- 19 Mart 2019
- 61
- 18
- 38
- Konu Sahibi yumurtalisucuk
-
Sebebi neymiş? Niye öyle bişey teklif etti
hediye olan telefonun markasi onun eski telefonuyla ayni bu telefonda zorlaniyodu hep bundan dolayi oldugunu dusunuyorumSebebi neymiş? Niye öyle bişey teklif etti?
Ne münasebet ya, ne çakal bir cocuk.
Ben olsam çok sinirlenirdim, bu çakal tam düğün takilariyla araba alıp kendi arabası gibi kullanacak karakterde erkeklerden
Bence telefonu da alma, çocuğu da şutla. Sana sıfır telefonu bile layık görmemiş
Mantıklı bir açıklama gibi. Nişanlınızı siz daha iyi tanırsınız.hediye olan telefonun markasi onun eski telefonuyla ayni bu telefonda zorlaniyodu hep bundan dolayi oldugunu dusunuyorum
normalde asla boyle seyleri yoktur o yuzden sasirdim benim ailem ona alsa cok mutlu olurum ve ailesiyle cok yakinim kendi ailemden daha yakinlar oyle soylim ben onlara alirim onlar bana alirYani ben olsam henüz evli olmadığım kişinin babasından gelen hediyeyi kabul etmem.
Nişanlın da uyanıkmış bu arada. Sana layık görmemiş mezarcı
Yani ben olsam henüz evli olmadığım kişinin babasından gelen hediyeyi kabul etmem.
Nişanlın da uyanıkmış bu arada. Sana layık görmemiş mezarcı
Yani aranızdaki samimiyete ve ilişkinizin derinliğine göre siz doğru yorumu yaparsınız o haldenormalde asla boyle seyleri yoktur o yuzden sasirdim benim ailem ona alsa cok mutlu olurum ve ailesiyle cok yakinim kendi ailemden daha yakinlar oyle soylim ben onlara alirim onlar bana alir
Ben ikna oldum.hediye olan telefonun markasi onun eski telefonuyla ayni bu telefonda zorlaniyodu hep bundan dolayi oldugunu dusunuyorum
evet alinca hic bir sey demeyecegim eger kendi soylerse tekrar hediyemi vermeyecegimi dile getircegimSana alınıyor telefon ona değil
Ölücü teamSor bakalim damat beye donanımhaber üyeliği varmiymis
hshdhwhhshdhwhsBen ikna oldum.
Kendi ailenizden daha yakınlar demek.normalde asla boyle seyleri yoktur o yuzden sasirdim benim ailem ona alsa cok mutlu olurum ve ailesiyle cok yakinim kendi ailemden daha yakinlar oyle soylim ben onlara alirim onlar bana alir
kiz o ne kiSor bakalim damat beye donanımhaber üyeliği varmiymis
Kayinpeder adayinizin davranisi ince ama kimseden boyle telefon gibi takip edilebilitesi yuksek teknolojik cihazlari kabul etmem. Bu sebeple ikinci el ürün kullanmam. Kendi telefonunuzu yeni is bulunca yenilersiniz, hediye daha alinmamis simdiden lafini yapmak ucuz hareket.nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?