sizce çok mu kıskancım?

Beraber yemeğe topluca gitmelerini sıkıntısız buldum ama tenis oynayamazlar. Özellikle üçümüz asla oynayamayız. Ben tanımadığım insanın oyuncağı mıyım canım?
Siz haklısınız kesinlikle

Ben eşime güvendiğim için benim için sorun olmazdı tenis oynaması vs canım

Yemek kısmı saçma sonuçta başbaşa bile değiller. Ama sizin iş bi şeyi kırk kere söylersen olur gibi olmuş. Tenis işi bana da ters yani ben kabul etmezdim. Yok illa gidilecekse kesin giderdim.

Bende çok kıskancim,çok da iyi anlıyorum. Oldu olacak haftasonunu beraber de geçirsinler. Hoplamalı zıplamalı benim kocamin karşısında tenis oynasin bende alkış tutayım. Evet çok mantıklı

En azından konu için söyleyeyim iş ortamında sosyalleşmesi zaten normal onda herkes hemfikir. Ancak o kadınla tenis oynamaya gitmesi ve kadının da ona bunu teklif etmesi saçma.. sonuçta birebir yapılan bir şey. Eşi rahatsız oluyorsa yapmamalı. Hiç bir şey yuvamdaki huzurdan önemli değil. Benim fikrim bu.. Eşimle bir her tür aktiviteyi arkadaşlarla yapıyoruz hatta fazlasıyla da eğleniyoruz çift arkadaşlarla. Ama iş yerinden bir kadın gelse gel tenis oynayalım dese ve eşim bana sen de gelirsin dese çok kırırcı bir durum. Ben saksı gibi oturup onların maçını mı izleyeceğim. Bu sosyalleşmek değil bencillik. Adamın düştüğü durum da içler acısı..

kadınlar hisseder canım. benimki de bi gün işyerindeki evli iş arkadaşını spor salonuna salonu tanıyıp ortamı görmeye götüreceğini söyleyerek çıkageldi. ne işi varmış evli kadının bekar erkekle spor salonlarında diye kızdım. o da bana kızdı evli barklı kadın ne diyosun sen diye. sonra gitmediler bi şekilde. ama çok sonra ortaya çıktı ki o evli barklı kadının yine oradaki evli barklı bi adamla ilişkisi olmuş, kadının işine bu yüzden son vermişler. kesinlikle hiç hoş değil böyle muhabbetler.

Arkadaşlarla ortak yemesi içmesinde bir tuhaflık yok. Ama ben evli bir mesai arkadaşıma, dışarda tek başımıza bir aktivite teklif etmezdim. Tenis ise amaç oynayacak adam kıtlığı mı var?
aynen ben de tenıste kıllandım ben sahsen bekarım mesela evlı kısıye bu teklıfte bulunmaz bekarsa arkadasımda olabılır

Eşiniz gayet güzel bir davranışta bulunup üçümüz gidelim mi demiş,eşinize güvenmiyor olabilir misiniz?

Yemek olayına bisey diyemem de, tenise olumsuz bakıyorum. Cok istiyorsa gitsin özel ders alsan, sizin kocanız onun özel hocası mi ne münasebet
Ders bile verse anlıcam keyif için oynamak istiyor
Eşiniz gayet güzel bir davranışta bulunup üçümüz gidelim mi demiş,eşinize güvenmiyor olabilir misiniz?
Evet eşimle zaten ikimiz oynuyoruz o bayan da ısrarcı olduğu için beraber gidelim diyor ama ben de istemiyorum işin içinden çıkamadım anlıcanız dün eşim akşam ayarladım gidicez dedi ben de gitmek istemediğimi kaç kere söyledim eğer sen ben istemediğim halde gitmek istersen git dedim ve o da sen bilirsin o zaman dedi ve gitti sizce nasıl davranmalıyım bu saatten sonra?

Eşinizin size bunu teklif ediyor olması ne kadar ince bir davranış.. Siz bunun farkındasınız umarım.. Sürekli kişinin ismini zikrederek aklına sokacaksınız bunu da unutmayın..
Haklısınız ama engel olamıyorum bu duyguya hiç sallamayan bayanlara hayranım nasıl beceriyorlar acaba

Gitmesine nasıl izin verdiniz yahu ben olsam kocası geliyor mu derdim ben senin bekcinmiyim derdim ben erkek arkadaşımla gitsem doğru olur mu derdim 6beni kisitlarken ne bu genişlik derdim gün boyu görüp etkinlik nedir yahu başka bir kadın için sizi hiçe sayması hiç doğru değil derdim derdim de derdim Sıkıysa gitsin bundan sonra seni kısıtlamasına izin verme bunu da şöyle eğer bir daha tekrarlar sa seni kaybedecegini bilsin bu kadar kolay sanmasinlar bizi ya

Bende aynı durumda çok büyük tepki verirdim açıkcası. yani ne münasebet evli bir kadının eşime böyle birşeyi teklif etmesi.

yuh yani! Hem işyerinde 2 erkeğin peşine takıl hem de evli barklı adama gel senle tenis oynayalım de. Ablacığım,işyerinde tek bayan olabilir sana ne, kocana ne? Ben de erkeklerin çoğunlukta olduğu yerde çalıştım ama yalnız da çıktım farklı insanlarla da. Başka insanlarla beraber yemek yesin veya yalnız yesin napalım? Utanmadan bir de tenis oynayalım demiş. Kendi kocasıyla oynasın o. Kocan dışında arkadaşı yok mu, tenis grubu yok mu? Ne arsız kadınmış. Bu kadının gözü göz değil bence sen çok silik kalmışsın göster kendini. Yine sen soğukkanlı kadınsın ben öğle arasında giderdim işe o kadınakendimi hatırlatırdım. 'x bey sen çok güzel tenis oynuyormuşsun gel bi maç yapalım vur topuma' Hiç hazzetmediğim şeyler bunların sonu yok devamı gelir.

Başkası için beni uzuyor diye düşünmeyin..
Sonuçta tenis oynayan birine hadi oynayalım diyor arkadaşı nasıl Hayır denir? Bunu düşünün.. siz nasıl derdiniz mesela.. Eşim istemiyor dese olmaz.. ben istemiyorum dese olmaz.. isim var dese hep mi işi var.. Bu sebepten sen de gel gidelim diyor.. bi çıkış arıyor..

İs ortamı görüşme aktivite ok.
İş disi görüşme aktivite yok.

İş dışı gorusulecekse herkes ailesiyle gelir.

Bence normali bu.

Yemek gayet dogal, benim ortamımda da pek kadin yok kafa dengi, erkek is arkadasimla hergun yemege gidiyorum o da evli bende. Ustelik biz ikimiz gidiyoruz cogunlukla. Bunda ne var? Tenis de bence abarti degil zira tenis oynayacak kisi bulmak öyle tavla oynayacak biri bulmak kadar kolay değildir. Tenis partneri bulmak hele kucuk yerlerde iseniz koca bulmaktan zordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…