Sizce eksik olan ne?

aTh3nA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
33
0
96
Afyon
Ben 18 yaşında bir kızım, şu ana iki kere flört denemem oldu ama pek ciddi şeyler değildi. Sonuncusunun üstünden de 1 yıla yakın zaman geçti zaten. Şimdi üniversiteye başladım ve kimseden hoşlanamıyorum, görünüşe göre benden hoşlanan da yok zaten. Neredeyse tüm arkadaş çevrem karşı cinsten birisiyle görüşüyor,konuşuyor flört ediyor falan falan. Tek dolaşan benim. Çok çok güzel biri sayılmam ama gerçekten çirkinlerin bile sevgilisi var. Türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyorum, zekiyim de açıkçası. Esprili olduğumu söylerler hep müzik zevkim gayet güzel falan filan. Ancak olmuyor. Güzellik dışında kendimde sevmediğim tek şey çok çabuk gaza geliyorum ve bazen çok safça davranıp kendimi komik duruma düşürüyorum. Biraz kilom var ama boyum 1.77 olduğu için pek göstermiyorum, saçlarım uzun. Üniversitede 10 kişilik bir grup olarak takılıyoruz ve hep beraber olduğumuz için çok sınırlı bir ekip olduk yeni insanlarla tanışamıyoruz belki de sorun bu ancak yeni bir ortama girdiğimde de çok girişken olamıyorum, görünüşten dolayı kendime güvenim yok galiba o yüzden.Ben de artık duygusal bir şeyler yaşamak, sevildiğimi hissetmek istiyorum sizce sorun ne olabilir ve ben ne yapabilirim?

Hangi Üniversiteymiş ya merak ettim :44:
Soruna gelince de, eğer ki kendini rahatsız hissediyorsan arkadaş grubunu değiştir derim

Bu aşk konusunda kritere inanmıyorum.

Türkiyenin en iyi üniversitesinde okumayan aşık olamıyor mu?

Ya da çirkin olan ?

Ya da Boyu sizden kısa olan ?

Oluyor, ee o zaman.

Demek ki fiziki özellik, statü değil mesele.

Türkiye'nin en iyi üniversitesi kriteri ilginçmiş yalnız.

hangi üniversiteymiş merak ettim orası bence bölümünden bölümüne en iyi üniversite değişir ki zaten bölüm de önemli bazı bölümler var nerede okursan oku işe yaramaz neyse zaten konu o değil de böyle zekiyim falan demek bana ters geliyor gerçekten zeki olanın demiyeceği bir şey bence.çünkü farklı farklı zekalar var kiminin sayısal kiminin sözel kiminin görsel kiminin duygusal zekası fazladır gibi.

aşkın kriteri olmaz zaten klişe biraz ama elektrik işi.

ama onun dışında neden kimse benden "hoşlanmıyor" dersen hal ve hareketlerinden olabilir.

boyun bence fazla uzun yani yanlış anlama kötü manada söylemiyorum erkekler genelde kendilerinden kısa kızları tercih ederler o açıdan dedim.

ayrıca birilerine çirkin demek yanlış bence onlara da sen onlardan çirkinsin diye geliyordur.

yaşın küçük zaten aşka böyle kalıplarla bakmamalısın.zamanı gelince senin de olur.

Türkiyenin en iyi üniversitesinde okuman seni istediğin anda sevgili sahibi yapmaz.

Ya da boyun uzun esprili zeki olman...

Ha diyince olmaz bu işler.Zamana bırakmak gerekir.

dışarıdan çok soğuk görünüyo olabilir misin? fazla ciddi yani?

bu büyük bir etkendir böyle durumlara

çok samimi bi dostum var, o olsa kesin kadında dikkati güzellik değil cilve çeker derdi
gerçekten doğru dünyanın en güzeli olsanda cilven yoksa biraz zor..:) hülya avşar da çok güzel bi kadındı ama kocası başka biriyle aldattı...anlaycağın güzellik zeka ile pek olmuyor sanırım...arkadaş grubundan geri çekil biraz. anladığım kadarıyla on kişilik devasa bi grubun içine girmeye çekiniyorlardır senle tanışmak için..

Sevgilin olunca 'tamam' olmuyorsun. Once bu dusunceyi aklindan cikar. Yasin kucuk elbet bir gun, biri karsina cikar.

Valla şundan emin ol -Aşk ; kaşa , göze , eğitime , saça , boya , kiloya bakmıyor .
Çünkü seni gören göz '' Gönül gözü '' O da bedenine değil ruhuna bakıyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşk öyle kolay değil artı üniversite ortamında güzelliğe değil ne verdiğine bakar erkekler ki günümüzde zaten durum ortada. Benim arkadaşın akrabası da İstanbul'a geldi en iyi üniversite de ve kampüs karma 1 yurt tam karma 2 yurt altr kat erkekler üst kat kızlar mesela orada en çirkin (Allah günah yazmasın) sevgilisi var hatta her gün değişiyor anladın mı olayı ? Yurtta istediğini yap serbestsin zaten.

Aşk sevgi ve saygının bileşimidir o bileşeni yakalaman lazım yoksa ucundan göstersen bile sevgili yaparsın üniversite de sen okuluna odaklan illa gönlünün talibi seni bulur.

Bak birşey dyeceğim sana .
Ben Türkiye'nin orta hallice bir üniversitesinde okuyorum , boyum 1.68 kilom 58 saçım kısa ellerim aşırı derece de terliyor ( Çözümü bulunmayan bir sorun )
Ama 2.5 yıldır iyi kötü giden bir ilişkim var.
Ben elini tutmaya utanırdım elim terlediği için. Ah ah ne sıkıntılar çektim bir bilsen.
Bundan berbat birşey olabilir mi ? Sürekli elini yıkamış gibisin.
Ben o anlar elimi çektikçe o daha sıkı tuttu. Sevmeyen biri yaparmıydı ?
Şimdi umrumda değil çünkü onunda umrunda değil.
Sen nasıl olursan ol o yüreğe hitap etmedikçe aşk olmuyor.

çok klişe olacak ama bu tamamen "kısmet" yani kaderinde şuan sevgili yoksa olmaz. sen arasan da istesen de üzülsen de olmaz.. ne zaman ki zamanı gelir o zaman olur.. hayırlısıysa olsun zaten, olaylara bu yönden bak. he şerde bi hayır vardır sözü boşuna değil..

Görüntüne fazla takılma,(kaldı ki boylu posluymuşsun işte ) ve sevgilinin olmayışına da..
Mutlaka olur,üniversite hayatının tadını çıkarmaya bak,her anı kıymetli çünkü..
Ve doğal ol her zaman,nasıl davranayım da karşımdakini etkileyim diye düşünme...
Sen doğal ol,zaten öyle ilgi çekersin..

tipik türk kızı işte . 18 yaşıma geldim sevgilim neden yok ? 18 yaşı çok büyük sanıyorsunuz . gerçi o yaşta evlenip çocuk sahibi olanlar var ama onlar cahil kesim . sen iyi bir okulda okuyorsun kendini geliştirmek için kariyerin için birşeyler yapıcağına niye sevgilim yok diyorsun . bence kariyerin için kurslara git kendini geliştir sosyal ol arkadaş grubundan biraz dışarı çık hem kendini geliştirirsin hemde bakarsın birinin ilgisini çekersin .çok iyi bir okulu bitirmekle bitmiyor inan bana sen mezun olunca senin gibi binlercesi oluyor o yüzden fark yaratman için kendini şimdiden hazırlamalısın ki sonra sudan çıkmış balığa dönme

en iyi üniversite olayını yazdıklarından cımbızla çekip almak bana göre doğru değil. sen hayatını ve durumunu belirtmek için yazmışsın belli ki. iyi bir üniversitede okuyan, çevresi olan biriyim demek istemişsin.
neden 10 kişilik guruba değil de üniversiteye odaklanıldı anlamadım. bence arkadaş gurubunu da bozma. ne gerek var yani farklı bir çevre daha edineceğin bir ortama katılırsan biraz daha artabilir yeni insanlarla tanışma olasılığın. üniversite arkadaşlıkları güzeldir, hele bir grubun varsa daha eğlenceli olur.
daha ilk yılın, sevgili olayı tamam şu an hoş görünüyor olabilir ama eğitiminle beraber kendini geliştirmeye çevreyi öğrenmeye, kitap okumaya yönelirsen de hoşuna gidecektir eminim.
bunları sosyal hayatında zaten yapıyorsan ve sevgilim olsun bu yüzden yazdım fikir almak için diyorsan da ayrı bir etkinlik, kulüp içine dahil olmak çözüm olabilir.
tip de önemli, sert bir duruşun varsa biraz yumuşatmaya bak, aşırı makyajdan ve fazla açık giyinmekten kaçın, doğal ol derim.

önce kendını olduğun gıbı kabullen kımsenın hayatı dörtdörtlük değil senınkınde ufak defek eksıklerolsun varsın zamnaı gelince tamamlanır

aslında sevgilinin olmaması okulun ılk yılı olduğu için senın için şans bıle sayılabılır derslerıne odaklarnısın

Üniversiteye takılmamın sebebi, eğer Ankara'daysa bu üniversite, sana bazı önerilerde bulunabilirim.

ayy o türkiyenin en i,yi üniversitesinde okuyan kız arkadaşlarımın kim daha önce erkek arkadaş bulacak yaşına girdiğini bilirim.o zamanda hayretler içinde kalmıştım şimdi de.zeka denilen şeyi irdelemiştim.hoş o yarışın 1. kız okul bitene kadar bölümün bütün erkekleriylr çıkıp muhtelif şeyleri yaşayıp adını o. çıkartıp şimdi bir merikalı ile evli.

bu mudur olay?

Aşk ne fiziksel özelliklerle ne de statü ile ilgili değil

Birbirine akan duygularla ilgili, sevmekle ilgili

Sevgilin olmaması dert edilecek bir şey değil inan

Sevgi olmadıkça sevgilin olmasın zaten, boşa vakit kaybıdır. Kendini böyle şeylerle üzme, kendine kalıplarda koyma. Aşk birden gelir öyle ansızın. Yaşadım, biliyorum en ihtimal vermediğim, olmayacak dediğim şeyin altından kocaman bir aşk çıktı =) Yorma kendini böyle şeylerle, oluruna bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…