o kadınla aldattığını öğrenip,anlatanlar da hayli fazla..
Peki alternatif nedir? Başkalarının trajedileriyle hayatı kendine zindan etmek mi?

Konu sahibesi ömrünü paranoyak gibi geçirse, her an şüpheyle yaşayıp bi allahın kulunun yanlarına yaklaştırmasa, bilgisayar-telefon ne varsa mesai yapar gibi hepsini kurcalasa, kocasının selam verdiği her kadının çetelesini tutup her biri için dünyayı kocasına dar etse mutlu mesut bi yuva sahibi olur mu? Aldatılmaktan kurtarır mı bu onu?

Ya da başka bi şey sorayım. Siz başka bi kadına hayran olduğunu, o kadını arzuladığını, onu sevmek onunla sevişmek istediğini düşündüğünüz/bildiğiniz bi adamı tehditlerle, yasaklamalarla, paranoyalarla elinizde tutmayı içinize sindirebilir misiniz? Kadına ulaşmasını engellemeyi başarınca biter mi sizin için iş?

Doğru olan önce kendine sonra eş diye seçtiğin adama güvenmektir. Güvenmedigin adamla da evli kalmamaktır.
Bi hatasını, açığını gördüğünüzde de hatayı aldatılanın güveninde deģil aldatanın karaktersizliginde aramaktır.

Bence siz kiskanclik yapip kadina takilmissiniz. Oglen onlarla yemek yemesinde, sosyal aktivitelerine dahil olmasinda ben bir problem goremedim.
Kadin rahat da kime gore neye gore?
Tenis konusunda da iyi oynayan birini bulmusken teklif etmistir, is arkadasim ne olacak demistir. Eger bu sizi huzursuz edecekse esiniz kibarca bahane bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…