Sizce doğrumu yaptim?

İyi yapmışsın. Özürdilerim ama poposuna güvenen çağırsın misafir. Buna Hama'm suyuyla misafir ağırlamak denir.

Inanin misafir gibi gidipte kalkmayincada basliyor laf sokmaya. Misafirler giderken; bari masayida siz kaldirin gidin veya kizlar masanin hali ne böyle toplayin gibi. Eee o sözlerden sonra gelde otur. Yapsan dert yapmasan dert. Diyorumya kadinda uslub sorunu var. Zorla kaldirtiyor ya. Ya laf sokarak yada emir vererek. Kendide 44 yasinda bu arada!! Nasil bas edicem ne gibi bir yol izlicem inanin bilmiyorummmmm. Ama bugün yaptigim icin önce kendimi alkisliyorum sizden destek alincada dogru yolda oldugumu anladim. Lakin oraya misafir gibi gidip gelmeyi nasil yapicam bilmiyorum..

Çok iyi yapmışsın
Benim kv de ilk zamanlar komşu gelince bile gidip hizmet etmemi isterdi. Gitmediğimde kıyametler kopardi. Pardonda ben okuyordum o sıra, hafta arasi ne işim var dimi ertesi günü dersim var. Anlamazdı arar eşimi doldururdu
Şimdi misafir gibi gidip geliyorum, muhatap bile olmuyorum dogru düzgün
Keşke böyle olmasaydı ama illallah derirtti

Cok iyi yapmissin. Sen kocana sukret ki cok anlayisli bi kocan var hemen seni savunmus. Yoksa kadin birdr aranizi bozucak baksana. Aman esin iyi olsunda kapiyi kapattiginda herkescikler disarda. Sen bu tavri bu çizgiyi koru yeter

Simdide kv esimi ariyor neymis illa kahvaltiya gelinmis,yahu daha dün kahvaltida ordaydik. Bende avmye gidicez islerimiz var,öglenden sonra gelmeyi düsünüyorduk diyorum. Olsun burdan gidersiniz avmye diyor. Anlamiyorum kadini amaci ne?

Simdide kv esimi ariyor neymis illa kahvaltiya gelinmis,yahu daha dün kahvaltida ordaydik. Bende avmye gidicez islerimiz var,öglenden sonra gelmeyi düsünüyorduk diyorum. Olsun burdan gidersiniz avmye diyor. Anlamiyorum kadini amaci ne?

Sanırım kadın 7-24 sizi yanında görmek istiyor :)))

Valla kocaniz gerekeni soylemis bence hic sinirlenmeyin, bu gibi durumlarda kocalarin tavri cok onemlidir cok sanslisiniz ki sizinki akilli mantikli bir adammis, her erkek bunu annesine diyemez bence hiiiccc kafaniza takmayin bu gibi durumlarda kv ye saygi cercevesinden cikmadan (ileride size karsi kullanmamasi icin) gereken cevabi verip kapatin.

Kadin hala 80 li yillardan kalma gelin kv , yada beraber yasayan gelin kv iliskisini istiyor, kisaca seni insan yerine koymayip emrine amade hizmetci kategorisine sokuyor.
Hic takma bence kadin lafini almis.

Birdaha israr ederse kahvaltidan sonra sevismeyi planliyorduk gelemeyiz dersiniz birdahada israr edemez, napacaksin yani dinsizin hakkindan imansiz gelirmis dogru laftan anlamiyorsa mecbursunuz.

İyi yapmışsın. Hatta geç bile kalmışsin tepkinin koymakta. Sonuçta senin kendi düzenin var. Esin de iyi demiş annesine. Tebrik ederim. Benim eşim olsa demezdi . Biz kesin kavga ederdik : D geçmiş olsun. Sonra kv den Trip atar ama boşver. Hiç takma.

Birdaha israr ederse kahvaltidan sonra sevismeyi planliyorduk gelemeyiz dersiniz birdahada israr edemez, napacaksin yani dinsizin hakkindan imansiz gelirmis dogru laftan anlamiyorsa mecbursunuz.
Valla simdi gidiyoruz ama kahvaltidan sonra yardim etmeyip kalkcam, ben size söylemistim avmye gidicegimi. Hadi bana eyvallah dicem

Valla simdi gidiyoruz ama kahvaltidan sonra yardim etmeyip kalkcam, ben size söylemistim avmye gidicegimi. Hadi bana eyvallah dicem

Bak hani cocuklarin egitiminde anne ve babanin tutarliligi ve oz tutarlilik nasil onemliyse sizin bu kv denin sizi anlamasi icinde tutarlilik onemli, kadina gelemen yogunum isim var planim var deyip sonra yinede giderseniz, kadin birdaha ki sefere bu bahanelerin onemsiz oylesine denmis iptal edilebilir seyler oldugunu sizin fikrinizin onemsiz oldugunu ve iradesiz oldugunuzu dusunur, ki dusunuyorda.
Bir dahaki sefere gelemiyorum su isim var dediginizde gercekten de gitmeyin o zaman ciddiyetinizi ve tavrinizi anlasin, yoksa iki zirladiktan sonra annesini biktirip susturan arsiz bebeler gibi elde edene kadar israr edceek kadin.

iyi etmişsin, eşinde güzel demiş. ağzınıza sağlık :)

Valla gidersen sana mutfakta iş kitleyebilir hazırlıklı ol :)
Yapmadim. Geldigimizde 2 kisilik misafirleri vardi herzamanki gibi. Haberimde yoktu misafirden. Sofrayi toplamaya yardim ettim dogal olarak malum kadin hazirlamis bizde hazir sofraya oturduk. Daha fazla biseyde yapmadim. Salak yerine koymasin kimseyi. Suan ben bahcede keyif yapiyor esimi bekliyorum kendide mutfakta is yapmakla mesgul.

Haklisiniz ama zaten avmye gidicem dedim gidiyorumda. Yani iptal etmedim gidecegim yeri. Kendide burda kahvaltinizi yapin öyle gidersiniz diyince gidelim dedik. Masayi toplamaya yardim ettim o kadar. Kv ise suan mutfakta is yapiyor. Umrumda bile degil.

Arkadaşlar tam kvdemden evden cikiyoruz, görümcelerimde yanimda onlarda avmye bizle geliyorlar, kv kizlar gec kalmayin ha aksama misafir gelecek diyor. Mutfaktada yanimda sürekli ay sunu bunu yaparim diye düsünüyordu. Simdi sizce aksama tatli bisey yapip götürmeliyim yoksa bos gidip 2 saat oturup kalkmalimiyim? Babasi yarin memlekete dönüyor gelen giden olacagini bendd biliyorum tabi.. ama erken gidecek degilim kusura bakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…