çok samimi bi dostum var, o olsa kesin kadında dikkati güzellik değil cilve çeker derdi
gerçekten doğru dünyanın en güzeli olsanda cilven yoksa biraz zor..:) hülya avşar da çok güzel bi kadındı ama kocası başka biriyle aldattı...anlaycağın güzellik zeka ile pek olmuyor sanırım...arkadaş grubundan geri çekil biraz. anladığım kadarıyla on kişilik devasa bi grubun içine girmeye çekiniyorlardır senle tanışmak için..
en iyi üniversite olayını yazdıklarından cımbızla çekip almak bana göre doğru değil. sen hayatını ve durumunu belirtmek için yazmışsın belli ki. iyi bir üniversitede okuyan, çevresi olan biriyim demek istemişsin.
neden 10 kişilik guruba değil de üniversiteye odaklanıldı anlamadım. bence arkadaş gurubunu da bozma. ne gerek var yani farklı bir çevre daha edineceğin bir ortama katılırsan biraz daha artabilir yeni insanlarla tanışma olasılığın. üniversite arkadaşlıkları güzeldir, hele bir grubun varsa daha eğlenceli olur.
daha ilk yılın, sevgili olayı tamam şu an hoş görünüyor olabilir ama eğitiminle beraber kendini geliştirmeye çevreyi öğrenmeye, kitap okumaya yönelirsen de hoşuna gidecektir eminim.
bunları sosyal hayatında zaten yapıyorsan ve sevgilim olsun bu yüzden yazdım fikir almak için diyorsan da ayrı bir etkinlik, kulüp içine dahil olmak çözüm olabilir.
tip de önemli, sert bir duruşun varsa biraz yumuşatmaya bak, aşırı makyajdan ve fazla açık giyinmekten kaçın, doğal ol derim.
Canım malesef haklısın... Ama bu bana biraz aşağılık gibi geliyor. Yani kendime yakıştıramıyorum birine cilve yapmayı. Ben de şu anda birini ölesiye seviyorum ama ona nasıl yaklaşacağımı bile bilmiyorum. Cilveyi de beceremem üstelik, ters de tepmesinden korkuyorum. Çok aşığım, çok çaresizim çok
Konu sahibesiyle yaşıt sayılırım.
Ayrıca artık okuduğun üniversite değil bölüm önemli canım.
İstersen Oxford'dan mezun ol bölümünde iş alanı yoksa gene işsizsin maalesef :)
evet aynen katılıyorum konu sahibi muhtemelen boğaziçi üniversitesinden bahsediyor ben öyle tahmin ettim.bölümünü falan bilemicem ama boğaziçinde de çok fazla iş sorunu yaratacak bölüm var mesela sosyoloji türk dili ve edebiyatı falan gibi o yüzden ben de dedim önemli olan okul+bölüm diye.
ama belki konu sahibinin bölümü de iyidir bilemeyiz.
ama bu durumların aşkla zaten ilgisi yok da daha 1.sınıfta erkek arkadaşım yok diye üzülmek bana saçma geldi.hele ki kimseye karşı bir şey hissetmiyorken.
Benim kuzenim boğaziçi uluslararası ilişkiler bölümünden 1.likle mezun ( bir de erasmus öğrencisiydi )
Mezun oldu ama iş bulamadı.
Aynı şekilde benim de kendi dönemimden bir arkadaşım odtüde sosyoloji kazandığı için baya bir hava atmıştı bana.
O da bulamadı maalesef
Benim kuzenim boğaziçi uluslararası ilişkiler bölümünden 1.likle mezun ( bir de erasmus öğrencisiydi )
Mezun oldu ama iş bulamadı.
Aynı şekilde benim de kendi dönemimden bir arkadaşım odtüde sosyoloji kazandığı için baya bir hava atmıştı bana.
O da bulamadı maalesef
Evet kesinlikle doğru,Türkiye şartlarında ama...Ayrıca artık okuduğun üniversite değil bölüm önemli canım.:
İstersen Oxford'dan mezun ol bölümünde iş alanı yoksa gene işsizsin maalesef :)
çok samimi bi dostum var, o olsa kesin kadında dikkati güzellik değil cilve çeker derdi
gerçekten doğru dünyanın en güzeli olsanda cilven yoksa biraz zor..:) hülya avşar da çok güzel bi kadındı ama kocası başka biriyle aldattı...anlaycağın güzellik zeka ile pek olmuyor sanırım...arkadaş grubundan geri çekil biraz. anladığım kadarıyla on kişilik devasa bi grubun içine girmeye çekiniyorlardır senle tanışmak için..
Ben 18 yaşında bir kızım, şu ana iki kere flört denemem oldu ama pek ciddi şeyler değildi. Sonuncusunun üstünden de 1 yıla yakın zaman geçti zaten. Şimdi üniversiteye başladım ve kimseden hoşlanamıyorum, görünüşe göre benden hoşlanan da yok zaten. Neredeyse tüm arkadaş çevrem karşı cinsten birisiyle görüşüyor,konuşuyor flört ediyor falan falan. Tek dolaşan benim. Çok çok güzel biri sayılmam ama gerçekten çirkinlerin bile sevgilisi var. Türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyorum, zekiyim de açıkçası. Esprili olduğumu söylerler hep müzik zevkim gayet güzel falan filan. Ancak olmuyor. Güzellik dışında kendimde sevmediğim tek şey çok çabuk gaza geliyorum ve bazen çok safça davranıp kendimi komik duruma düşürüyorum. Biraz kilom var ama boyum 1.77 olduğu için pek göstermiyorum, saçlarım uzun. Üniversitede 10 kişilik bir grup olarak takılıyoruz ve hep beraber olduğumuz için çok sınırlı bir ekip olduk yeni insanlarla tanışamıyoruz belki de sorun bu ancak yeni bir ortama girdiğimde de çok girişken olamıyorum, görünüşten dolayı kendime güvenim yok galiba o yüzden.Ben de artık duygusal bir şeyler yaşamak, sevildiğimi hissetmek istiyorum sizce sorun ne olabilir ve ben ne yapabilirim?
burada her derdi namaz kıl geçere bağlayan kadınlar var.. iyi bari sana yazmamışlar :)) öyle olsa ağabeyim adriana limayla çıkardı :)) eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?