- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi raindancer
-
Beraber yemeğe topluca gitmelerini sıkıntısız buldum ama tenis oynayamazlar. Özellikle üçümüz asla oynayamayız. Ben tanımadığım insanın oyuncağı mıyım canım?Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bunu sizinle paylaşmak,fikir almak istiyorum. Eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha önce de 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu fakat evlenene kadar hep uzaktaydık birbirimizden. bu sene eşim tayinle benim yanıma geldi. Arada tabi ki kıskançlık yaptığımız oldu birbirimize.Fakat benim kıskançlıklarım daha ağır basıyor. Konu ise eşimin bayan iş arkadaşıyla ilgili. Eşim erkek iş arkadaşlarıyla işten sonra bi yerlere bişeyler içmeye gittiğinde bu bayanda sürekli yanlarında oluyor. öğlen arası yemeğe gittiklerinde yanlarında oluyor. Fakat tek bayan kendisi. Ben eşime bu durumun yanlış olduğunu kendisinin de evli bi bayan olduğunu söylediğimde ise ben tek mi görüşüyorum o kadar erkek arkadaş var hepsi de evli diye cevap veriyor. Ben tek görüşsem haklısın kızmakta diyor. Ben yine de bu durumu fazla uzatmadım sonuçta evli olabiliriz fakat herkesin kendine ait bir sosyal bir hayatı olması lazım. Anlayışla karşıladım. daha sonra bu bayan eşime tenis oynayalım beraber diye teklifte bulunmuş (eşim çok güzel tenis oynuyor) eşim de bana bu durumu açtı beraber üçümüz gidelim diyor fakat ben istemiyorum o da zor durumda kaldı hayır da demek istemiyor iş arkadaşı olduğu için ama benimle kötü olmayı tartışmayı göze alabiliyor. bu durum çok ağırıma gidiyor eşim benim istemediğim bir şeyi yapmak için benimle kötü olmayı nasıl tercih edebiliyor anlamıyorum. ben mi bu durumu çok uzatıyor ve kafama takıyorum ??
Bende çok kıskancim,çok da iyi anlıyorum. Oldu olacak haftasonunu beraber de geçirsinler. Hoplamalı zıplamalı benim kocamin karşısında tenis oynasin bende alkış tutayım. Evet çok mantıklıÖncelikle merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bunu sizinle paylaşmak,fikir almak istiyorum. Eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha önce de 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu fakat evlenene kadar hep uzaktaydık birbirimizden. bu sene eşim tayinle benim yanıma geldi. Arada tabi ki kıskançlık yaptığımız oldu birbirimize.Fakat benim kıskançlıklarım daha ağır basıyor. Konu ise eşimin bayan iş arkadaşıyla ilgili. Eşim erkek iş arkadaşlarıyla işten sonra bi yerlere bişeyler içmeye gittiğinde bu bayanda sürekli yanlarında oluyor. öğlen arası yemeğe gittiklerinde yanlarında oluyor. Fakat tek bayan kendisi. Ben eşime bu durumun yanlış olduğunu kendisinin de evli bi bayan olduğunu söylediğimde ise ben tek mi görüşüyorum o kadar erkek arkadaş var hepsi de evli diye cevap veriyor. Ben tek görüşsem haklısın kızmakta diyor. Ben yine de bu durumu fazla uzatmadım sonuçta evli olabiliriz fakat herkesin kendine ait bir sosyal bir hayatı olması lazım. Anlayışla karşıladım. daha sonra bu bayan eşime tenis oynayalım beraber diye teklifte bulunmuş (eşim çok güzel tenis oynuyor) eşim de bana bu durumu açtı beraber üçümüz gidelim diyor fakat ben istemiyorum o da zor durumda kaldı hayır da demek istemiyor iş arkadaşı olduğu için ama benimle kötü olmayı tartışmayı göze alabiliyor. bu durum çok ağırıma gidiyor eşim benim istemediğim bir şeyi yapmak için benimle kötü olmayı nasıl tercih edebiliyor anlamıyorum. ben mi bu durumu çok uzatıyor ve kafama takıyorum ??
En azından konu için söyleyeyim iş ortamında sosyalleşmesi zaten normal onda herkes hemfikir. Ancak o kadınla tenis oynamaya gitmesi ve kadının da ona bunu teklif etmesi saçma.. sonuçta birebir yapılan bir şey. Eşi rahatsız oluyorsa yapmamalı. Hiç bir şey yuvamdaki huzurdan önemli değil. Benim fikrim bu.. Eşimle bir her tür aktiviteyi arkadaşlarla yapıyoruz hatta fazlasıyla da eğleniyoruz çift arkadaşlarla. Ama iş yerinden bir kadın gelse gel tenis oynayalım dese ve eşim bana sen de gelirsin dese çok kırırcı bir durum. Ben saksı gibi oturup onların maçını mı izleyeceğim. Bu sosyalleşmek değil bencillik. Adamın düştüğü durum da içler acısı..Peki alternatif nedir? Başkalarının trajedileriyle hayatı kendine zindan etmek mi?
Konu sahibesi ömrünü paranoyak gibi geçirse, her an şüpheyle yaşayıp bi allahın kulunun yanlarına yaklaştırmasa, bilgisayar-telefon ne varsa mesai yapar gibi hepsini kurcalasa, kocasının selam verdiği her kadının çetelesini tutup her biri için dünyayı kocasına dar etse mutlu mesut bi yuva sahibi olur mu? Aldatılmaktan kurtarır mı bu onu?
Ya da başka bi şey sorayım. Siz başka bi kadına hayran olduğunu, o kadını arzuladığını, onu sevmek onunla sevişmek istediğini düşündüğünüz/bildiğiniz bi adamı tehditlerle, yasaklamalarla, paranoyalarla elinizde tutmayı içinize sindirebilir misiniz? Kadına ulaşmasını engellemeyi başarınca biter mi sizin için iş?
Doğru olan önce kendine sonra eş diye seçtiğin adama güvenmektir. Güvenmedigin adamla da evli kalmamaktır.
Bi hatasını, açığını gördüğünüzde de hatayı aldatılanın güveninde deģil aldatanın karaktersizliginde aramaktır.
aynen ben de tenıste kıllandım ben sahsen bekarım mesela evlı kısıye bu teklıfte bulunmaz bekarsa arkadasımda olabılırArkadaşlarla ortak yemesi içmesinde bir tuhaflık yok. Ama ben evli bir mesai arkadaşıma, dışarda tek başımıza bir aktivite teklif etmezdim. Tenis ise amaç oynayacak adam kıtlığı mı var?
inan o farketmıyorKadın güzel ve çekici bir kadın mı?
Valla yemek içmek gurupla olunca mecbur birşey diyemez eşiniz ama kadın tenis için cagiriyorsa sonunda bence birşeyler çıkar baştan resti çek ayrıca başka biri için sana karşı gelmemeli rahatsizsan gitmeyiz demesi gerekli niye senin kocami çağırıyor aynı şeyleri bende yaşadım boşanma aşamasına geldim msj bilmem neler ilerliyo böyle kadınları anlamıyorum evliyse kocasıyla gitsin seninkiyle ne işi var abartmiyorsun sonuna kadar haklısın kesinlikle izin verme üzülen sen olursun düşüncesindeyim
Ders bile verse anlıcam keyif için oynamak istiyorYemek olayına bisey diyemem de, tenise olumsuz bakıyorum. Cok istiyorsa gitsin özel ders alsan, sizin kocanız onun özel hocası mi ne münasebet
Evet eşimle zaten ikimiz oynuyoruz o bayan da ısrarcı olduğu için beraber gidelim diyor ama ben de istemiyorum işin içinden çıkamadım anlıcanız dün eşim akşam ayarladım gidicez dedi ben de gitmek istemediğimi kaç kere söyledim eğer sen ben istemediğim halde gitmek istersen git dedim ve o da sen bilirsin o zaman dedi ve gitti sizce nasıl davranmalıyım bu saatten sonra?Eşiniz gayet güzel bir davranışta bulunup üçümüz gidelim mi demiş,eşinize güvenmiyor olabilir misiniz?
Haklısınız ama engel olamıyorum bu duyguya hiç sallamayan bayanlara hayranım nasıl beceriyorlar acabaEşinizin size bunu teklif ediyor olması ne kadar ince bir davranış.. Siz bunun farkındasınız umarım.. Sürekli kişinin ismini zikrederek aklına sokacaksınız bunu da unutmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?